![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Update Telegram
Last Updated: Mar 17 2023 22:08, Started by
krtyna
, Mar 17 2023 20:27
·
3

Posted 17 March 2023 - 20:27

Am instalat aplicatia desktop de la Telegram merge ok dar am observat ca tot timpul cere update.
Are un buton verde update telegram care e acolo aproape tot timpul. De exemplu am apasat pe el sa isi faca update si peste 1-2 ore sigur apare iar. Chiar asa dese sunt actualizarile la ei sau alta e cauza? |
Posted 17 March 2023 - 20:36

![]() Verifica sa nu ai bifat la beta. Settings => Advanced => derulezi pana jos |
Posted 17 March 2023 - 21:19

Ce a spus colegul, să nu cumva să fi bifat "versiuni beta", altfel o dezinstalare și reinstalare a aplicației, rezolvă multe, în general.
Edited by Vlad_22, 17 March 2023 - 21:19. |
Posted 17 March 2023 - 21:52

Telegram primeste aproape zilnic update-uri. Cred ca o dezactivez de tot. In ultimele doua saptamani, 10 cred ca au fost.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users