Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Star wars, care e ordinea?

Upgrade stocare! Pot clona SS...

Oferta de locuinte a scazut in Ro...

amortizoare pentru alt model
 Ulei ungere lant /ulei amestec Hu...

Vreau sa incep sa joc tenis de camp

titanic 1:200 libertatea

Upgrade ram Asus Rog Zephyrus G16...
 Terminator End of war 2023

Senzor de prezența/mișc...

Filmare camera video sau smartphone

Rog confirmare/infirmare solutie ...
 Cablu fan controller - placa de b...

Un sfat, va rog, ce senzori sa fo...

Rezerva succesorala, donatie scut...

Prima History

Rata de abandon facultati - spre 50%?

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

Soulstream

Soulstream

Senior Member

• Grup: Senior Members

View PostKiloW, on 24 aprilie 2023 - 07:33, said:

Pura speculație, eu ma întreb dacă cifrele de abandon nu-s afectate artificial și de faptul ca mulți se înscriu la mai multe facultăți simultan, sunt admiși, însă in realitate termina doar una singura și alelalte apar în statistici ca "abandonate".

nu cred. pana nu semnezi contractul de studii, nu esti cu adevarat student. inscrierea la ma multe facultati nu presupune semnarea mai multor contracte de studii pt ca acele contracte se semneaza cand deja incepe facultatea. Asa si eu mi-am depus dosarul de admitere la 3 facultati, dar am semnat contractul la una singura si am fost student la una singura.

inscrierea la mai multe facultati afecteaza statistica pentru concurenta pe loc.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate