![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Dupa ce melodie e copiata piesa Cargo - Daca ploaia s-ar opri?
Last Updated: Apr 12 2023 19:25, Started by
Puferiu_
, Apr 03 2023 21:06
·
5

Posted 04 April 2023 - 10:59

Am ascultat și cântat ceva piese la viața mea
Piesa nu seamănă cu nimic .
Tocmai asta e problema, că nu îmi amintesc după ce melodie este copiată, deși știam, de aceea am zis Pink Floyd și Deep Purple. Versurile "poza ta din sertar o scot" sunt traduse cuvânt cu cuvânt. Pumnii mei minte nu are Ar fi 2 piese de plagiat... Dar nu seamănă linia melodică Ritmul nu mai contează. |
Posted 04 April 2023 - 11:09

Probabil confunda cu piesele de la Iris. Aia au copiat mai multe melodii, dar pe mine nu ma deranjeaza.
|
Posted 04 April 2023 - 11:14

Nici eu nu stiu piese de la Pink Floyd sau Deep Purple care sa semene cu piesa asta, si ambele sunt printre trupele favorite.
Ca sa intelegi mai bine faza cu cauzalitatea ia asculta o alta "jelanie.. deprimanta" Joe Dassin-Et Si Tu N'Existais Pas Dassin in schimb pare ca a avut probleme cu depresia/alcoolul suficient incat sa moara in urma unui atac de cord la 42 de ani.
Alt gunoi și aia. Au ajuns amândouă niște melodii de neascultat din cauza playlist managerilor de radio de la noi, gen Liana Stanciu care le-au difuzat în exces și fãră nici o noimă, de exemplu, vara, sau la ore total nepotrivite adică dimineața. Sau intercalate de piese vesele. |
Posted 04 April 2023 - 11:36

Nu exista zile/ore proaste pentru piese bune, cel putin pentru mine. Eu pot sa ascult piese melancolice la orice ora fara sa ma faca sa intru in depresie/sa ma intristeze sau ceva ... si dupa ele sa ascult electro-dance sau heavy metal. Edited by sandel1, 04 April 2023 - 11:38. |
Posted 04 April 2023 - 12:11

Fericitule! Pe mine mă strezează la culme piesele triste...tot timpul schimb posturile în mașină dar de multe ori nu gãsesc nimic de ascultat. Atunci dau pe RRcultural, mãcar ăia nu dau piese mainstream/comerciale/junk. ![]() Mai stiu oameni care au "problema" asta cu piesele triste, eu nu le percep ca piese triste, ci melancolice, nu le asociez cu ceva trist cand le ascult, in capul meu starea de melancolie nu e ceva trist, ci mai degraba romantic. Si dintre piesele clasice prefer sa ascult tot compozitori de astia mai melancolici, Chopin, Ceaikovski, Rahmaninov, etc |
Posted 04 April 2023 - 12:58

Fericitule! Pe mine mă strezează la culme piesele triste...tot timpul schimb posturile în mașină dar de multe ori nu gãsesc nimic de ascultat. Atunci dau pe RRcultural, mãcar ăia nu dau piese mainstream/comerciale/junk. ia-ți mașină cu radio-stream; acolo alegi streamul după ... stil (sau... cu stil ![]() |
Posted 04 April 2023 - 13:20

Păcăleală de 1 aprilie. Nu e după nicio piesă copiată. Hahahahaha!
|
Posted 04 April 2023 - 19:21

Trei pagini despre nimic. Aveam mai multa incredere in voi.
|
Posted 04 April 2023 - 21:06

https://www.muzicabu...elodii-copiate/ Vedeti daca apare aici.
|
Posted 05 April 2023 - 07:41

Asta e melodia. Bine, in capul meu era mult mai asemanatoare cu cea de la Cargo.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/u7ByNo3Do9U?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 05 April 2023 - 07:58

e fix invers,
"daca pleci, trage usa, ca nu mai primesc pe nimeni" |
Posted 05 April 2023 - 08:00

Credeam ca va posta vreun
Da, dupa cum ziceam, in capul meu suna mai asemanatoare. Si, de fapt, partea cu usa o retinusem, nu cea cu sertarul. Ce ti-e si cu amintirile astea... |
Posted 05 April 2023 - 09:23

Fan de-al meu, că e unul. Sau unul dintre fanii mei, dacă vrei.
Amintirile te "chinuieşte" ![]() Acum că ai găsit melodia (Felicitări!), fac şi eu un connected off topic: Tot cu plagiat, tot cu Cargo. Ce melodie este?! E plagiată după Every Breath You Take a lui Sting. Şi am şi o poveste, cum l-am făcut pe amicul meu să-l supere pe Adi Bărar, Dumnezeu să-l odihnească în pace... Era prin 2003, cred... Cargo îşi deschisese un club cu numele Cargo, în Timişoara. Am mers în club cu un amic, încerca el o combinație cu o barmaniță a lor, ea nu era atunci acolo. Eu am zis hai să bem şi o bere, dacă tot suntem aici. Şi frumos la bar, eu beau bere, amicul conversa cu colega barmaniței lui... şi începe să cânte melodia de care zic. Eu îi zic amicului "Băh... ce melodie e asta?! Că e copie după I'll Be Missing You a lui Puff Daddy". Care e la rândul ei o copie după melodia lui Sting. Şi era şi Bărar acolo, atât i-a trebuit amicului, să-i dau eu inside-uri muzicale. Şi îi zice lui Bărar ceva de genul "ce faină e melodia asta, dar... plagiază melodia lui Puff Daddy". Se iau ei în discuții, Bărar că nu plagiază nimic, că ei au scris-o, amicul că ba da, Bărar că ce Puff Daddy, că şi el cu melodia lui l-a plagiat pe Sting şi-n ziua de azi dacă scrii 3 note deja ai plagiat vreo 2 melodii existente, că s-au scris o grămadă şi nu mai e loc, că notele-s limitate pe portativ... amicul nu se lasă impresionat şi o ține cu e placiat şi Bărar îi aruncă (ca-n telenovele) băutura lui (ceva whiskey cred că avea în pahar) în față amicului şi a plecat. S-a încheiat şi discuția. |
|
Posted 05 April 2023 - 09:28

Stiu ca suna aiurea, dar e "de-ai mei". Un fan dintre ai mei...
|
Posted 05 April 2023 - 10:13

Eu îi zic amicului "Băh... ce melodie e asta?! Că e copie după I'll Be Missing You a lui Puff Daddy". Care e la rândul ei o copie după melodia lui Sting. Şi era şi Bărar acolo, atât i-a trebuit amicului, să-i dau eu inside-uri muzicale. Şi îi zice lui Bărar ceva de genul "ce faină e melodia asta, dar... plagiază melodia lui Puff Daddy". Iar intre melodia Cargo si cele doua nu vad nici o legatura. Si le-am ascultat pe toate trei de o gramada de ori. |
Posted 05 April 2023 - 10:33

Care melodie a lui Cargo?
Că este alta, mai puțin cunoscută decât Dacă ploaia s ar opri, cea despre care spun eu.
Stiu ca suna aiurea, dar e "de-ai mei". Un fan dintre ai mei... Dacă spui despre fan este unul, fan şi e întotdeauna "de-al meu", dacă vrei să spui altcumva, spui unul dontre fanii mei. "Un fan de-ai mei" e un melamj şi este foarte incorect folosit aşa... "melanjat". |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users