![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
La ce distanta se pune teava de gaz de fereastra
Last Updated: May 09 2023 15:16, Started by
redsnake74
, May 03 2023 20:48
·
3

Posted 03 May 2023 - 20:48

Locuiesc intr-un apartament la parter . Logia era inchisa doar cu un grilaj insa in urma izolarii termice facute de primarie balconul a fost inchis cu geam termopan . Problema mea este ca nu mai pot pune grilajul la loc , locul sau fiind ocupat de fereastra acum . M-am gandit sa-l fixez in zidarie deasupra deschiderii si in lateral insa chiar deasupra balconului este o teava de gaze . Exista o lege care sa reglementeze la ce distanta minima de o fereastra poate trece o teava de gaze ? Nu-mi pot fixa grilajul metalic la balcon din cauza tevii de gaze , trece chiar pe deasupra deschiderii , nu a ramas spatiu sa ancorez grilajul .
|
Posted 03 May 2023 - 20:56

Eu cred ca nu mai ai nevoie de grilajul ala....Nu-ti mai sparge nimeni baconul in 2023 sa-ti fure butoiul cu varza
![]() Strict la subiect: nu scrie nicaieri la ce distanta de fereastra trebuie sa fie teava. |
Posted 03 May 2023 - 20:59

Io zic sa ignori legea, dar sa protejezi teava. Prin ea circula o chestie care face "bum".
|
Posted 03 May 2023 - 21:06

redsnake74, on 03 mai 2023 - 20:48, said:
Locuiesc intr-un apartament la parter . Logia era inchisa doar cu un grilaj insa in urma izolarii termice facute de primarie balconul a fost inchis cu geam termopan . Problema mea este ca nu mai pot pune grilajul la loc , locul sau fiind ocupat de fereastra acum . M-am gandit sa-l fixez in zidarie deasupra deschiderii si in lateral insa chiar deasupra balconului este o teava de gaze . Exista o lege care sa reglementeze la ce distanta minima de o fereastra poate trece o teava de gaze ? Nu-mi pot fixa grilajul metalic la balcon din cauza tevii de gaze , trece chiar pe deasupra deschiderii , nu a ramas spatiu sa ancorez grilajul . ajustezi grilaju crocko.dilul, on 03 mai 2023 - 20:56, said:
Eu cred ca nu mai ai nevoie de grilajul ala....Nu-ti mai sparge nimeni baconul in 2023 sa-ti fure butoiul cu varza ![]() Strict la subiect: nu scrie nicaieri la ce distanta de fereastra trebuie sa fie teava. depinde de zona. la parter nu as sta fara grilaj, indiferent de zona. e suficient sa te trezesti o data cu unu binevoitor in casa, ca te saturi iremediabil. Edited by arg, 03 May 2023 - 21:07. |
Posted 03 May 2023 - 22:31

Prinzi grilajul jos si pe laterale ... eventual in 3 puncte pe lateral, in loc de 2.
|
Posted 04 May 2023 - 07:10

"Exista o lege care sa reglementeze la ce distanta minima de o fereastra poate trece o teava de gaze ?"
Nu este vorba de lege ci de proiectant, acea teava apare intr-un proiect si o schita - orice modificare trebuie efectuata numai si numai dupa ce exista un proiect avizat . De ce ? in caz de defectiune primul si primul lucru care e verificat de pompieri dupa stingerea incendiului este proiectul de gaz ! daca se umbla la el te usti ca o stafida la ce amenzi sunt , daca nu se intampla ...totul e ok . Nu cred ca merita riscul ! Exista tot felul de prinderi, platbanda , teava , masina de gaurit exista , aparat sudura s.a. - imaginatie trebuie ![]() Cand ai timp pune 1-2 poze , posibil daca vad mai multi ochi sa apara si o solutie simplu de realizat. Edited by ldpe, 04 May 2023 - 07:12. |
Posted 04 May 2023 - 09:13

Acolo problema nu e unde e pusa teava de gaze , ci grilajul.
Normal ca nu se va mai potrivi ACELASI grilaj !!!! Faci altul care sa corespunda cotelor actuale . Lasa teava aia in pace . |
Posted 09 May 2023 - 15:16

In alta ordine de idei, nu poti modifica prinderea grilajului?
Cei care au facut fereastra trebuie sa fi stiut ce e acolo cu teava sau cel putin erau obligati sa stie Daca aveti contract legal cu ei, sunteti descarcat de o eventuala acuzatie. Ei sunt cei care trebuia sa respecte legea. Datoria Dvs este sa nu deranjati lucrurile din starea in care sunt Si nu cred ca teava trebuie protejata mai mult decat este acum Edited by n_priceputu, 09 May 2023 - 15:30. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users