Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vecin problematic

Instalare lustra (realizare legat...

SSD Adata SU650 cu temperatura 10...

Iese AXN de la DIGI si intra Film...
 clonare hdd Xbox one

Sistem Intel low end pentru Windo...

Semnatura electronica pe token na...

Permis auto in alta tara
 Scula slefuire acoperita cu parti...

functia NAS pe anticul Eboda HD f...

Firma in construcții neserio...

Revolta transportatorilor polonez...
 Solutie cheder autoturisme fara r...

Reglare volum sonerie Iphone12

Hyundai lanseaza Uni Wheel

V-a placut/va place Depeche Mode?

Achizitie smartwatch

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
30 replies to this topic

ionut498

ionut498

Member

• Grup: Members
Am și eu un telefon Poco x3Pro și vreau să îmi iau și eu un smartwatch m ar interesa de la Samsung
Modelul Samsung watch 4 cred că există compatibilitate cu acesta ?

r3my_cc

r3my_cc

Active Member

Și eu îl am împerecheat tot cu Xiaomi. Funcționează excelent împreună.
Totuși, dacă te interesează măsurătorile medicale, sunt unele care nu merg decât cu Samsung (ECG, de exemplu).

ionut498

ionut498

Member

Mi ați recomanda altceva
Ceva de la Huawei dar sa fie la un preț asemenator cu cel de la Samsung ?

r3my_cc

r3my_cc

Active Member

Dacă vrei notificări și interacțiune avansate cu telefonul, plus plăți cu google Pay, nu ai alternativă pe Android.
Dacă te mulțumești cu notificări simple, dar ai nevoie de măsurători medicale, caută HW, Xiaomi, Amazfit, etc. Le poți găsi la prețuri bune, dar în primul rând trebuie să te hotărăști ce vrei. Eu am trecut prin 3 smartwatch-uri anterior gw4. Pe niciunul nu l-am ținut mai mult de 4-6 luni, tocmai din lipsa funcțiilor smart avansate. Mi-era teamă de gw din cauza autonomiei scăzute, dar am învățat să mă descurc cu aceasta.
Nici nu-mi trece prin cap să trec la alt ceas, eventual la gw6, dacă va aduce ceva remarcabil în plus.

Spicuiește și topicurile dedicate fiecărui model avansat de ceas de pe acest forum, acolo vei putea vedea care, cam ce probleme și atu-uri au, deseori sunt dezbătute și în dungă

Edited by r3my_cc, 09 April 2023 - 08:58.

ionut498

ionut498

Member

Deci cel de la Samsung nu mi ar oferi notificările la un telefon Poco x3Pro

caiuscorneliu

caiuscorneliu

Lazy Member

• Grup: Senior Members
Notificările ți le furnizează și o brățară de 100 de lei, nu smartwatch. Asta e problema?

r3my_cc

r3my_cc

Active Member

View Postionut498, on 11 aprilie 2023 - 11:18, said:

Deci cel de la Samsung nu mi ar oferi notificările la un telefon Poco x3Pro
Ba tocmai că îți dă notificări, chiar avansate, inclusiv cu imagini la WhatsApp, etc.
eu ziceam că nu ai alternativă la telefon pe Android, evident alta decât Galaxy Watch, dacă vrei notificări și interacțiune avansate 😁

Edited by r3my_cc, 11 April 2023 - 16:55.

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

View Postcaiuscorneliu, on 11 aprilie 2023 - 13:15, said:

Notificările ți le furnizează și o brățară de 100 de lei, nu smartwatch. Asta e problema?
Și acolo, ia vezi stilul și compatibilitatea aplicațiilor pt notificări la ceva ieftin vs. un ceas Apple, Samsung, Huawei, Garmin ceva. Astea bune îți pot afișa notificări cred că la orice aplicație, astea ieftine sunt limitate doar la apeluri, SMS și câteva de social media și chat.

Cum zice și colegul, pentru Android, Galaxy Watch 4 și 5 sunt vârful de lance. Dincolo, Apple Watch. Dacă vrei ceva mai universal, este Huawei. Dacă ești mai mult pe partea de sport și drumeții, explorator, un Garmin mai degrabă. Nu are capabilitatile de a afișa notificările precum primele 2, dar au și ele destule funcții Smart.

Edited by Vlad_22, 12 April 2023 - 22:49.

caiuscorneliu

caiuscorneliu

Lazy Member

Eu am un Mi Watch care a fost vreo 500 de lei. Are acces la orice notificare a oricărei aplicații pe care o am pe telefon. Până și brățara neveste-mii, un Mi Band 6, are acces la orice notificare, deși e împerecheată cu un iPhone. Pur și simplu bifezi ce aplicație din cele instalate pe telefon să-ți trimită notificare pe ceas/brățară.

Edited by caiuscorneliu, 12 April 2023 - 23:08.

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

500 lei e ok, dar ai spus inițial 100.

caiuscorneliu

caiuscorneliu

Lazy Member

Păi, Mi Band-ul e vreo sută-două. E doar o brățară fitness :D

Edited by caiuscorneliu, 13 April 2023 - 00:45.

iogamac

iogamac

Senior Member

Mi-a decedat Fitbitul Versa 2. Am avut Blaze, Versa și acum am Versa 2. Când s-a stricat Versa, mi-au trimis altul foarte repede după ce am apelat chat-ul lor. Acum am vorbit prin chat și mi-au spus că-mi trimit mail în 2 zile. Treaba merge cam nasol la ei de când i-a luat Google. Au schimbat și aplicația și parcă e una de 2 lei...în sfârșit. Datele pe care le afișează sunt foarte corecte, monitorizarea e ok, dar nu mai este ce a fost. Ăsta m-a ținut exact 1 an.
Vreau să-mi iau altul și mă tot uit la Huawei, dar am observat că în Google Play nu găsesc aplicație pentru el.
Vreau și eu un sfat pentru că nu știu ce să aleg. Mă interesează monitorizarea somnului, exerciții-mers pe jos și bicicletă, puls, nr. de pași și calorii.
Am văzut la o prietenă că ceasul ei înregistrează kcal, dar mi s-a părut aiurea înregistrarea ei îi arăta la sfârșitul zilei 230kcal, asta înseamnă 23mii calorii, ceea ce este imposibil.

caiuscorneliu

caiuscorneliu

Lazy Member

Acel kcal înseamnă 1000 de calorii, dar în domeniul nutriției se folosește fie kcal fie caloria mare. E o confuzie des întâlnită datorită prefixul kilo. De fapt 1kcal = 1000 calorii mici = o calorie mare, ambele variante sunt corecte și reprezintă același lucru. La sfârșitul zilei a consumat 230 de calorii (230 kcal).

Edited by caiuscorneliu, 05 October 2023 - 00:31.

iogamac

iogamac

Senior Member

Am citit și eu chestia cu caloriile mari și caloriile mici...da tot mi se pare aiurea. Eu am un consum înregistrat pe ceas, funcție de activitatea mea, cuprins între 1200-1600 calorii. Dar să înregistreze telefonul 230 kcal după o zi în care totuși ai parcurs 6km cu zone de fatburn și cardio...am un semn de întrebare visavis de înregistrarea corectă.

caiuscorneliu

caiuscorneliu

Lazy Member

Da, fiecare ceas/brățară are senzorul și algoritmul ei de calcul. Unele sunt mai precise altele dau estimări ridicole. Practic ele calculează consumul de calorii după puls și durata antrenamentului.

iogamac

iogamac

Senior Member

La Fitbit intră în formulă și ce mănânci. Ai opțiune să introduci alimentele pe care le consumi.

caiuscorneliu

caiuscorneliu

Lazy Member

Nu știu cum e la fitbit dar toate sunt aproximări mai mult sau mai puțin fericite. Pentru că la un anumit efort pe care-l depun pentru o activitate consumul de calorii e același, indiferent dacă am mâncat friptură sau sunt pe stomacul gol. Rezultate exacte dau doar aparatele concepute special pentru așa ceva (medicale, sportive), pe care te sui și care măsoară câtă energie ai consumat ca să le miști. Accesoriile de tip brățări și ceasuri inteligente te pot ajuta să urmărești un trend relativ, nu valori precise și absolute. Practic vezi că azi te-ai mișcat mai mult ca ieri și mai puțin decât mâine :D
Iar mai important este să-ți subestimeze efortul (pași, calorii) decât să ți-l supraestimeze, pentru că te poți lăsa pe tânjeală dacă te laudă cu cifre prea optimiste.

Edited by caiuscorneliu, 05 October 2023 - 12:09.

iogamac

iogamac

Senior Member

Așa este. Tipul care a fost după Buhnici la ILikeIT, are un clip în care s-a dus într-un cabinet medical cu Apple, Fitbit, Samsung și Huawei și le-a comparat cu aparatele medicale. Toate dădeau erori foarte mici la monitorizare. Inclusiv la EKG. Medicul a spus că nu se poate baza pe ele pentru a da un diagnostic, dar îl ajută foarte mult înregistrările în stabilirea corectă a investigațiilor care urmează a le prescrie.
Problema este că eu am un telefon Oppo, iar Samsung și Huawei nu prea pupă. Am înțeles că la Samsung smartul nu va funcționa la capacitatea maximă și atunci nu are sens să dau bani pe funcții pe care nu le pot accesa. La Huawei este problemă cu aplicația care nu primește upgradeuri.Deci ar rămâne Fitbit.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate