![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Extras de carte funciara online.
Last Updated: Apr 17 2023 21:56, Started by
roPopa
, Apr 10 2023 08:28
·
3

Posted 10 April 2023 - 08:28

Buna ziua
Am facut intabularea casei acum 4-5 ani. Am extrasul de carte funciara de atunci. As dori acum sa scot unul nou in format electronic. Am mers pe site-ul ANCPI "https://epay.ancpi.ro/" dar pur si simplu nu stiu ce informatii sa introduc pentru un extras online. Am incercat sa introduc "Carte Funciara" gasit in cel vechi + "Numar Cadastru" gasit in cel vechi si imi zice ca "Imobilul introdus NU a fost identificat automat in baza de date ! Daca identificatorii imobilului sunt corecti, cartea funciara va fi supusa procesului de conversie in format electronic, urmand sa primiti o notificare pe email cand acest proces va fi finalizat. Procesul de conversie dureaza minim 2 zile lucratoare. Daca identificatorii imobilului sunt incorecti sau introdusi in mod eronat comanda dvs. va fi RESPINSA. Sunteti de acord cu aceasta actiune?" Ce sa inteleg de aici? Doar ca nu am un extras in format electronic generat anterior, doar "fizic" si ca trebuie facut un proces de conversie? sau numarul nu e bun? Multumesc? |
Posted 10 April 2023 - 08:44

Dă-i mai departe, nu-ți face griji. Bagă codul pe care îl găsești în vechea CF, exact în forma în care e acolo. Vor converti ei în noul format și vei primi extrasul pe email.
|
Posted 10 April 2023 - 09:01

Tocmai ce am emis acum un astfel de act.
Trebuie ca al tau cadastru sa fie digital, altfel NU se identifica automat de sistem. Daca era identificat automat, primeai in 3 minute extrasul. Vezi poza atasata. Sa selectezi corect judetul si localitatea. Extrasele digitale se vad pe aceasta harta (cu multe dexteritate) Attached Files |
Posted 10 April 2023 - 09:06

Adm, on 10 aprilie 2023 - 09:01, said:
Tocmai ce am emis acum un astfel de act. Trebuie ca al tau cadastru sa fie digital, altfel NU se identifica automat de sistem. Daca era identificat automat, primeai in 3 minute extrasul. Vezi poza atasata. Sa selectezi corect judetul si localitatea. Extrasele digitale se vad pe aceasta harta (cu multe dexteritate) Aceeasi valoare? Am pus Carte Funciara 59740 Numar Cadastru 59740-C1 ??? |
Posted 10 April 2023 - 09:11

Daca ai un numar de CF de forma 123456-C7-U8 (pentru apartament la bloc sau similar) sau 123456 (pentru casa individuala), il introduci pe acesta si la ‘Numar CF’ si la ‘Numar cadastral’.
Daca ai o intabulare veche care pomeneste de ‘CFI’ si ‘Numar cadastral’ le introduci pe acestea doua in campurile corespunzatoare exact asa cum sunt scrise pe ceea ce ai. roPopa, on 10 aprilie 2023 - 09:06, said: Am pus Carte Funciara 59740 Numar Cadastru 59740-C1 … Un cod de genul 59740-C1 este pentru o cladire din cadrul unui condominiu (de exemplu blocul in totalitatea lui) si nu poate fi obtinut online. Se poate obtine, dar doar la ghiseu si e o cerere mai aparte. |
Posted 10 April 2023 - 09:24

Multumesc frumos pentru informatii.
Daca e gresit (desi asa scrie pe hartie, si nu e apartament sau altele) o sa fac inca unul cu acelasi numar in ambele casute. Va multumesc |
Posted 10 April 2023 - 09:36

Daca e casa pe teren, nu se pune si partea cu -C1
Pe extras oricum apare si aceasta componenta. |
Posted 10 April 2023 - 09:50

O sa iti respinga cererea, sigur-sigur. Banii nu ii primesti inapoi. Poti de pe acum sa redepui o cerere completand corect, si daca CF a fost facuta asa recent cum zici vei avea extrasul imediat - fara sa mai astepti respingerea cererii deja facute.
|
Posted 10 April 2023 - 10:06

|
Posted 10 April 2023 - 11:23

Va multumesc
Am reusit dupa cum ati zis, facand o noua cerere. |
Posted 17 April 2023 - 10:53

Salutare, daca avem doar adresa si un numar cadastral provizoriu de forma xxx/x/x cum am putea sa solicitam un extras de carte funciara pentru informare? In titlul de proprietate doar acel numar cadastral este trecut. Multumesc!
|
Posted 17 April 2023 - 16:29

Salut, Avem o casa construita pe un teren in al carui contract de vanzare-cumparare scrie ca e inscris in CF nr xxx/N a localitatii Y, cu nr cadastral nedefinitiv zzz. Am identificat pe hartaterenul si locuinta, insa nu exista alocat un nr cadastral digital. Intrebarea e cum obtin acest nr. digital?
Exista o singura constructie pe acest teren. Din alte exemple de pe geoportal, deduc ca nr cadastral al constructiei este acelasi cu cel al terenului. Este corect? Edited by spdany, 17 April 2023 - 16:29. |
Posted 17 April 2023 - 21:56

@spdany: Daca ai numar de CF ‘pe stil vechi’ si numar cadastral le poti folosi pe acestea doua sa ceri (inclusiv online) un extras de informare; in acest caz NU va fi aceeasi valoare si la ‘Numar Carte Funciara’ si la ‘Numar cadastral’ ci folosesti valorile din actul pe care il ai. Se va face conversia din CF hartie in una electronica si vei avea si identificatorul electronic. Diferenta este doar ca nu vei primi extrasul pe loc, ci poate dura pana la 2 zile cat e termenul normal. Nu conteaza ca nu apare pe Imobile eTerra. Eu am facut anul acesta o asemenea cerere pentru o CF infiintata in 2001 si neatinsa de atunci; aveam doar incheierea de la judecatorie (pe vremea aceea erau birouri de carte funciara pe langa judecatorii).
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users