![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Acte schimbare buletin. Documentele pentru casa noua
Last Updated: Apr 04 2023 06:55, Started by
roPopa
, Apr 03 2023 12:12
·
3

Posted 03 April 2023 - 12:12

Salutare
Doresc sa-mi schimb buletinul pe o casa care am facut-o in regie proprie in anii trecuti. Care este actul de proprietate, cerut de directiile de evidenta populatiei in cazul in care am facut casa eu insumi (si sotia binenteles)??? Am incercat sa sun la diferite telefoane de evidenta polulatiei dar nu raspunde absolut nimeni. Casa este in Magurele/Ilfov. Trebuie sa depun actele la Bragadiru. Va multumesc |
Posted 03 April 2023 - 12:28

Aia la evidenta populatiei nu cer neaparat actul de proprietate bro'
Ei au nevoie de o hartie cu care se face dovada adresei de domiciliu Extrasul de carte funciara e suficient de bun Se mai poate si cu declaratie pe propria raspundere dar dureaza un pic mai mult pentru ca este nevoie de o nota de verificare a politiei care confirma existenta imobilului si cine locuieste acolo. Cam asta e Edited by Naijax, 03 April 2023 - 12:29. |
Posted 03 April 2023 - 12:43

Ar trebui sa fie suficient PV de receptie a imobilului. Nu cred ca te conditioneaza cineva de intabulare
Iti recomand sa le scrii o scrisoare la adresa [email protected] https://www.primaria...a-a-persoanelor |
Posted 03 April 2023 - 13:46

PV de receptie este actul cu care se face dovada . extrasul de carte funciara presupune ca imobilul sa fie intabulat.
|
Posted 03 April 2023 - 14:05

Dacć inițiatorul zice ca și-a fćcut casa īn regie proprie, cu cine īncheie acel proces verbal, cu el īnsuși? Nu fac mișto, chiar nu știu, de aceea īntreb.
|
Posted 03 April 2023 - 14:11

Le am pe ambele pentru ca casa este intabulata.
PV-ul este dat de primarie in mometul receptiei casei. Va multumesc |
Posted 03 April 2023 - 14:34

Dacă inițiatorul zice ca și-a făcut casa în regie proprie, cu cine încheie acel proces verbal, cu el însuși? Nu fac mișto, chiar nu știu, de aceea întreb. ![]() La mine a fost presedinte de comisie sotia, membri Arhitectul sef de la Primarie si Dirigintele de santier. A mai fost prezent Proiectantul. La rubrica "lucrari executate in baza contractuluyi nr din incheiat intre si " n-am scris nimic ![]() |
Posted 03 April 2023 - 19:05

Mie, în mediul rural, pentru mutat domiciliul în casa moștenită de la părinți, mi-a eliberat primăria o adeverință de adresă poștală.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users