Opinii despre asigurări
Last Updated: Mar 17 2023 19:00, Started by
insurance
, Mar 16 2023 21:12
·
3

Posted 16 March 2023 - 21:12

Bună seara, pentru studiul de caz a disertației mele am nevoie de ajutorul dumneavoastră să-mi povestiți experiența voastră plăcută sau neplăcute pe urma unei asiguări încheiate (asigurarea de viață / de locuințe /de sănătate /auto / de călătorie …)
• cât de repede ați fost despăgubiți • dacă au fost probleme cum ați procedat • dacă ați mai avea încredere să mai încheiați o poliță de asigurări în viitor Vă mulțumesc anticipat ![]() |
Posted 17 March 2023 - 08:17

De vreo 15 ani am avut Casco la mașinile mele tot timpul. Nu am avut niciodată probleme cu despăgubirile, chiar și atunci când ma duceam fix înainte de expirarea poliței să repar tot ce s-a strâns între timp.
N-am văzut vreun asigurător să comenteze și tot timpul a fost cu decontare directa la reprezentantă, indiferent care a fost aceasta. Ca asigurători CASCO am avut: Generali, Omniasig, Groupama, Gothaer, Uniqa. |
Posted 17 March 2023 - 09:09

Omul/oama nu intreba de asigurari auto pe care nu ai de ales si trebuie sa le faci.
|
Posted 17 March 2023 - 09:10

CASCO este opțional (excepție auto în leasing). Puteam să nu îl fac.
In fine, primele două întrebări nu au treabă cu caracterul opțional/obligatoriu al poliței • cât de repede ați fost despăgubiți • dacă au fost probleme cum ați procedat Edited by george_alexandru, 17 March 2023 - 09:12. |
Posted 17 March 2023 - 09:20

Bună seara, pentru studiul de caz a disertației mele am nevoie de ajutorul dumneavoastră să-mi povestiți experiența voastră plăcută sau neplăcute pe urma unei asiguări încheiate (asigurarea de viaţă / de locuinţe /de sănătate /auto / de călătorie …) • cât de repede ați fost despăgubiți • dacă au fost probleme cum ați procedat • dacă ați mai avea încredere să mai încheiați o poliță de asigurări în viitor Vă mulțumesc anticipat ![]() Cumetre, nu asa se face culegere de informatii moca. Iti faci un chestionar pe google forms in care lumea sa raspunda cu da sau nu sau sa bifeze optiuni. Nu te apuca sa ceri de la oameni sa iti faca compuneri ca nu iti raspunde nici dracu. Edited by abac, 17 March 2023 - 09:21. |
Posted 17 March 2023 - 09:27

Foarte multumit,asigurare de viata
Am fost informat, ca daca mor voi avea nenumarate beneficii. ![]() Mi s-a mai comunicat ,ca daca moartea survine in urma unui accident si/sau a unei boli ,asigurarea nu acopera aceste riscuri ![]() Edited by florinellll, 17 March 2023 - 09:36. |
Posted 17 March 2023 - 09:41

Pe scurt:
In concediu sotia s-a accidentat (deloc grav),, am platit tratatia medicala, am primit facturi pentru tot, ne-am intors si in cinci zile am primit toti banii cheltuiti. Se intampla in 2015, iar asigurarea an avut-o la Generali. Experienta: placuta/// |
Posted 17 March 2023 - 19:00

Pe scurt: In concediu sotia s-a accidentat (deloc grav),, am platit tratatia medicala, am primit facturi pentru tot, ne-am intors si in cinci zile am primit toti banii cheltuiti. Se intampla in 2015, iar asigurarea an avut-o la Generali. Experienta: placuta/// ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users