![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Rata de abandon facultati - spre 50%?
Last Updated: Apr 24 2023 08:51, Started by
aaaa4567
, Apr 23 2023 13:53
·
5

Posted 24 April 2023 - 08:51

Pura speculație, eu ma întreb dacă cifrele de abandon nu-s afectate artificial și de faptul ca mulți se înscriu la mai multe facultăți simultan, sunt admiși, însă in realitate termina doar una singura și alelalte apar în statistici ca "abandonate". nu cred. pana nu semnezi contractul de studii, nu esti cu adevarat student. inscrierea la ma multe facultati nu presupune semnarea mai multor contracte de studii pt ca acele contracte se semneaza cand deja incepe facultatea. Asa si eu mi-am depus dosarul de admitere la 3 facultati, dar am semnat contractul la una singura si am fost student la una singura. inscrierea la mai multe facultati afecteaza statistica pentru concurenta pe loc. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users