Amiko Mini Combo Extra - AV fara sunet
Last Updated: May 10 2023 13:57, Started by
ITChristian
, Apr 26 2023 19:48
·
2

Posted 26 April 2023 - 19:48

Hristos a înviat!
Am achiziționat un Amiko Mini Combo Extra (nou) ieri. Eu am un televizor care nu dispune decât de conexiune AV (RCA - 3 mufe) asa incat HDMI nu este o optiune. Amiko nu are 3 mufe, ci numai una AV, care permite conectarea unui Jack. Am un Jack din acesta cu 3 iesiri RCA. Dar atunci cand conectez la televizor numai Video functioneaza, niciun audio, nu se aude nimic, ci numai un bazait. Se poate ca acest Jack sa nu fie bun? Cu multimetrul am vazut ca Jack-ul face legaturile cu RCA-urile, dar ma gandesc ca poate ar fi alta ordine. Mentionez ca toate conexiunile RCA ale televizorului sunt funcționale (testate cu alt dispozitiv care scoate direct 3xRCA). Oare ordinea din imagine ar fi cea buna? Vad ca la al meu Jack se intampla ca GND-ul sa fie de fapt pe penultima poziție, nu la baza. Multumesc mult! Attached Files |
Posted 10 May 2023 - 13:57

3.5 jack mini AV nu sunt conexiuni standardizate,fiecare producator le foloseste dupa bunul plac.
In atasament am desenat conexiunile folosite la un Amiko A3 Combo. Sper sa-ti fie de ajutor. ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users