![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Alegere smartwatch
Last Updated: May 03 2023 21:55, Started by
george_eu25
, Apr 28 2023 08:22
·
3

Posted 01 May 2023 - 09:30

Scuze ca raspund mai greu, dar cu mini vacanta asta am mai fost plecat...
Ce am nevoie: -cateva antrenamente pe saptamana,cand ma duc la sala sau la bazin -sa vad cine ma suna si implicit mesajele -sa nu stau sa il incarc zilnic.Macar 3 zile sa tina bateria. -si daca se poate sa pot raspunde si vorbi direct pe el.Nu ma intereseaza sa aibe e-sim,dar e foarte aiurea cand mergi cu bicicleta sa tot stau sa il scot sa vorbesc la el.Cu casti in urechi nu merg de obicei pe bicicleta. -nu ma intereseaza asa mult functiile de somn,de sanatate,ekg si altele.... Am vazut si am prieten cu Apple Watch 8.Il incarca zilnic!E ok ca si functii,dar mi se pare o tampenie sa stau sa incarc zilnic ceasul.Poate vin obosit,sau poate uit.... Sincer ce imi place foarte mult e Huawei GT3 pro.Baterie buna,constructie de vis (safir,ceramic,titan),toate optiunile posibile,dar am fost intr-un magazin unde il avea expus si la mai multe functii imi scria ca nu este compatibil cu ios.Una era ceva cu harti si inca vreo doua.... |
Posted 01 May 2023 - 15:37

GT3-ul Pro, ori un Garmin Venu ceva sunt Best of both worlds, în cazul tău. Un Samsung Watch 5 Pro, ceva, oricum iese din calcul, fiindcă ceasurile Samsung nu merg cu telefoanele Apple și invers.
Edited by Vlad_22, 01 May 2023 - 15:38. |
Posted 01 May 2023 - 15:52

Huawei, fie GT2Pro, fie GT3Pro, iti va satisface toate cerintele !
Vezi pe youtube ca sunt multe filmulete de prezentare si functionare cu ios ! |
Posted 03 May 2023 - 13:03

Am luat GT3 Pro.
Baterie foarte buna,in schimb am o buba cu notificarile,in sensul ca de exemplu la whatsupp imi apare pe ceas notificarea unui mesaj nou,dar nu imi apare continutul.Scrie doar “mesaj de la….” si cand dau pe el imi apare un cos de gunoi. Si nu gasesc nimic legat de asta. |
Posted 03 May 2023 - 14:25

Vezi sa ai ultimul firmware si notificarile activate si din setarile telefonului si din aplicatia Huawei Health.
|
Posted 03 May 2023 - 21:55

george_eu25, on 03 mai 2023 - 13:03, said:
Am luat GT3 Pro. Baterie foarte buna,in schimb am o buba cu notificarile,in sensul ca de exemplu la whatsupp imi apare pe ceas notificarea unui mesaj nou,dar nu imi apare continutul.Scrie doar “mesaj de la….” si cand dau pe el imi apare un cos de gunoi. Si nu gasesc nimic legat de asta. Nu cred că e o combinație prea bună, gt3 pro cu ios. Știu de la un coleg. Edited by r3my_cc, 03 May 2023 - 21:55. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users