![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ricoh (Gestetner) Aficio MP C4000 - blochează hârtia
Last Updated: May 08 2023 18:25, Started by
ITChristian
, May 07 2023 17:32
·
4

Posted 07 May 2023 - 17:32

Hristos a înviat!
Am un copy-printer Gestetner (Ricoh) MP C4000 care a fost cupărat nou, la care întâmpin următoarea problemă: se blochează mereu hârtiile, dacă printez mai multe pagini în aceeași sesiune. Folosesc hârtie care nu a tras umezeală, de calitate, grosime potrivită etc, iar setările sunt corespunzătoare, atât în calculatorul integrat cât și în calculatorul cu care transmit documentele. Problema sigur nu ține de software, ci de ceva mecanic. Amănunte:
De asemenea, știți cumva ce ar trebui să fac (ca mentenanță) la acest copy-printer? Mulțumesc mult! |
Posted 07 May 2023 - 20:22

Salut.
Ai probleme la transfer belt. Aceea tava de deasupra cartuselor. unde se afla o banda si o lamela. E blocata lamela de curatare cu reziduri si pe lateral unde face contact cu o rola lunga de pe capacul lateral apare blocarea printului. E mai vizibil la A3 sau fata/verso. In functie de unde esti poate gasim o solutie sa te ajutam. In cazuri mai grave se aude si un scartait. Edited by Leo2006, 07 May 2023 - 20:25. |
Posted 08 May 2023 - 00:01

@Leo2006 are probabil dreptate.
Înainte însă poți încerca să ”fluturi” un pic topul de hârtie înainte să-l pui în imprimantă. Dacă stau presate foile de hârtie se lipesc una de alta pentru că iese tot aerul dintre ele. Înainte să pui topul de hârtie răsfoiește un pic marginile topului. Nu costă nimic și e o bună practică. |
Posted 08 May 2023 - 06:51

Salut. Ai probleme la transfer belt. Aceea tava de deasupra cartuselor. unde se afla o banda si o lamela. E blocata lamela de curatare cu reziduri si pe lateral unde face contact cu o rola lunga de pe capacul lateral apare blocarea printului. E mai vizibil la A3 sau fata/verso. In functie de unde esti poate gasim o solutie sa te ajutam. In cazuri mai grave se aude si un scartait. Multumesc mult! Nu stiu dacă a fost vreodată curățat ceva acolo. Încerc să mă uit. Este vorba despre Buftea/Ilfov.
@Leo2006 are probabil dreptate. Înainte însă poți încerca să ”fluturi” un pic topul de hârtie înainte să-l pui în imprimantă. Dacă stau presate foile de hârtie se lipesc una de alta pentru că iese tot aerul dintre ele. Înainte să pui topul de hârtie răsfoiește un pic marginile topului. Nu costă nimic și e o bună practică. |
Posted 08 May 2023 - 07:08

In ce zona ramand blocata hartia? Pune o poza. Hartia prinsa e indoita, agatata, ramane cumva intr-o parte? Ce cod, mesaj da pe ecran? Ce contor are aparatul?
|
Posted 08 May 2023 - 08:03

Rabdare si tutun ...
![]() In particular parcurgi cele de aici , poate fi eroare hardware sau software . https://www.fixya.co...lways_paper_jam Sunt copiatoare trainice dar complexe din acest motiv nu-si bate capul nimeni cu ele . |
Posted 08 May 2023 - 14:20

Salut. Ai probleme la transfer belt. Aceea tava de deasupra cartuselor. unde se afla o banda si o lamela. E blocata lamela de curatare cu reziduri si pe lateral unde face contact cu o rola lunga de pe capacul lateral apare blocarea printului. E mai vizibil la A3 sau fata/verso. In functie de unde esti poate gasim o solutie sa te ajutam. In cazuri mai grave se aude si un scartait. Vă mulțumesc foarte mult! Să va răsplătească Dumnezeu pentru ajutor! Am curățat acel transfer belt, am golit si acel colector de reziduuri (pe care nu am văzut niciodată ca service-ul la mentenanță să îl golească, dar am căutat și am găsit ce și unde este). De câteva ore și până acum nu a mai blocat hârtia A3 (decât de vreo trei ori în vreo 260 de copii). Observ că se blochează instantaneu dacă aleg să tipăresc Edge-to-Edge, dar pentru asta voi folosi oricum bypass, pentru hârtie groasă. Merge incomparabil, mult mai bine. Se pare că din când în când, într-adevăr se aude un scârțâit. Nu știu ce poate fi, ținând cont că am curățat tot ce am putut la transfer belt. Momentan, tot testez, tipărind.
In ce zona ramand blocata hartia? Pune o poza. Hartia prinsa e indoita, agatata, ramane cumva intr-o parte? Ce cod, mesaj da pe ecran? Ce contor are aparatul? Rămâne blocată în cuptor, fiind împachetată într-o extremitate și lipită, partea rămasă nevopsită fiind un degrade înspre alb al culorilor, care se ia la atingere. Nu am observat să rămână blocată strâmbă, într-o parte, niciodată. Contorul este:
Vă multumesc! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users