![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Xbox one controller - cablu/bluetooth/adaptor usb ?
Last Updated: Mar 20 2023 08:52, Started by
Pieptoasa
, Mar 16 2023 23:13
·
3

Posted 16 March 2023 - 23:13

Buna,
Am cumparat pentru fiul unei cunostinte un cadou ce constra intr-un astfel de controller, foarte misto. Este modelul din imaginea atasata. As dori sa stiu de unde as putea achizitona si un cablu sau.. cum ar fi recomandat sa fie utilizat? - nu prea stim cum sa-l folosim prin bluetooth - ce baterii ar fi nevoie? - am inteles ca vibratia e disponibila doar prin..cablu. Orice idee e..binevenita. Multumiri. [ https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/67/Microsoft-Xbox-One-controller.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by Pieptoasa, 16 March 2023 - 23:13. |
Posted 16 March 2023 - 23:29

S-ar parea ca merge cu orice bluetooth. Presupun ca e pentru pc? In review-uri nu am vazut ca cineva sa puna asemenea probleme de achizitie. Cauta un bluetooth 5.0 de la TP-link.
Eu il am pe acesta si vad ca e perfect si pentru controlerul de Xbox. Acel controler vine cu baterii si cablu usb. L-ai primit descompletat ? |
Posted 17 March 2023 - 00:20

Controllerul este pentru consola in primul rand... pe PC merge cu cablu USB si suita software de la Microsoft pentru XBOX. De obicei genul asta de cadouri se fac la cei care au deja consola dar nu au decat 1 controlelr... pentru ca asta e ideea lui sa se poata juca 2 simlutan.
Pentru PC sunt alte controllere preferate de gameri care se pot configura foarte bine si suporta toata suita de rpguri si dinastea unde sunt utile si evident sunt mai ieftine. Edited by andreic, 17 March 2023 - 00:24. |
Posted 17 March 2023 - 10:13

parca doar varianta de xbox series are bluetooth.
Asta e de xbox one, fara butonul de share. Il conectezi la PC cu un cablu usbc, sau cu https://www.xbox.com...adapter-windows Are bluetooth si cel de xbox one dar sunt mai multe variante https://bigtechquest...r-is-bluetooth/ |
Posted 17 March 2023 - 12:25

are un alt conector.. nu e USB-c.. d-asta e putin ciudat ; multe device-uri mai vechi au genul asta de conector.. un rectangle cu 2 colturi tesite.. mic ca usb-c-ul.
Asa am luat controller-ul de pe.. olx, fara.. nimic ; sigilat. |
Posted 17 March 2023 - 12:59

Daca vrei latenta minima cu controllerul ala ia dongle-ul original microsoft. O sa mearga foarte bine, inclusiv vibratie.
|
Posted 17 March 2023 - 18:04

are un alt conector.. nu e USB-c.. d-asta e putin ciudat ; multe device-uri mai vechi au genul asta de conector.. un rectangle cu 2 colturi tesite.. mic ca usb-c-ul. Asa am luat controller-ul de pe.. olx, fara.. nimic ; sigilat. Sună a micro USB. Se găsesc cabluri inclusiv la supermarket. |
Posted 17 March 2023 - 21:22

Vom incerca cu baterii in..prima faz + Bluetooth..
Da.. micro-usb este.. Edited by Pieptoasa, 17 March 2023 - 21:24. |
Posted 17 March 2023 - 21:40

Posted 18 March 2023 - 09:39

Cel mai bine retur și luat altul compatibil PC. E păcat să stea agățat de un fir. Vibrația merge și prin bluetooth. Recomand un set de 4 baterii reîncărcabile + încărcător.
Pentru PC sunt alte controllere preferate de gameri care se pot configura foarte bine si suporta toata suita de rpguri si dinastea unde sunt utile si evident sunt mai ieftine. Eu zic că ăsta e de departe cel mai popular controller pentru PC. |
|
Posted 18 March 2023 - 11:39

Vad ca "pustii" care se joaca acu au Oplon sau Genesis, probabil depinde fiecare cu ce e obisnuit, ce console au avut cum se adapteaza la ele pe PC.
Edited by andreic, 18 March 2023 - 11:39. |
Posted 18 March 2023 - 17:40

Quote Cel mai bine retur și luat altul compatibil PC. E păcat să stea agățat de un fir. Vibrația merge și prin bluetooth. Recomand un set de 4 baterii reîncărcabile + încărcător. ![]() Fiind joaca la pc.. nu ar fi o problema firul.. pana la urma - doar sa nu apara probleme la conectarea cablului in timp.. sau poate lasa firul always connected in el. |
Posted 18 March 2023 - 19:07

Posted 19 March 2023 - 20:28

Si noi ne-am dori sa putem negocia cumva.. in directia wireless. Pana la urma sper sa se acomodeze cu device-ul in sine.. nu stiu daca e aceeasi acuratete ca si cu mouse-ul & tastatura dar..
Edited by Pieptoasa, 19 March 2023 - 20:28. |
Posted 20 March 2023 - 08:52

Niciodată un controller nu o sa aibă precizia unui mouse. Este tehnic imposibil.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users