![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Brother MFC-J430W - setări limbă inexistente
Last Updated: Apr 29 2023 10:45, Started by
AleksB46
, Apr 22 2023 18:06
·
1

Posted 22 April 2023 - 18:06

Salutare forum! Am achiziționat o imprimantă recent, SH, ieftină, 30 de lei, dar este setată pe franceză și se pare că nu exista nici o setare de schimbare a limbii în meniurile acesteia.
Țin să precizez faptul că m-am documentat în mare parte și se pare că decât cele de Canada și USA au setări de limbă Engleză/Spaniolă respectiv Engleză/Franceză. Modelul imprimantei este MFC-J430W și am actualizat firmware-ul la ultima versiune '' 04/07/2013 Main: L '' sperând că vor apărea setările de limbă. M-am gândit la varianta să îi scriu în memorie un firmware care are aceasta setare dar nu știu de unde să îl obțin ( am încercat pe siteul de suport Brothers ). Am încercat și de asemenea cu modul de mentenanță și nu are această setare ascunsă în codurile acelea. Dați-mi vă rog idei sau rezolvări. Una din idei ar fi să instalez firmware de USA sau Canada, dar nu știu de unde să îl iau. Attached Files |
Posted 22 April 2023 - 21:14

Daca consideri ca pentru 30 lei merita sa o brickuiesti, da-i drumul la update. Din partea mea putea sa fie si in coreeana ca nu ma deranja sa dau print sau copy.
|
Posted 29 April 2023 - 10:45

Da, aș dori să fac această mișcare.. problema este că nu am ce firmware să instalez pe ea ca să o brickuiesc!! De aceea cer ajutorul vostru.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users