Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
O chestiune despre "legendara...

ACM lipsa - Motan Start BT

Sfat cumparare masina noua

Ford Mondeo IV 2.0 TDCI
 S10+ amprenta cu folie dubla

FED (US) creste din nou dobanda c...

Tubulatura ventilatie 75 prin arm...

Patriotismul economic, subventii ...
 MacBook Air 2017 problema la bate...

LG OLED C2

Marinare pentru fragezirea carnii

Am un program spion in telefon?
 Ordonare poze

Cont banat pe ip pe un website

Samsung A13 5G

Ce se poate pastra si refolosi la...

Setari sunet PC - ajutor

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

echoshoworacle

echoshoworacle

Member

• Grup: Members
Salutare. As vrea sa imbuntatesc umpic experienta auditiva la PC si sunt in pana de idei; poate puteti sa imi sugerati voi cateva setari. PC-ul este un Optiplex cu windows 11 iar boxele sunt Logitech Z533 2.1. Mai sunt nelamurit in legatura cu setarea "speaker size", daca ar trebui sa o las pe "small" sau sa o trec pe "medium". Am dat de proba pe medium, la volum relativ mic si creste puternic basul... Nici nu prea stiu ce reprezinta, daca se refera la marimea boxelor sau insemna cu totul altceva, daca softul asta stie sa faca diferenta intre sateliti si subwoofer si sa trimita frecvente diferite catre ele(daca exista asa ceva, habar nu am!). M-ar interesa o setare asa..."buna la toate";  voce-muzica-film. Setarea default "MaxxSense" e....mai bine lipsea si era totul flat(poate de aici ar trebui sa incep!). Nu stiu setarile din windows cat conteaza... Nu m-am mai uitat prin setarile de la sunet de pe vremea XP-ului! Merci

Edited by echoshoworacle, 16 March 2023 - 15:57.

dorin_2k

dorin_2k

Master Member

• Grup: Senior Members
"umpic"? :)
Alege în funcție de ce boxe ai.
Sau daca e prea complicat: pune pe OFF.
Sau daca nu merge: dezinstaleaza driverul dedicat și lasă pe cel implicit al Win și se va auzi ca din găleată.

pateu_98

pateu_98

Member

@echoshoworacle nu pot sa iti zic cum sa faci setarile audio la calculatoru tau ca astea se fac in functie de urechea ta

Dar pot sa iti zic sa dezintsalezi programu Dell MaxxSense si sa instalezi FxSound sa iti imbunatatesti experienta auditiva
E versiunea free la DFX ! FxSound nu e cu bani si nici Trial
https://www.fxsound....-audio-enhancer

echoshoworacle

echoshoworacle

Member

Off topic; e normal ca la volum extrem de mic sa se auda sunet doar satelitul din dreapta si mai apoi daca mai maresti foarte putin sa incepa sa se auda si satelitul din stanga?! Setarile la sunet sunt pe default(nu e din PC). Incerca sa-mi dau seama daca nu cumva ar trebui sa le returnez. La prima vedere sunt dar...au un fasait foarte slab, la orice volum, si conenctate si neconectate care din cate inteleg daca nu este suficient de tare nu este considerat un defect si observ ca satelitul din stanga se aude usor mai incet decat cel din dreapta iar cand intra in standby, tot satelitul din stanga, are un bazait aproape imperceptibil dar doar in stanga se aude. La alt model Z333 era si mai rau; cand intra in sdanby se auzea din sunwoofer si era chiar perceptibil. / M-ar interesa deasemnea sa stiu ce reprezinta setarea "speaker size".
LE
Valeu ce tare urla(Z533); am probat prima data pe la aproximat 60-70%; e insuportabil de la 1m. Eu le-am cumparat sa ma uit la filme la pc.

Edited by echoshoworacle, 16 March 2023 - 17:20.

pakomusicromania

pakomusicromania

Junior Member

View Postpateu_98, on 16 martie 2023 - 16:55, said:

@echoshoworacle nu pot sa iti zic cum sa faci setarile audio la calculatoru tau ca astea se fac in functie de urechea ta

Dar pot sa iti zic sa dezintsalezi programu Dell MaxxSense si sa instalezi FxSound sa iti imbunatatesti experienta auditiva
E versiunea free la DFX ! FxSound nu e cu bani si nici Trial
https://www.fxsound....-audio-enhancer
Este și versiunea PRO pe torents. Versiunea FREE e doar 7 zile.

Edited by pakomusicromania, 16 March 2023 - 17:38.

pateu_98

pateu_98

Member

@[email protected] ti ai luat teapa cu boxele Logitech Z533 2.1 ! Nu se aud asa bine
Poate ai nimerit tu niste boxe cu probleme din fabrica

Cauta programe de imbunatatit sunetu ca DFX, Dell MaxxSense, FxSound sa faci sunetu la boxe sa se auda mai placut
Daca esti dispus sa platesti licenta cauta din alea Pro sau foloseste pe alea Free ca FxSound

@pakomusicromania nu dau o ciapa degerata ca poti downloada DFX Pro cu crack sa il folosesti fara licenta
Eu recomand la @initiator decat programe Free ca asa nu risca sa isi viruseze calculatoru cu crackuri la programe cu licenta

Edited by pateu_98, 16 March 2023 - 17:42.

echoshoworacle

echoshoworacle

Member

View Postpateu_98, on 16 martie 2023 - 17:41, said:

@[email protected] ti ai luat teapa cu boxele Logitech Z533 2.1 ! Nu se aud asa bine
Poate ai nimerit tu niste boxe cu probleme din fabrica
N-am asteptari mari din partea lor dar din cate observ vad ca Logitech lucreaza cu marja de toleranta cam mare; practic au mutat controlul calitatii din fabrica la clientul final. Chiar daca le testam la magazin(m-a rugat baiatul de la Altex, dar eu...NU..), n-as fi observat ce observ acum la utilizarea efectiva. Cu sunetul pe default m-am mai obisnuit. Oricum am drept de retur, ieri le-am luat ,dar parca nu le-as returna. O sa dau o tura in magazin, cand o sa am timp sa vad daca alea din raft fac tot asa...

Edited by echoshoworacle, 16 March 2023 - 18:18.

pateu_98

pateu_98

Member

@echoshoworacle am testat si eu programu FxSound si chiar mi se pare misto chiar daca e gratuit
Are presetari fixi ce vrei tu, filme si muzica plus alte cateva

Am vazut ca lipsesc multe chestii precum Rock, Soft Rock, Ska, Pop, Dance si alte alea da nu cre ca e asa relevant daca programu imbunatateste sunetu
Daca vrei sa te aventuriezi in lumea programelor de sunet cauta si vezi ce gasesti pe placu tau alternative la DFX Pro
https://alternativet...latform=windows

Instalezi, probezi, vezi daca iti place apoi dezinstalezi siinstalezi alt program
Si sa cauti mai mult din alea Free!

echoshoworacle

echoshoworacle

Member

O sa incerc. Acum la cateva incercari rapide cel mai placut imi suna combinatia imbunatatire "Voice" + egalizator "Rock - Hard". Inca n-am testat un film
LE
Wow! La coloane sonore ma las pacalit de boxele astea; sunt bune de film! Am pus Time de Hans Zimmer si merg! Asta imi trebuia mie sa-mi creeze senzatia aia de imersiune in film pe care 2.0 nu prea ti-o da decat la un buget mare sau nu ti-o da deloc. Muzica ascult la altceva, cand ascult, de obicei nu prea ascult doar lalaie in fundal la volum scazut.

Edited by echoshoworacle, 16 March 2023 - 19:00.

pateu_98

pateu_98

Member

Deci combinatia de boxe Logitech Z533 2.1 + programu free FxSound iti ofera o calitate auditiva la vizonarea filmelor ?

Bravo, ai ales bine boxele daca se aud cum iti place tie
Si sa folosesti FxSound ca e chiar belea programu ! Pacat ca nu merge si pe Linux ca voiam sa il instalez si eu

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate