![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Rotunjirea mediilor
Last Updated: Apr 03 2023 14:50, Started by
Razvann21
, Mar 31 2023 17:43
·
8

Posted 01 April 2023 - 16:32

*N-am priceput niciodata - si nici la scoala nu mi-a zis nimeni - de ce acele perioade erau botezate "trimestre", fiindca nu aveau cate trei luni. Primul avea patru. Singura mea explicatie e ca vreun analfabet de la putere a zis ca daca e "tri", inseamna ca sunt trei. Trei perioade=trei trimestre. Articolul 136 (1) Anul universitar începe, de regulă, în prima zi lucrătoare a lunii octombrie, include două semestre și se finalizează la 30 septembrie din anul calendaristic următor. Un semestru are, de regulă, o durată de 14 săptămâni de activități didactice urmate, de regulă, de minimum 3 săptămâni de examene. |
Posted 03 April 2023 - 14:27

Posted 03 April 2023 - 14:38

Daca judeci in procente, au dreptate. Intre 4 si 5 e diferenta de 20%. Intre 9 si 10, diferenta scade la 10%.
|
Posted 03 April 2023 - 14:50

Corect cu procentele, dar cand ai 4 si vrei 5 iti arde mai mult decat cand ai 9 si vrei 10...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users