![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
De ce Boomerang a fost înlocuit de Cartoonito?
Last Updated: Mar 22 2023 20:41, Started by
mike_YT
, Mar 21 2023 22:06
·
8

Posted 21 March 2023 - 22:06

Bună seara! Fratele meu de 8 ani iubea Boomerang, și acum e foarte trist, plânge în fiecare zi pentru că Boomerang s-a închis, așa că vă rog, spuneți-mi motivul de ce s-a închis Boomerang.
Ăia de la Orange încă cred că Boomerang este pe poziția 336. Mulțumesc! |
Posted 21 March 2023 - 22:31

Posted 21 March 2023 - 23:12

Am pus de curiozitate întrebarea asta pe ChatGPT. Cam ăsta a fost răspunsul:
Quote Boomerang a fost înlocuit de Cartoonito în anumite țări și regiuni pentru a oferi o experiență mai adecvată pentru copii de vârstă mică. Cartoonito este un canal pentru preșcolari care oferă o programare mai adaptată nevoilor acestora, cu emisiuni educative, divertisment și programe interactive care ajută la dezvoltarea abilităților de comunicare, creativitate și învățare. În timp ce Boomerang se concentra pe programele pentru copii mai mari, Cartoonito are un accent mai puternic pe programele destinate preșcolarilor și copiilor mici. Prin urmare, a fost înlocuit pentru a oferi o programare mai adecvată și relevantă pentru grupul țintă. Așa cum Disney Channel are Disney Junior, Nickelodeon are Nick Jr și Minimax are JimJam, acum și Cartoon Network are Cartoonito ![]() |
Posted 21 March 2023 - 23:59

Cartoonito a mai avut o incercare esuata sa i-a locul lui Boomerang cand pe fostul post inca se difuzau desenele clasice de pe Cartoon. Faza ca s-au mutat pe Cartoon azi este minciuna.
|
Posted 22 March 2023 - 00:36

Bună seara! Fratele meu de 8 ani iubea Boomerang, și acum e foarte trist, plânge în fiecare zi pentru că Boomerang s-a închis, așa că vă rog, spuneți-mi motivul de ce s-a închis Boomerang. ...daca doar pentru asta plange zilnic si este foarte trist => are o viata cam trista! Mai scoate-l din casa sa il bata aerul si soarele :-P In alta ordine de idei: nu s-a inchis nimic, doar s-a rebranduit postul. Boomerang a devenit Cartoonito. Inca mai spun in timpul pauzelor de publicitate ca "Boomerang a devenit Cartoonito". Plus ca de vreo 2 luni tot spuneau "Boomerang a devenit Cartoonito". ...asa iti dai seama ca fratele tau poate nici nu se uita la Boomerang daca in ultimele luni nu a auzit de modificarea asta ;-) |
Posted 22 March 2023 - 01:40

......daca doar pentru asta plange zilnic si este foarte trist => are o viata cam trista! Mai scoate-l din casa sa il bata aerul si soarele :-P... Prea le cunoști, ești ieșit la aer, cu nepotul/copilul/ etc?! 🤷 Edited by crisstonne, 22 March 2023 - 01:45. |
Posted 22 March 2023 - 07:24

Posted 22 March 2023 - 08:23

Pentru ca asa a vrut Turner. Puteai sa intrebi pe topicul asta ca sa nu mai deschizi unul nou: https://forum.softpe...ine-cartoonito/
|
Posted 22 March 2023 - 08:28

Cand eram noi mici, erau desene doar seara, 10 minute si sambata, cam 20 de minute. Si am supravetuit. Acum sunt "n' canale de desene si copii tot nu sunt multumiti.
|
|
Posted 22 March 2023 - 08:36

Dar și tu ești o figură! Prea le cunoști, ești ieșit la aer, cu nepotul/copilul/ etc?!
Cand eram noi mici, erau desene doar seara, 10 minute si sambata, cam 20 de minute. Si am supravetuit. Acum sunt "n' canale de desene si copii tot nu sunt multumiti. |
Posted 22 March 2023 - 08:54

Oricum, el nu a prins vechiul Boomerang care avea productiile clasice Hannah-Barbera, care o parte mare din ele au fost difuzate pana prin 2015. El stie doar de noul Boomerang.
|
Posted 22 March 2023 - 11:02

Cand eram noi mici, erau desene doar seara, 10 minute si sambata, cam 20 de minute. Si am supravetuit. Acum sunt "n' canale de desene si copii tot nu sunt multumiti. Eu ma uitam la Legănoști deța pe bulgari. Clar nu se scrie asa insa nu imi amintesc denumirea corectă ![]() |
Posted 22 March 2023 - 13:40

Nu prea stăteam de desene, cînd eram mici, măidănăream" pe afară, cu vecinii de vîrsta noastră, mai apoi, cu unii colegi de școală.
Nu dădeam fuga în casă că încep ,,desenele ", poate doar cît eram foarte mici, și nu eram autonomi, dar cam atît a fost cu desenele". Maidan tată, joaca cu mașinuțe/avioane/pistoale cu capse, leagăn în curte la bunici, urcat prin pomii fructiferi, alergat cu mingia, faț"ascunselea, julituri în coate și genunchi, căzut cu bicla 🤣, etc. Noi, puradeii, eram desenele acelor timpuri 😵💫
Eu ma uitam la... Attached FilesEdited by crisstonne, 22 March 2023 - 13:38. |
Posted 22 March 2023 - 13:45

Nu prea stăteam de desene, cînd eram mici, măidănăream" pe afară, cu vecinii de vîrsta noastră, mai apoi, cu unii colegi de școală. Nu dădeam fuga în casă că încep ,,desenele ", poate doar cît eram foarte mici, și nu eram autonomi, dar cam atît a fost cu desenele". Maidan tată, joaca cu mașinuțe/avioane/pistoale cu capse, leagăn în curte la bunici, urcat prin pomii fructiferi, alergat cu mingia, faț"ascunselea, julituri în coate și genunchi, căzut cu bicla , etc. Noi, puradeii, eram desenele acelor timpuri Ori, la ăștia ![]() |
|
Posted 22 March 2023 - 18:52

In alta ordine de idei: nu s-a inchis nimic, doar s-a rebranduit postul. Boomerang a devenit Cartoonito. Inca mai spun in timpul pauzelor de publicitate ca "Boomerang a devenit Cartoonito". Plus ca de vreo 2 luni tot spuneau "Boomerang a devenit Cartoonito". Boomerang nu a devenit ci a fost inlocuit cu Cartoonito, sunt 2 canale diferite din acelasi trust. Boomerang inca emite in alte tari. Este cam aceeasi situatie cu TNT/TCM unde in unele tari exista amandoua canale si in altele doar unul. |
Posted 22 March 2023 - 20:27

Nu prea stăteam de desene, cînd eram mici, măidănăream" pe afară, cu vecinii de vîrsta noastră, mai apoi, cu unii colegi de școală. Nu dădeam fuga în casă că încep ,,desenele ", poate doar cît eram foarte mici, și nu eram autonomi, dar cam atît a fost cu desenele". Maidan tată, joaca cu mașinuțe/avioane/pistoale cu capse, leagăn în curte la bunici, urcat prin pomii fructiferi, alergat cu mingia, faț"ascunselea, julituri în coate și genunchi, căzut cu bicla , etc. Noi, puradeii, eram desenele acelor timpuri Ori, la ăștia |
Posted 22 March 2023 - 20:39

Eu zic de anii 60"/70", cînd se vedeau alb/negru/gri 🤷🤣
Lolek si Bolek a fost pe Minimax prin anul 2006, 2007 parca. ![]() Practic eu am văzut personajele cu zeci de ani înainte, iar tu, îmi spui de 2006/2007 🙆😂🤣 Ai fost tare, la faza asta. Edited by crisstonne, 22 March 2023 - 20:41. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users