![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Intrebare wordpress
Last Updated: Apr 09 2023 20:39, Started by
hustyus
, Apr 09 2023 19:28
·
2

Posted 09 April 2023 - 19:28

Am o întrebare pentru unii ce se pricep mai bine ca mine in wordpress(woocomerc).
Am instalat o tema de magazin online, totul a mers bine in prima zi, a 2-a zi cand cineva vrea sa comande, dupa ce adauga toate datele si da pe "cumpara acum", ecranul devine gri, nu se întâmplă nimic, dar mie imi apare ca a comandat. Ce s-a putut deregla de pe o zi pe alta? Ieri toata lumea comanda normal, primeau mail, acum totul se blocheaza când ei dau "cumpara", eu vad comanda facuta, la cumpărător ecranul e gri (gen loading) si nu primeste nici mail de confirmare ca a cumpărat. Mulțumesc mult pt orice ajutor. |
Posted 09 April 2023 - 20:04

https://updownradar....erce.com#status
Din commentarii, e problema veche de cam 2 zile cu wocommerce.com. SW gratuit, nu merg bine prea des. |
Posted 09 April 2023 - 20:09

WooCommerce e bazat pe hook-uri, cand o tema instaleaza un hook cu eroare, toata aplicatia vine jos. Cel mai probabil e o eroare PHP care nu se reda la production. Incearca sa activezi erorile PHP la vedere.
|
Posted 09 April 2023 - 20:39

@rigmarole mi se parea mie ciudat, control panel-ul avea un lag incredibil, si imi apareau niste chestii ciudate pe site. Acuma de ex apare ca cel care a comandat a reusit, trece de partea cu ecranul gri insa nu se trimite nici un mail. Sper ca in cel mai scurt timp sa isi rezolve problemele. Deoarece ma miram eu cum e posibil ca ieri dimineață totul sa mearga ok si azi fara nici o modificare, sa nu mai mearga.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users