Caut partener(i) care cauta programator
Last Updated: Nov 24 2023 12:43, Started by
pm1024
, Apr 11 2023 17:13
·
4

Posted 11 April 2023 - 17:13

Lucrez in domeniul programarii de 20+ ani si as vrea sa ma asociez cu cineva care are o idee pe care vrea sa o puna in practica, pentru care are nevoie de o solutie software, dar caruia/careia ii lipsesc cunostintele de dezvoltare software, si care indeplineste criteriile urmatoare:
|
Posted 11 April 2023 - 20:52

Pe mine ma bate gandul sa faca o scoala de programare dar exclusivista, de genul unul sau maxim doi studenti, unde sa ii invat programare serios. Nu prostii de astea de tipul 3 luni inveti Java.
Aici ma refer si la a prezenta partea de business, cum sa scaleze de la o aplicatie simpla pentru cineva grabit la aplicatii serioase si stabile (si costisitoare), cum sa vorbeasca cu clientii, cum sa negocieze cu persoanele atehnice, cum sa identifice probleme pe partea de business, asta pe langa programarea banala. Edited by RedDev, 11 April 2023 - 20:55. |
Posted 11 April 2023 - 21:00

pm1024, on 11 aprilie 2023 - 17:13, said:
Lucrez in domeniul programarii de 20+ ani si as vrea sa ma asociez cu cineva care are o idee pe care vrea sa o puna in practica, pentru care are nevoie de o solutie software, dar caruia/careia ii lipsesc cunostintele de dezvoltare software, si care indeplineste criteriile urmatoare:
Nu iti pot da mesaj privat, de ce? ![]() ![]() |
Posted 11 April 2023 - 21:10

RedDev, nu e rea ideea, cred ca e mai mult in zona de soft-skills, nu?
Dar nu sunt sigur daca-mi raspunzi mie, adica nu pare a fi ce caut eu. ![]() remus43, on 11 aprilie 2023 - 21:00, said: Nu iti pot da mesaj privat, de ce? ![]() ![]() Nu stiu, m-am uitat adineaori sa vad daca trebuie sa setez ceva prin profil, nu gasesc nimic. Nici nu am zona "friends" in settings. N-am gasit nici cum te adaug friend, poate e nevoie de reciprocitate pentru pm. Poate e din cauza ca nu am prea multe posturi si e limitat profilul. Si post-ul initial l-am trimis de doua ori, prima oara aseara dar nu a aparut ... nu stiu de ce. Poate ne lamureste vreun moderator ... |
Posted 11 April 2023 - 21:50

Posted 12 April 2023 - 09:05

RedDev, nu e rea ideea, cred ca e mai mult in zona de soft-skills, nu? Dar nu sunt sigur daca-mi raspunzi mie, adica nu pare a fi ce caut eu. ![]() Am experienta de peste 15 ani in programare, am trecut prin multe. Dezvoltarea softului e draguta dar e cam 10% din ce se intampla zi de zi intr-o firma de soft. Am angajat si eu oameni de-a lungul timpului si din punct de vedere tehnic erau toti ok. Pana si indienii stiau sa scrie cod. Problema e ca 90% din programatori nu inteleg partea de business. Ca nu totul se rezuma la a construi un soft si ai terminat. Si cum mai toti au gandirea asta procesul de dezvoltare e viciat de decizii gresite si apoi ajung eu mereu sa repar. Aruncam si eu o idee in neant. Cum ziceai ca si tu ai 20 de ani experienta, poate pregatirea oamenilor pentru realitatile afacerilor e o activitate mai de viitor decat doar sa faci un soft pe care sa-l comercializezi. |
Posted 12 April 2023 - 13:58

Posted 10 August 2023 - 17:10

Nu pot sa iti trimit mesaj.
Te gasesc pe telegram eventual? Am in minte ceva. |
Posted 21 August 2023 - 10:46

|
Posted 24 November 2023 - 12:43

Da, idul este @pm4096. Dar poti sa scrii si aici, presupun ca nu e secret ... poate mai participa cineva cu sugestii etc. Hai să trezesc un pic din morți topicul ăsta. Inițiator, un întreprinzător serios nu-și expune ideile pe forum. Open-source merge în software, în business nu. ![]() Între timp sper că ți-ai găsit ce cauți. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users