![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Secret bancar ?
Last Updated: May 08 2023 15:14, Started by
maratona
, May 03 2023 09:07
·
10

Posted 03 May 2023 - 18:18

Exact asta cer
Aratati-mi articolul de lege Stiti ca lege se interpreteaza si se coreleaza |
Posted 04 May 2023 - 08:53

Exact asta cer Aratati-mi articolul de lege Stiti ca lege se interpreteaza si se coreleaza Legea se interpretează acolo unde nu prevederile nu sunt exprese. nu este cazul aici. Iei google, dai căutare conform unor cuvinte cheie și ai legea. Dacă vrei special de la mine un articol, dai bănuțul și te ajut. |
Posted 04 May 2023 - 09:55

Exact asta cer Aratati-mi articolul de lege Stiti ca lege se interpreteaza si se coreleaza Este ciudata solicitarea ta. Pleci de la premiza ca oricine are dreptul de a solicita informatii despre contul unei persoane si vrei ca banca sa iti demonstreze ca nu este adevarat. Ar trebui sa pleci de la premiza ca nimeni nu are dreptul sa solicite informatii despre contul unei alte persoane. Apoi sa cauti exceptii in lege care sa iti spuna in ce conditii are voie o alta persoana sa solicite datele. Si daca gasesti o lege care sa spuna ca parintele poate cere datele in baza unui certificat de deces al titularului de cont, sa te duci atunci la banca si sa discuti pe baza legii respective. |
Posted 04 May 2023 - 23:56

In cazul de fata, decedata era imputernicita pe contul mamei, nu viceversa. Daca fata s-a prapadit, mama nu are acces pe contul ei decat, cel mult, printr-un card de pe care poate sa scoata bani pesin sau sa plateasca la comercianti. Banca ii da papucii in secunda in care incearca sa afle ceva despre un cont pe care nu are imputernicire. Nu cred ca banca e informata de decesul titularului, afla de treaba asta abia cand primeste tidula de la notar. ce zici tu e de penal. Nu faceti asa ceva. fara succesiune e furt calificat. Edited by MooF2010, 04 May 2023 - 23:57. |
Posted 05 May 2023 - 01:20

Termină ma si tu cu aiurelile...
Ce dracu tot bateți câmpii daca habar nu aveți ? Ce furt calificat ?? |
Posted 08 May 2023 - 15:14

Hai să repet, că poate s-a scăpat din vedere:
Contul ăla are un card atașat? Da sau ba? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users