Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
recomandare GPS android

La multi ani @MindArchitect!

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Cum accesez Whatsapp daca ma obli...
 Ce melodie ati vrea sa ascultati ...

Recomandare radio muzica veche in...

OnePlus 12

tv jvc(vestel) cu dungi brusc
 Apel la relații clienți...

Debranșare de la curent elec...

IPS Teodosie este cercetat de DNA...

Race for Glory (2024)
 Apogeul frumusetii feminine 65+?

Achizitionare placa video Palit s...

Stie cineva daca tableta va funct...

Contract mandat SRL pentru micro ...

Telefonul nu se conecteaza la PC

- - - - -
  • Please log in to reply
28 replies to this topic

d4m4g3

d4m4g3

The best or nothing.

• Grup: Senior Members
Eu am incercat cablul Huawei incercand sa transfer ceva de pe un SSD extern si nu mergea, dar cablul e bun. Clar e ceva cu cablul.

Cat despre problema in sine, cum am zis si mai sus si eu si colegii, sunt mai multe de testat. Dar ca si metoda directa de transfer, zic ca WiFi Direct ar merge. Teoretic ar trebui sa mearga si cu laptop si cu alt telefon si din acela transmis normal.

cipinet

cipinet

Senior Member

"Transfer Files from Phone to Laptop without USB Via Phone Link App
Your phone, called Phone Link, is a native Microsoft app that allows a wireless file transfer between Android and Windows. It comes pre-installed on Windows 10, so you don't have to go through the hassle of installing third-party programs or using a USB transfer cable."

Andreysc7

Andreysc7

3D Modeler / Automotive Artist

cipinet esti life saver Posted Image)

Sa revin :
Am incercat 4 cabluri, cred ca nici unul nu e de la Huawei. Tipul de azi ia dat un cablu de samsung sotiei , mda , macar avem un cablu in plus pentru incarcat.
Am incercat cu digi storage. Nu stiu care e problema, dar mi-am facut cont, l-am activat dar nu mergea sa ma loghez. Zicea ca userul/parola nu e buna, desi reusisem sa ma conectez odata. Am lasat-o moarta
La dropbox e limita de 2GB si ar fi fost munca de chinezi batran
Eram pe punctul de a incerca wormhole , cum a spus un user pe prima pagina dar mi-a sarit in ochi ultimul mesaj, a lui cipi si am zis sa incerc. Eram  90% sigur ca nu va functiona dar e brici.

Mersi fain inca odata Posted Image , oameni faini

LE : cum le salvez ? :lol: , le pot vedea si da "save as..." , dar numai individual

Edited by Andreysc7, 02 May 2023 - 20:26.

cipinet

cipinet

Senior Member

https://consumer.hua...upport/hisuite/
Metoda asta e tot cu cablu da' poate merge.

Andreysc7

Andreysc7

nu merge , ca imi apare "device not connected" chiar daca el este

Leo2006

Leo2006

Senior Member

Mai incearca cu digi storage. E foarte rapid si backup-ul se face automat, imediat ce configurezi aplicatia pe mobil.

Edited by Leo2006, 02 May 2023 - 21:18.

cipinet

cipinet

Senior Member

google photo - il folosesc pe iphone cu o gramada de poze, am un cont de gmail separat doar pt poze

In alta orine de idei, ai activat optiunea asta?

Attached Files

Edited by cipinet, 02 May 2023 - 21:30.

Ravy

Ravy

Don't be sad, get MAD!

• Grup: Moderators
Caută o aplicație de ftp server de pus pe telefon (sunt și gratuite) și faci server ftp cu ce ai pe telefon iar de pe calculator cu explorer-ul normal sau cu total commander sau cu... accesezi telefonul și copiezi ce ai nevoie. Să fii conectat la un router ax/ac (cât mai bun și cât mai aproape) cu ambele pentru a avea o rată de transfer cât mai bună.

Andreysc7

Andreysc7

View PostLeo2006, on 02 mai 2023 - 21:17, said:

Mai incearca cu digi storage. E foarte rapid si backup-ul se face automat, imediat ce configurezi aplicatia pe mobil.

Da-l drac... ca nu merge deloc. Am dat sa resetez parola si nici acum nu am primit mail-ul

google photo - il folosesc pe iphone cu o gramada de poze, am un cont de gmail separat doar pt poze
Cu asta am incercat prima data, doar ca dupa o perioada nu a mai facut sync

Caută o aplicație de ftp server de pus pe telefon (sunt și gratuite) și faci server ftp cu ce ai pe telefon iar de pe calculator cu explorer-ul normal sau cu total commander sau cu... accesezi telefonul și copiezi ce ai nevoie. Să fii conectat la un router ax/ac (cât mai bun și cât mai aproape) cu ambele pentru a avea o rată de transfer cât mai bună.
Am rezolvat acuma cu wormhole.app  , jumate din poze sunt deja copiate

Ravy

Ravy

Don't be sad, get MAD!

• Grup: Moderators
Înțeleg că wormhole.app este în 2 pași - serverul ftp înseamnă să iei direct din telefon pe pc (fără să salvezi ceva pe vreun server)...

Leo2006

Leo2006

Senior Member

Nu am gasit nimic ceva legat ca s-ar salva pe un server. Trebuie sa ramai online pentru ca celalalt sa primeasca fisierul. Functioneaza precum torentii, doar ca intreg fisierul e impachetat, criptat local si transmis la cerere. Evident ca exista un tracker prin care se negociaza conexiunea. Este asemanator cu OnionShare.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate