![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Problema Rav4 diesel
Last Updated: Mar 18 2023 06:43, Started by
dorinromeo
, Mar 16 2023 18:53
·
2

Posted 16 March 2023 - 18:59

Bună seara. Am o Toyota Rav4 2.0 diesel an 2002. Are probleme la turbo, trebuie înlocuit, zgomot de bătaie la capacul de chiulasă, accelerația e moartă, nu stă în relanti. Am dat jos intercoolerul și am constatat că scoate fum prin furtunul de admisie aer și furtunul care iese din turbo. Cum ajung gazele arse în admisia de aer?
Pentru cine are bunăvoința să mă ajute cu o părere, am postat un mic video cu fenomenul la linkul următor. Mulțumesc. https://youtube.com/...g?feature=share |
Posted 16 March 2023 - 21:22

Posted 17 March 2023 - 09:10

Salut
Gaze arse in admisie, acceleratie moarta, probleme cu relantiul, toate astea indica o problema cu valva EGR. |
Posted 17 March 2023 - 14:49

Am curățat de curând valva egr, dar spuneți-mi va rog care este legătura dintre valva egr și admisie. Poate mi-a scăpat ceva la montaj.
|
Posted 17 March 2023 - 15:40

Salut
Valva EGR este montata langa admisia motorului de unde preia o anumita cantitate din gazele de esapament ale evacuarii si, printr-un circuit de conducte, le reintroduce in admisie pentru a fi arse inca o data. Scopul acestei recirculari a gazelor este scaderea noxelor de tip NOx, prezente la masinile pe benzina, dar extrem de nocive si in cantitati mari la vehiculele diesel. Valva decide, in functie de anumiti parametri, ce cantitate de gaze arse sa reintroduca. Simptomele tale sunt asemanantoare cu o valva EGR blocata pe deschis sau care lasa sa treaca prea multe gaze arse catre admisie. |
Posted 18 March 2023 - 06:43

Am înțeles, voi verifica dacă am curățat și montat bine valva egr. Mulțumesc pentru explicație.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users