Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare Egger culoare

Recomandare cafea de duzina pentr...

Statie incarcare PRACHT ALPHA MON...

Cum se completeaza o declaratie d...
 TVA de recuperat - Germania

beau mult? voi ce credeti?

La Multi Ani de Sfantul Andrei!

Proces verbal acasa
 Ted (2024 _ ...)

Care e cea mai sigura si buna mas...

Poze "corupte" pe un memo...

Spațiu intre acoperiș &...
 Recomandari casti in-ear - sony?

Aveti buricul bagat sau iesit in ...

Eroare EGR

Lasagna gata facuta de la Penny

Este CNP este obligatoriu la incheierea unui contract de servicii intre persoana fizica si firma ?

* - - - - 5 votes
  • Please log in to reply
67 replies to this topic

tigerheart

tigerheart

Savage Member

• Grup: Senior Members

View Postjumperishere, on 12 aprilie 2023 - 20:25, said:

informatiile de pe card cand faci plata.
Astea le dai la procesatorul prin care faci plata, nu la firma de gazduire/magazin online sau unde mai bagi astfel de date.

Userul_80

Userul_80

Member

• Grup: Members

cnp ul nu e singurul element. pe langa el dai numele, adresa, cod postal, informatiile de pe card cand faci plata.
zici tu ca nu poti face nimic cu informatiile astea ?
pune-le aici .. vezi ce se intampla
banuiesc ca esti abonat la o companie de cablu tv/ acoloai dat cartea de identitate sa sa iti faci abonamentul , nu?

Edited by Userul_80, 12 April 2023 - 20:56.

laffin

laffin

Senior Member

View Postjumperishere, on 12 aprilie 2023 - 19:48, said:

Ei pot vedea daca numele meu introdus in contul de pe site este acelasi cu numele persoanei care i-a trimis banii.

in primul rand nu intelegi procesul de plata, ei nu proceseaza direct plati. in al doilea rand probabil esti vreun puradel sub 18 ani cu cardu lu mami daca te deranjaza asa tare sa le dai un amarat de cnp.

Edited by laffin, 12 April 2023 - 20:59.

Lex404

Lex404

CIVILIANS are #NotATarget

• Grup: Moderators

iar cum cardul il poate face numai o persoana majora, nu are cum sa-si creeze cont pe siteul lor o persoana minora

De pe vremea lu pazvante chioru se pot face carduri de la 14 ani. BRD Cirrus. BT, etc. La BT am avut Visa Electron si Mastercard ca minor Posted Image Bine asta acum multi ani.

adisz

adisz

Targu Mures

Evident, motivul e bizar si nejustificat, intrucat l-am demontat rapid.

Exista vreo lege care prin care utilizatorul de servicii este obligat sa dea cnp-ul pt folosirea acelor sevicii (pe baza unui contract de servicii) ?

In cazul de fata tu aveai doua situatii, fara sa fie nevoie de tema deschisa pe forum.
Uno, apelezi la toate drepturile tale europene si te tii tare pe pozitite, fara sa comunici CNP-ul, sfarsind pana la urma sa-i dai in judecata pe nesimtiti. Toate astea durand ceva timp.
Secundo. lasi de la tine si-ti rezolvi problemele elegant si rapid.

sorin147

sorin147

Senior Member

Cine este operatorul si ce ofera?

Lex404

Lex404

CIVILIANS are #NotATarget

https://www.brd.ro/p...eri/cardul-isic

BRD-ISIC este un card de debit în LEI, emis sub sigla Visa, dedicat tinerilor cu varstă peste 14 ani, înscriși într-o formă de învățământ acreditată. Cardul are valabilitate de 5 ani și oferă acces la un program internaţional de reduceri valabil în 140 de țări.

Nu stiu unde ai visat tu ca minorii nu pot avea carduri.

strongsss

strongsss

Senior Member

Oameni plini de figuri!
au faceboock cu numele real unde pun poze cu ei si toate neamurile in toate pozitiile, dar nu-si dau CNP-ul la incheierea unui contract. figuri!

Edited by strongsss, 12 April 2023 - 21:23.

jumperishere

jumperishere

Member

View Postadisz, on 12 aprilie 2023 - 21:04, said:

In cazul de fata tu aveai doua situatii, fara sa fie nevoie de tema deschisa pe forum.
Uno, apelezi la toate drepturile tale europene si te tii tare pe pozitite, fara sa comunici CNP-ul, sfarsind pana la urma sa-i dai in judecata pe nesimtiti. Toate astea durand ceva timp.
Secundo. lasi de la tine si-ti rezolvi problemele elegant si rapid.
exact si tu aveai doua optiuni. 1. nu citesti topicul si nu-ti pierzi timpul scriind nimicuri 2. faci plangere la moderatori ca nu-ti place topicul

View Poststrongsss, on 12 aprilie 2023 - 21:21, said:

Oameni plini de figuri!
au faceboock cu numele real unde pun poze cu ei si toate neamurile in toate pozitiile, dar nu-si dau CNP-ul la incheierea unui contract. figuri!
asta-i problema ta, ca nu vreau eu sa dau cnp ? mare problema. ce alte probleme te mai framanta ? poate ai niste of-uri in plus de impartasit cu forumul.

nicu131

nicu131

Bad Motherfucker

La ING merge de la 10 ani.

jumperishere

jumperishere

Member

View PostLex404, on 12 aprilie 2023 - 21:04, said:

De pe vremea lu pazvante chioru se pot face carduri de la 14 ani. BRD Cirrus. BT, etc. La BT am avut Visa Electron si Mastercard ca minor Posted Image Bine asta acum multi ani.
În România, persoanele sub 18 ani nu pot încheia contracte fără acordul părinților sau al tutorelui legal.

Edited by jumperishere, 12 April 2023 - 21:29.

crocko.dilul

crocko.dilul

Senior Member

cnp ul nu e singurul element. pe langa el dai numele, adresa, cod postal, informatiile de pe card cand faci plata.
zici tu ca nu poti face nimic cu informatiile astea ?
pune-le aici .. vezi ce se intampla
Cauta sa faci diferenta intre a publica datele alea "aici" si a le incredinta unei entitati care opereaza/gestioneaza astfel de date.
Poti?

jumperishere

jumperishere

Member

View Postlaffin, on 12 aprilie 2023 - 20:57, said:

in primul rand nu intelegi procesul de plata, ei nu proceseaza direct plati. in al doilea rand probabil esti vreun puradel sub 18 ani cu cardu lu mami daca te deranjaza asa tare sa le dai un amarat de cnp.
vezi ca incurci borcanele. combini discutia mea, deschisa in topic, cu o alta discutie avuta in paralel cu un membru. daca vrei sa contribui cu ceva util la conversatia deschisa in prima postare, bun, daca nu spune-mi ca sa stiu sa te ignor.

View Postcrocko.dilul, on 12 aprilie 2023 - 21:32, said:

Cauta sa faci diferenta intre a publica datele alea "aici" si a le incredinta unei entitati care opereaza/gestioneaza astfel de date.
Poti?
ai avut o zi mai grea si te-ai gandit sa-ti versi frustrarile aici ?

FlapJack7

FlapJack7

Active Member

”Nu există o obligație legală pentru persoana juridică de a încheia contracte numai cu persoane fizice care furnizează codul numeric personal (CNP) în România.”

De aici nu rezultă că persoana juridică are obligația de a încheia contracte cu persoane fizice care nu furnizează CNP-ul, ci rezultă că e la latitudinea lor dacă vor să o facă.

ps. Unde ai găsit citatul ăla?

jumperishere

jumperishere

Member

View PostFlapJack7, on 12 aprilie 2023 - 21:34, said:

”Nu există o obligație legală pentru persoana juridică de a încheia contracte numai cu persoane fizice care furnizează codul numeric personal (CNP) în România.”

De aici nu rezultă că persoana juridică are obligația de a încheia contracte cu persoane fizice care nu furnizează CNP-ul, ci rezultă că e la latitudinea lor dacă vor să o facă.

ps. Unde ai găsit citatul ăla?
1. ti-am zis de unde l-am luat, citatul. o a doua pereche de ochi nu pot sa-ti dau.
2. unde am zis eu ca ar avea obligatia sa incheie contracte fara cnp ? omule....te rog ignora postul ca vorbesti tot pe langa

strongsss

strongsss

Senior Member

View Postjumperishere, on 12 aprilie 2023 - 21:27, said:

asta-i problema ta, ca nu vreau eu sa dau cnp ? mare problema. ce alte probleme te mai framanta ? poate ai niste of-uri in plus de impartasit cu forumul.
Gresit, asta e problema ta, ca tu ai deschis topicul.

andreic

andreic

Very OLD Member

View PostFlapJack7, on 12 aprilie 2023 - 20:07, said:

Fiu-miu avea 15 ani când i-am dat primul lui card, făcut pe numele meu, normal.
Fiumeu are deja pe numele lui, card Visa de tineret :)

View Postsorin147, on 12 aprilie 2023 - 20:45, said:

Si copiii pot avea card. Posted Image
"Deschide-i Contul George Kids pentru copii cu vârste până la 14 ani și bucură-te de o mulțime de beneficii"
Normal.

tytysor

tytysor

Guru Member

View Postjumperishere, on 12 aprilie 2023 - 20:37, said:

uite aici ce zice gpt

asadar ... sa-si bage "dorintele" undeva ... next hosting

eu nu sunt infractor si deci nu pot sa-ti raspund la intrebare. de asemenea nu sunt dispus sa risc sa aflu pe pielea mea o nevruta.

dar dupa cum am zis, daca esti chiar asa curios de ceea  ce poti pati, lasa-ti aici toate datele si vezi daca poti pati ceva. e inutil sa ma intrebi p[e mine, cand iti poti satisface dorintele de cunoastere, singur. poate asa devii iluminat
Drga, CNP-ul a fost inventat exact pentru a te identifica cu el in diverse locuri! daca pentru tine este avutia suprema, tinel in gardilop in odaia de la strada si nu-l arata la nimeni!

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate