Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vecin problematic

Instalare lustra (realizare legat...

SSD Adata SU650 cu temperatura 10...

Iese AXN de la DIGI si intra Film...
 clonare hdd Xbox one

Sistem Intel low end pentru Windo...

Semnatura electronica pe token na...

Permis auto in alta tara
 Scula slefuire acoperita cu parti...

functia NAS pe anticul Eboda HD f...

Firma in construcții neserio...

Revolta transportatorilor polonez...
 Solutie cheder autoturisme fara r...

Reglare volum sonerie Iphone12

Hyundai lanseaza Uni Wheel

V-a placut/va place Depeche Mode?

Huawei Watch Ultimate

- - - - -
  • Please log in to reply
27 replies to this topic

Phonyx

Phonyx

Veteran

• Grup: Senior Members
Nejustificat de mare pretul fata de un w3 pro,si are cateva chestii pe care nici nu il are,gen esim.Si cer pe el 800€

PILLS2389

PILLS2389

New Member

• Grup: Junior Members
La Altex inca e promotie pe mail in care ai 10% reducere, deci 3150 si iti dau voucher de 800 RON cu care sa cumperi ce vrei tu de pe Altex.ro, astfel ca pretul devine 2350 RON daca consideri si voucherul. Eu am comandat ambele modele, nu stiam care din ele sa il pastrez, mai ales ca vazusem pozele la cel albastru si niste video-uri pe youtube in care arata total diferit fata de poze. In realitate mie mi se pare oribil cel albastru, cel negru in schimb e superb.
Problema mea cea mai mare e de fapt greutatea, cel negru cu curea de cauciuc are 98g, ceasul fara curele are 76g, deci e cam greu, mai am 1 saptamana sa vad daca ma obisnuiesc cu greutatea.
Mai am un Garmin 965 si prin comparatie, din punct de vedere al constructiei, ecran, cum arata ceasul, Garminul pare un ceas ieftin de 200 RON cand te uiti la el, pare atat de fragil.

radutuby

radutuby

Member

• Grup: Members
Samsung a lansat 3 modele, apple la fel, despre ce vorbim? Huawei a lansat tot 3 modele si unul anul asta. Unde sunt cele 100?

Attached Files

Edited by radutuby, 17 April 2023 - 19:29.

B_XXV

B_XXV

Active Member

Degeaba e smart daca seara te uiti la el stins.Iar huawei e suficient de smart pt multa lume: ai notificari, poti sa raspunzi sau sa suni,ai si baterie pt minim 1 saptamana, si mai ales ai niste senzori ok pe partea de health.Samsung e muci pe partea de health, baterie nici nu are rost sa discutam.Pedalez si inregistreaza pasi,2 ceasuri identice pe acelasi traseu inregistreaza distante diferite, 3 aplicatii sa poti folosi ceasul, plus ca pe langa huawei zici ca e ceas castigat la pufuleti.

Edited by B_XXV, 18 April 2023 - 18:01.

nico3314

nico3314

Member

Salut, Am cumparat si eu. E superb! Cel albastru!

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

• Grup: Senior Members
Wrong post.

Edited by Vlad_22, 08 May 2023 - 19:32.

r3my_cc

r3my_cc

Active Member

View PostB_XXV, on 18 aprilie 2023 - 17:59, said:

Degeaba e smart daca seara te uiti la el stins.Iar huawei e suficient de smart pt multa lume: ai notificari, poti sa raspunzi sau sa suni,ai si baterie pt minim 1 saptamana, si mai ales ai niste senzori ok pe partea de health.Samsung e muci pe partea de health, baterie nici nu are rost sa discutam.Pedalez si inregistreaza pasi,2 ceasuri identice pe acelasi traseu inregistreaza distante diferite, 3 aplicatii sa poti folosi ceasul, plus ca pe langa huawei zici ca e ceas castigat la pufuleti.

1. Huawei mai are destul de mult până să ajungă la nivelul de smart al GW sau AW, dar cred că așa au vrut ei, să facă acest compromis, pentru o autonomie bună.
2. Antrenamente: nu înțeleg de ce vă plângeți de cum le detectează/identifică. E greu să alegi din meniu antrenamentul pe care-l faci?
3. Foarte comică asemănarea cu ceasurile din pungi de pufuleți. Deși în realitate, GW arată acceptabil, totuși sunt mult în urma altor producători, la aspect.

Edited by r3my_cc, 08 May 2023 - 20:35.

Cool_Kick

Cool_Kick

Active Member

Pana la urma care sunt avantajele Watch ultimate fata de Watch 4 pro ? In afara de rezistenta la apa crescuta si bateria mai mare.

kaluk48

kaluk48

Junior Member

Pe huawei store este reducere de 500 RON  la ceasuri cu codul A500WATCH

kaluk48

kaluk48

Junior Member

View PostCool_Kick, on 16 august 2023 - 16:48, said:

Pana la urma care sunt avantajele Watch ultimate fata de Watch 4 pro ? In afara de rezistenta la apa crescuta si bateria mai mare.

https://consumer.hua.../topicId_65662/

o comparatie intre ele

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate