Este CNP este obligatoriu la incheierea unui contract de servicii intre persoana fizica si firma ?

Posted 12 April 2023 - 20:51

Posted 12 April 2023 - 20:55

cnp ul nu e singurul element. pe langa el dai numele, adresa, cod postal, informatiile de pe card cand faci plata. zici tu ca nu poti face nimic cu informatiile astea ? pune-le aici .. vezi ce se intampla Edited by Userul_80, 12 April 2023 - 20:56. |
Posted 12 April 2023 - 20:57

Ei pot vedea daca numele meu introdus in contul de pe site este acelasi cu numele persoanei care i-a trimis banii. in primul rand nu intelegi procesul de plata, ei nu proceseaza direct plati. in al doilea rand probabil esti vreun puradel sub 18 ani cu cardu lu mami daca te deranjaza asa tare sa le dai un amarat de cnp. Edited by laffin, 12 April 2023 - 20:59. |
Posted 12 April 2023 - 21:04

iar cum cardul il poate face numai o persoana majora, nu are cum sa-si creeze cont pe siteul lor o persoana minora De pe vremea lu pazvante chioru se pot face carduri de la 14 ani. BRD Cirrus. BT, etc. La BT am avut Visa Electron si Mastercard ca minor ![]() |
Posted 12 April 2023 - 21:04

Evident, motivul e bizar si nejustificat, intrucat l-am demontat rapid. Exista vreo lege care prin care utilizatorul de servicii este obligat sa dea cnp-ul pt folosirea acelor sevicii (pe baza unui contract de servicii) ? In cazul de fata tu aveai doua situatii, fara sa fie nevoie de tema deschisa pe forum. Uno, apelezi la toate drepturile tale europene si te tii tare pe pozitite, fara sa comunici CNP-ul, sfarsind pana la urma sa-i dai in judecata pe nesimtiti. Toate astea durand ceva timp. Secundo. lasi de la tine si-ti rezolvi problemele elegant si rapid. |
Posted 12 April 2023 - 21:10

https://www.brd.ro/p...eri/cardul-isic
Quote BRD-ISIC este un card de debit în LEI, emis sub sigla Visa, dedicat tinerilor cu varstă peste 14 ani, înscriși într-o formă de învățământ acreditată. Cardul are valabilitate de 5 ani și oferă acces la un program internaţional de reduceri valabil în 140 de țări. Nu stiu unde ai visat tu ca minorii nu pot avea carduri. |
Posted 12 April 2023 - 21:21

Oameni plini de figuri!
au faceboock cu numele real unde pun poze cu ei si toate neamurile in toate pozitiile, dar nu-si dau CNP-ul la incheierea unui contract. figuri! Edited by strongsss, 12 April 2023 - 21:23. |
Posted 12 April 2023 - 21:27

In cazul de fata tu aveai doua situatii, fara sa fie nevoie de tema deschisa pe forum. Uno, apelezi la toate drepturile tale europene si te tii tare pe pozitite, fara sa comunici CNP-ul, sfarsind pana la urma sa-i dai in judecata pe nesimtiti. Toate astea durand ceva timp. Secundo. lasi de la tine si-ti rezolvi problemele elegant si rapid.
Oameni plini de figuri! au faceboock cu numele real unde pun poze cu ei si toate neamurile in toate pozitiile, dar nu-si dau CNP-ul la incheierea unui contract. figuri! |
Posted 12 April 2023 - 21:29

De pe vremea lu pazvante chioru se pot face carduri de la 14 ani. BRD Cirrus. BT, etc. La BT am avut Visa Electron si Mastercard ca minor ![]() Edited by jumperishere, 12 April 2023 - 21:29. |
Posted 12 April 2023 - 21:32

cnp ul nu e singurul element. pe langa el dai numele, adresa, cod postal, informatiile de pe card cand faci plata. zici tu ca nu poti face nimic cu informatiile astea ? pune-le aici .. vezi ce se intampla Poti? |
Posted 12 April 2023 - 21:33

in primul rand nu intelegi procesul de plata, ei nu proceseaza direct plati. in al doilea rand probabil esti vreun puradel sub 18 ani cu cardu lu mami daca te deranjaza asa tare sa le dai un amarat de cnp.
Cauta sa faci diferenta intre a publica datele alea "aici" si a le incredinta unei entitati care opereaza/gestioneaza astfel de date. Poti? |
Posted 12 April 2023 - 21:34

”Nu există o obligație legală pentru persoana juridică de a încheia contracte numai cu persoane fizice care furnizează codul numeric personal (CNP) în România.”
De aici nu rezultă că persoana juridică are obligația de a încheia contracte cu persoane fizice care nu furnizează CNP-ul, ci rezultă că e la latitudinea lor dacă vor să o facă. ps. Unde ai găsit citatul ăla? |
Posted 12 April 2023 - 21:37

”Nu există o obligație legală pentru persoana juridică de a încheia contracte numai cu persoane fizice care furnizează codul numeric personal (CNP) în România.” De aici nu rezultă că persoana juridică are obligația de a încheia contracte cu persoane fizice care nu furnizează CNP-ul, ci rezultă că e la latitudinea lor dacă vor să o facă. ps. Unde ai găsit citatul ăla? 2. unde am zis eu ca ar avea obligatia sa incheie contracte fara cnp ? omule....te rog ignora postul ca vorbesti tot pe langa |
|
Posted 12 April 2023 - 21:42

Posted 12 April 2023 - 21:43

Fiu-miu avea 15 ani când i-am dat primul lui card, făcut pe numele meu, normal. ![]()
Si copiii pot avea card. ![]() "Deschide-i Contul George Kids pentru copii cu vârste până la 14 ani și bucură-te de o mulțime de beneficii" |
Posted 12 April 2023 - 21:45

uite aici ce zice gpt asadar ... sa-si bage "dorintele" undeva ... next hosting eu nu sunt infractor si deci nu pot sa-ti raspund la intrebare. de asemenea nu sunt dispus sa risc sa aflu pe pielea mea o nevruta. dar dupa cum am zis, daca esti chiar asa curios de ceea ce poti pati, lasa-ti aici toate datele si vezi daca poti pati ceva. e inutil sa ma intrebi p[e mine, cand iti poti satisface dorintele de cunoastere, singur. poate asa devii iluminat |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users