![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Back-UPS BX2200MI
Last Updated: Mar 30 2023 17:32, Started by
Sebiko
, Mar 29 2023 13:58
·
0

Posted 29 March 2023 - 13:58

Buna ziua!
La un UPS Back-UPS BX2200MI APC, in fereastra de date tehnice a aplicatiei dedicate (PowerChute personal edition) este specificat: Serial number: x0x0x00x0xx0xxx Firmware revision: 378700G-302202G Software version: PowerChute Personal Edition 3.1.0 Date of last manual self-test: 3/22/2023 Result of last manual self-test: Passed RAM: 7.43 GB Free disk space: 640.04 GB Ce reprezinta memoria RAM in cazul acestul dispozitiv? Menționez că PC-ul conectat la el are doar 4 GB RAM, iar ca mediu de stocare un SSD de 256 GB. Ce spatiu liber afisează aplicația în acest caz? Multumesc! |
Posted 29 March 2023 - 21:20

Partea cu RAM-ul probabil include si page file care in general e egal sau mai mare decat RAM-ul fizic instalat; deci daca ai placa video integrata are logica. La stocare nu stiu ce sa zic. Oricum soft-ul de la APC e antic si de demult cum s-ar zice. L-am instalat cat sa dezactivez alarma de pe UPS si dupa l-am scos ca e degeaba. Si asa Windows 11 stie sa lucreze nativ cu UPS deci dupa ce iti faci setarile nu mai ai nevoie de soft.
|
Posted 30 March 2023 - 08:06

E o aberatie, dar pune si tu o poza ![]()
Partea cu RAM-ul probabil include si page file care in general e egal sau mai mare decat RAM-ul fizic instalat; deci daca ai placa video integrata are logica. La stocare nu stiu ce sa zic. Oricum soft-ul de la APC e antic si de demult cum s-ar zice. L-am instalat cat sa dezactivez alarma de pe UPS si dupa l-am scos ca e degeaba. Si asa Windows 11 stie sa lucreze nativ cu UPS deci dupa ce iti faci setarile nu mai ai nevoie de soft. Page file e dezactivat. Merge multumitor. La fel si hibernarea, e dezactivata. Placa video e on-board, intr-adevar, dar are maxim 256 mb alocabili. Attached Files |
Posted 30 March 2023 - 15:54

Powerchute pe ups-urile compatibile poate sa afiseze tot spatiu liber de pe diskurile din retea mapate plus cele locale. Totusi mai face si raportari eronate.
https://community.se...ree/td-p/346075 |
Posted 30 March 2023 - 17:32

La mine afiseaza aproape corect. Real am 16GB Ram si 116GB liber.
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users