![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Fisuri planșeu beton
Last Updated: Apr 17 2023 13:39, Started by
reterasremus
, Mar 27 2023 17:39
·
3

Posted 27 March 2023 - 22:19

Îngrijorarea cea mai mare a mea este că după ce am izolat acoperișul urmează să pun panouri fotovoltaice, și ca să nu străpung izolația, voi folosi suport de betoane de 80 - 120 kg ca să prind panourile de ele, ca vântul să nu le doboare. |
Posted 17 April 2023 - 13:39

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/_9zuaClNjeI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Vezi aici ce trebuie să faci pentru a sta liniștit. Ia legătura cu cineva care face asa ceva. Am văzut la fel la un vecin care după 16 ore după ce a turnat placa peste etaj adică a doua zi, a urcat caramida, multibat si nisip pe placă. S-au grăbit meșterii. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users