Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
iPhone XS telefonul functioneaza,...

La multi ani @alin632!

Temperatura in depozite vama 5...

nota constatare compania municipa...
 Inca un fost vechi comunist ajung...

Ce argumente au cei care susț...

Recomandare auto 6k euro

Vreau sa trimit o bicicleta Timis...
 Ceva studenti Academia Fortelor A...

Reflectoare mobile pentru vreme n...

Acord vizionare...?

Afecteaza in vreun fel piata munc...
 Urticarie de contact cu hainele ?

Modificare tocator de crengi

Transfer bani pe trading212

Autoturism saltat din parcare din...

Export lista de canale

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

dorin_2k

dorin_2k

Master Member

• Grup: Senior Members
Am 3 TV si ma chinui cu ele si nu gasesc nicaieiri in meniu optiunea Export/Transfer lista canale
Astea is TV:
Samsung UE50TU7092UXXH
Philips 58PUS6504/12, 4K
Schneider LED28-SC610K

In alta locatie am un Samsung mai vechi: Samsung 32F5500 si la asta exista aceasta optiune in meniu. Dar tot mi-e greu sa merg saptamanal acolo sa dau export pe stick la lista de canale (ca astia le schimba des ordinnea canalelor)
Ar trebui sa fie una din aceste 2 metode
MENIU
Se difuzeaza
Setari canal
Transfer lista canale

sau

Home
Setari
Se difuzeaza
Setari expert
Transfer lista de canale

Insa NU am asa ceva pe aceste 3 TV-uri
Pe ala care merge am instalat canalele exact ca si pe astea 3. Cu profil operator UPC (Vodafone acum).

La Philips am reusit sa scot PhilipsChannelMaps insa e pt satelit, deci nu am nimic acolo. Nu am pt TV cablu DVB C

Doresc asta pt a-mi face o lista pe hartie sa gasesc mai repede canalele (export in Excel si print)
Mai ales ca astia modifica canalele destul de des (saptamanal mai pun sau mai scot canale)

Deci se poate face transfer lista calnale Samsung UE50TU7092UXXH daca instalarea canalelor o am facuta cu profil operator (UPC)? Sau caut degeaba?

Serpent

Serpent

Active Member

• Grup: Members
Da, asa e, pot sa-ti confirm si eu!
Ideal ar fi sa te duci saptamanal acolo, sau poate chiar zilnic, daca astia le schimba atat de des...
In plus, poti sa suni la *222 si sa astepti pana te preia un operator uman, ei pot sa-ti creeze alerte personalizate atunci cand apar modificari importante in lista de canale.
De exemplu, cand Prima Sport 8 intra in locul Kanal D Gold, iar Trinitas HD ia locul canalului Travel&Flipping.

Oricum, ce ai scos tu de la Philips e foarte bun, pentru ca toate canalele straine vin de pe satelit, deci acolo vei gasi toata informatia relevanta, doar ca e scrisa cu caractere foarte mici.

Decat sa-ti faci "o lista pe hartie sa gasesc mai repede canalele (export in Excel si print)", nu ar fi mai ecologic sa memorezi tu direct frecventele posturilor care te intereseaza si sa scanezi manual, din cand in cand, sa vezi daca n-au schimbat astia ceva important, fara sa stii tu?!? Asa mai salvezi si tu taxele de export, celulele si poate vreo craca, doua...

Mai ales ca la cele ~75 de canale, cele mai multe de mare "calitate", nici nu-ti obosesti mintea prea tare:
Attached File  vdfhdgimp.png   812.17K   24 downloads

In locul tau, noi nu am face niciun "transfer lista calnale Samsung UE50TU7092UXXH", de fapt nu am face nimica, ci am sta "On line" permanent pe aria asta:
Vodafone Digital HD (ex-UPC)
Discuții, probleme, întrebări și informații despre Vodafone Digital TV High Definition (fostul UPC)

Sigur s-o gasi cineva saritor sa-ti spuna si tie ce noutati au mai aparut, sau au disparut. Asa ar trebui, nu, la cate mii ai ajutat si tu pana acum...

dorin_2k

dorin_2k

Master Member

Ms de sfat.
Am cerut așa și lista și pt OROC DTH. Nimeni nu a scris nimic pe acel topic. Până la urmă am făcut-o singur manual.
Lista nu e doar pt mine. Pt toți din familie. A fost o emisiune pe TVR Iași ce mă interesa și habar nu am avut pe ce poziție e.
Acum am 2 liste: după număr și alfabetic
Puse fara verso pe o foaie A4.
Langa fiecare TV.
Și pt Vodafone DVB C și pt OROC DTH.
Totuși unde sa sun pt alerte? La *222 nu am cum că is pe Orange.
Ce secțiune sa cer Andreei sau Ioanei? TV tehnic sau Comercial?

La Philips e goala lista aia că a salvat doar de pe satelit și nu am conectat nicio antena la el.

Serpent

Serpent

Active Member

Simplu si la obiect, te ajuta garantat:

dorin_2k, on 03 aprilie 2023 - 17:11, said:

Trimiți un mail și te suna ei.

Oricum, foarte foarte important este cablul coaxial, daca nu e de cea mai buna calitate risti sa nu fie lizibila lista de programe!
Atunci cand cablul coaxial nu este de calitate, receptia semnalului pentru tv poate fi alterata, afectand uneori capacitatea de a gasi canalul.
Este important sa alegi cel mai bun cablu coaxial pe care ti-l poti permite pentru transmisia semnalului tv. Bineinteles, si conectorii trebuie sa fie auriti!

Un astfel de cablu coaxial trebuie sa aiba impedanta de 75ohmi si cablul RG-6 este ideal pentru astfel de transmisii.
Dar in cazul semnalului HDTV (high definition), cel mai potrivit cablu coaxial este cel RG-11.
Acest cablu are diametru mai mare decat alte cabluri coaxiale si asigura mai mult spatiu pentru semnale si de asemenea pentru liste mai detaliate.
De aceea, cablul coaxial RG-11 poate fi adaptat pentru a transfera semnalele hd puternice cu viteza potrivita, la distanta mult dorita.

Despre "Cablu coaxial pentru TV special pentru UHD – 4K, mufe aurite, de 135db și învelit în 4 straturi" necesar vizionarii posturilor 4K poti afla mai multe din postul de pe blogul lui ionica, pare sa-l fi scris special pentru... cei cu probleme.

dorin_2k

dorin_2k

Master Member

Se vad ok și cele 2 posturi 4k.
Într-o locație am cablul pus de echipa Vodafone. Cel de exterior negru ce i-au scos sufa.
In alta locație cablul lor doar până la ușă. In casa e rețeaua mea veche făcută de mine. Doar au sertizat ei mufe noi.
Calitate semnal 100%.

Problema e că nu am in meniul tv-urilor opțiunea export lista canale. De asta am deschis acest topic.
Iar pe site Vodafone, nu e lista actualizata
https://www.vodafone...xe/grila-canale

KanalD2 nu apare

petrepescarul

petrepescarul

Member

https://www.samsung....ue50tu7092uxxh/

Aici ai manualul.

Attached File  manual.png   87.09K   16 downloads

In manual la pagina 70 am gasit chestia asta

Attached File  lista.png   180.36K   13 downloads

Modelul TV Samsung este acelasi.
Daca nu iti apare transferul listei sint 2 posibilitati:

1.Această funcție este disponibilă când este conectat un dispozitiv USB. Ai incercat sa introduci un stick ?
2.În funcție de zonageo grafică sau de model, este posibil ca această funcție să nu fie acceptată. In cazul acesta ...

Serpent

Serpent

Active Member

OP scuze, incercam sa-i ajut pe ceilalti useri de pe acest topic si am uitat de problema ta... Posted Image
Oricum, bine ca l-ai deschis, sigur va invata cineva ceva de aici.
Poate ar trebui sa-l puna pinned un moderator!

Revenind, da si tu mai multe detalii, ce versiune de FW ai pe TV-uri(poate nu aflase inca producatorul ca UPC a fost cumparat de VDF), cat de repede vrei sa accesezi canalele, ce PIN ai, ce model de stick USB ai incercat sa-ti introduci(mersi petrepescarul!), in ce zona geo grafica sau ce model esti, etc. etc.

dorin_2k

dorin_2k

Master Member

FW ultima versiune de pe site la Samsung și Philips
La ele instalarea făcută cu profil operator UPC astfel încât automat își face update la lista de canale in ordinea pusă de Vodafone.
Zona Romania pe head-endul Suceava Vodafone.
Chiar acum 2 zile am citit manualul și am văzut că trebuie pus un stick să apară funcția.
Cu greu am pus stick-ul la Samsung pt că distanța de perete e f mica.
Incercat cu stick făt 3.0 apoi cu 2.0
Nimic la Samsung. Doar play fișiere de pe el se poate. Îl detectează rapid.

Cred că nu se poate face export din aceste modele.
Bine că pot face export din Samsungul mai vechi.

Serpent

Serpent

Active Member

Pai nu ti-am zis de la inceput sa te duci mai des acolo?!?
Ca sa nu zici ca nu te ajut pana la capat, intreb un amic ce lucreaza la VDF la ce ora actualizeaza ei lista si revin cand am raspunsul, ca s-o exporti tu cat e proaspata!
Posted Image

dorin_2k

dorin_2k

Master Member

Am trimis mail la Vodafone să actualizeze lista pe site. Cică au trimis la departamentul abilitat.
Zici sa merg zilnic în locația unde am tv-ul ce exportă lista? :)
Doar sa pun stilul și să dau export?
Oricum îmi exportă o lista completa chiar și cu cele regionale pe toată țara ce nu sunt pe head-end-ul de la mine.
Și apoi iar mă joc sa editez și să le tai pe cele regionale și maghiare ce nu le am in EPG dar totuși apar in export.

valisatelit

valisatelit

New Member

Ca sa apara meniul cu import/export canale pe usb trebuie sa dai cautare canalele fara nici un operator de cablu selectat !

dorin_2k

dorin_2k

Master Member

Dar în acest caz apar toate într-o ordine aiurea.
Totuși pe Samsungul vechi am dat căutare cu UPC și am in meniu opțiunea Export.
Și e mai ok căutare cu operator, că apar și fure toate modificările automat. Nu mai dau scanare săptămânal sa vad ce au modificat.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate