Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Puț apa in comuna Berceni Il...

Configurare router TP-Link (trans...

Informatie job secundar

VLC Media Player
 WoW Ascension parere

Eliberare fiscal - ajutor

Caut un NVR model HGNVK-48902

Baterie Macht
 Complex termogenic opinii ( Arzat...

Reteta compensata dupa scrisoare ...

aerofoto mapn dji mini 4 pro

Click inchidere fereastra Win11 e...
 Nedumerire produs

Se justifica constructia edificii...

Sfat achizitie masina - drumuri n...

inceput de drum Uber/Bolt pe SRL
 

gazduire script wap xampp ubuntu

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
ilien2018

ilien2018

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.06.2018
Buna ziua. doresc sa gazduiesc pagini wap pe serverul meu.
Daca stiti, va rog ajutati-ma. Am XAMPP pe Ubuntu.
Va multumesc.

#2
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,289
  • Înscris: 10.08.2005
wap-ul asta ?
https://en.wikipedia...cation_Protocol

#3
ilien2018

ilien2018

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.06.2018
doresc sa gazduiesc script-uri lavalair. da am nevoie de gazduire wap

#4
icename

icename

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 634
  • Înscris: 12.02.2005
Nu ai nevoie de nimic special, scriptul Lavalair este un script simplu PHP cu baze de date MySQL. Ai nevoie de LAMP normal doar.

Daca ai instalat corect scriptul, trebuie sa testezi cu un browser capabil sa afiseze limbaj wml. Poti incerca cu o versiune de Opera mai veche, ultima versiune ce stie wml este versiunea 12.18. O poti descarca de aici: https://get.geo.oper...a/win/1218/int/

Atentie, cea de sus este o versiune veche de Opera. Cele noi nu mai stiu wml.

Iar telefoane (browsere mobile) care mai stiu wml nu prea mai exista, ai nevoie si de o versiune html a scriptului pentru a permite oricarui telefon sa intre pe noul tau site.

Edited by icename, 25 March 2023 - 17:26.


#5
ilien2018

ilien2018

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.06.2018
Folosesc o versiune html de chat lavalair. O sa încerc. Mulțumesc mult.

#6
icename

icename

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 634
  • Înscris: 12.02.2005
Atunci posteaza un print screen cu ce output primesti cand accesezi pagina index. Nu ai nevoie de gazduire speciala pentru wap.

#7
ilien2018

ilien2018

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.06.2018
[ https://i.ibb.co/ykkqmpJ/Screenshot-from-2023-03-26-12-43-59.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

cred ca e din cauza scriptului.

#8
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,289
  • Înscris: 10.08.2005
pentru teste acceseaza si tu pagina din interiorul retelei, nu WAN.
ca acum o sa ai alte batai de cap cu firewall si port forwarding

Edited by MarianG, 26 March 2023 - 12:01.


#9
ilien2018

ilien2018

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.06.2018

View PostMarianG, on 26 martie 2023 - 12:01, said:

pentru teste acceseaza si tu pagina din interiorul retelei, nu WAN.
ca acum o sa ai alte batai de cap cu firewall si port forwarding
ok

#10
icename

icename

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 634
  • Înscris: 12.02.2005
Trebuie sa verifici in error_log ce mesaje de eroare ai.

#11
ilien2018

ilien2018

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.06.2018
Numai pot accesa localhost. Îmi spune ca a răspuns prea tarziu

#12
icename

icename

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 634
  • Înscris: 12.02.2005
Scriptul acela este foarte vechi si foloseste functii vechi (deprecated) php. Trebuie sa faci unele configurari la serverul php, la apache, etc. Pentru a face acest lucru, ai nevoie sa vezi ce erori primesti cand accesezi scriptul. Chrome iti da acolo eroare 500 din cauza unor erori de server. Este o eroare "foarte generala" si pot sa fie multe cauze. Incearca si cu Opera, poate iti afiseaza in pagina erorile.

Poti incerca sa citesti error_log conectandu-te prin ftp la server si cauti in radacina fisierul error_log sau un director mai sus, in /logs. Depinde cum este configurat PHP-ul sa lucreze cu error_log. Ruleaza phpinfo() ca sa vezi setarea. Oricum, cred ca ai nevoie de cineva care se pricepe.

#13
ilien2018

ilien2018

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 15.06.2018
Ai dreptate

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate