![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Back-UPS BX2200MI
Last Updated: Mar 30 2023 17:32, Started by
Sebiko
, Mar 29 2023 13:58
·
0

Posted 29 March 2023 - 13:58

Buna ziua!
La un UPS Back-UPS BX2200MI APC, in fereastra de date tehnice a aplicatiei dedicate (PowerChute personal edition) este specificat: Serial number: x0x0x00x0xx0xxx Firmware revision: 378700G-302202G Software version: PowerChute Personal Edition 3.1.0 Date of last manual self-test: 3/22/2023 Result of last manual self-test: Passed RAM: 7.43 GB Free disk space: 640.04 GB Ce reprezinta memoria RAM in cazul acestul dispozitiv? Menționez că PC-ul conectat la el are doar 4 GB RAM, iar ca mediu de stocare un SSD de 256 GB. Ce spatiu liber afisează aplicația în acest caz? Multumesc! |
Posted 29 March 2023 - 21:20

Partea cu RAM-ul probabil include si page file care in general e egal sau mai mare decat RAM-ul fizic instalat; deci daca ai placa video integrata are logica. La stocare nu stiu ce sa zic. Oricum soft-ul de la APC e antic si de demult cum s-ar zice. L-am instalat cat sa dezactivez alarma de pe UPS si dupa l-am scos ca e degeaba. Si asa Windows 11 stie sa lucreze nativ cu UPS deci dupa ce iti faci setarile nu mai ai nevoie de soft.
|
Posted 30 March 2023 - 08:06

E o aberatie, dar pune si tu o poza ![]()
Partea cu RAM-ul probabil include si page file care in general e egal sau mai mare decat RAM-ul fizic instalat; deci daca ai placa video integrata are logica. La stocare nu stiu ce sa zic. Oricum soft-ul de la APC e antic si de demult cum s-ar zice. L-am instalat cat sa dezactivez alarma de pe UPS si dupa l-am scos ca e degeaba. Si asa Windows 11 stie sa lucreze nativ cu UPS deci dupa ce iti faci setarile nu mai ai nevoie de soft. Page file e dezactivat. Merge multumitor. La fel si hibernarea, e dezactivata. Placa video e on-board, intr-adevar, dar are maxim 256 mb alocabili. Attached Files |
Posted 30 March 2023 - 15:54

Powerchute pe ups-urile compatibile poate sa afiseze tot spatiu liber de pe diskurile din retea mapate plus cele locale. Totusi mai face si raportari eronate.
https://community.se...ree/td-p/346075 |
Posted 30 March 2023 - 17:32

La mine afiseaza aproape corect. Real am 16GB Ram si 116GB liber.
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users