Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Fals pozitiv ?

Masina sprijinita pe 2 roti

Rant MediaGalaxy și alții

Capriori direct pe centura
 Easun SMV 8KV vs Growatt SPF 6000ES

FOSSIL vs FOSSLI Romania

Glande salivare infundate

Interpretare consult oftalmologic
 Cand se inlocuiesc bujiile?

Situatie ciudata Whatsapp

Exclusivitate: „Regele moar...

Achizitie auto din Germania
 Romanii vor putea intra in SUA fa...

Doresc estimare dimensiuni camera

Obtinere ip dedicat Romania

Partitia System Reserved stearsa,...

Rugaminte recomandare receiver care sa tina

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

ITChristian

ITChristian

Junior Member

• Grup: Junior Members
Hristos a Înviat!

Îmi poate recomanda cineva, conform experienței, ce marcă și model de receptor ieftin aș putea sa iau pentru a putea recepționa canale FTA (DVB-S2) și care să și țină? Daca nu se mai vinde, poate îl găsesc pe site-uri de vanzari. Nu este neaparat sa se mai produca.

(nu ma intereseaza sa ofere conexiune la internet, aplicatii sau alte facilitati software pe care le pot avea pe un calculator, ci doar receptia canalelor - un bonus ar putea fi daca ar avea la dispozitie si optiunea introducerii unor chei BISS, dar nu e neaparat.)

Am avut un receptor Sat Integral, pana aseara, care m-a ținut fix un an de zile. Ma gandesc ca sigur cineva de aici trebuie sa fi avut vreun receptor DVB-S2 care sa ii fi tinut macar vreo 4-5 ani... Înainte de Sat Integral am avut un receptor vechi, DVB-S, care a ținut ani buni (peste 10) și încă ține.

Ce imi recomandati?
Va multumesc mult!

stoshiba

stoshiba

Active Member

• Grup: Members
Receptoarele Amiko sunt f.bune, https://www.receptoa...i-4k-uhd-amiko/

ITChristian

ITChristian

Junior Member

• Grup: Junior Members

View Poststoshiba, on 22 aprilie 2023 - 20:06, said:

Receptoarele Amiko sunt f.bune, https://www.receptoa...i-4k-uhd-amiko/

Super! Mulțumesc frumos! Chiar cumparasem un Amiko înainte de acel SatIntegral, l-am folosit cateva saptamani si apoi l-am dat, fiindca nu știam că nu funcționa pe el multistream, iar pe atunci aveam nevoie. Dar chiar nu știam că e bun.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate