![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Criza - 2023-2025?
Last Updated: Mar 17 2023 23:48, Started by
i7zooke
, Mar 15 2023 21:40
·
13

Posted 15 March 2023 - 21:40

Salut.
Haideti sa vedem parerile voastre? Suntem oare deja in criza si nu ne dam seama? Si asta inca din 2022, inflatia e foarte mare, fata de cea din 2008, cand atunci chiar au picat multe. Daca nu, cat mai rezista treburile in ritmul acesta? Bancile de prin America falimenteaza incet-incet. |
Posted 15 March 2023 - 21:49

Problema a fost ca tarile(inclusiv a noastra) s-au imprumutat cam mult si a venit FMI si zis ca trebuie reduse lefurile si joburile la stat. Si unele masuri economice.
Cam ce au patit si aia in Grecia. Si din cauza ca nu mai erau bani pe piata, bancile nu mai acordau credite si au picat imobiliarele. Inflatia in 2008 a fost sub 10%. Edited by GreatLeader, 15 March 2023 - 21:49. |
Posted 15 March 2023 - 22:29

Eu tot astept sa crape cotatiile la Amazon, Apple, Tesla. Adica cum dracu o banca devine neviabila (nu rezista la retrageri masive) dar actiunile astea ar rezista daca ar incepe lumea sa vinda?
|
Posted 15 March 2023 - 22:32

Este o mică criză.
Acum, vedem în timp, dacă crește buboiul, sau se retrage. Da, știu, nu este o premoniție concretă, dar cine poate face asta! Mai vedem. Cine are glob de cristal, să belească bine ochii 🙆😂 |
Posted 15 March 2023 - 22:34

Posted 15 March 2023 - 23:43

In orice criza , unii pierd altii castiga...mult ! Suma bogatiilor pe planeta e relativ constanta !
Edited by Alltrack, 15 March 2023 - 23:44. |
Posted 15 March 2023 - 23:55

Criza din 2008 a fost criza creditului doar cu buletinul.
Asta de acum pare a fi din mai multe cauze: - pandemia care a scazut productivitatea muncii prin lockdown si imbolnaviri - eco-idiotii care sunt pe cale sa provoace criza energetica, dupa ei ar trebui sa traim fara energie ca sa nu mai emitem CO2 - razboiul din Ucraina |
Posted 16 March 2023 - 00:29

Eu tot astept sa crape cotatiile la Amazon, Apple, Tesla. Adica cum dracu o banca devine neviabila (nu rezista la retrageri masive) dar actiunile astea ar rezista daca ar incepe lumea sa vinda? Cand vine vorba de bank run sau stock run, nu rezista nicio entitate. Asta-i frumusetea capitalismului. |
Posted 16 March 2023 - 06:12

Cand vine vorba de bank run sau stock run, nu rezista nicio entitate. Asta-i frumusetea capitalismului. Nu le pute la nimeni a schema Ponzi / Caritas actiunile la companiile alea? Iar daca statul e complice (isi freaca miinile la vai cum creste economia, trebuie pus sa plateasca. |
|
Posted 16 March 2023 - 06:48

ce s-ar intampla daca toata planeta si-ar scoate banii de la banci si ar cere si imprumut, in acelasi timp, in semn de protest?
|
Posted 16 March 2023 - 06:54

Posted 16 March 2023 - 08:53

Posted 16 March 2023 - 09:07

2091 wow, eu teoretic trăiesc cel mult pana în 2085 și ma rog sa nu se epuizeze combustibili fosili pana atunci pentru ca asa zisele energii alternative îmi displac profund, exceptând izvorul geotermal.
Pun semnul egal între comuniști și ecologiști acum, și ei responsabili de o parte din inflație. Orice criza sărăcește pe unii și îmbogățește pe alții. Capitalismul e mai sălbatic ca oricând. Nu mai tine cont de nimic, se iau decizii europene și mondiale pe motive care ne insulta inteligenta. |
Posted 16 March 2023 - 09:36

pandemia a-nsemnat cheltuire de extrem de mulți bani, care n-au făcut pui
![]() când să-nceapă recuperarea lor, putin a-nceput războiul deci iar cheltuieli de susținere a sancțiunilor economice, plus a cheltuielilor de-narmare pt că acestea două au dus la inflație mare, a apărut și cererea populației de măriri salariale dacă toate astea nu duc la criză, atunci nu știu ce să mai zic... ![]() Edited by gushpi, 16 March 2023 - 09:36. |
Posted 16 March 2023 - 09:38

Maistre, esti user vechi cu postari putine - de ce iti bati capul cu treburi mondiale? Criza adevarata vine in 2091 -2091 si un sfert - stiu precis ! Pana atunci rezista treburile. Vad n romanasi cum au cosurile pline cu prostii si sunt ca furnicile prin supermarkets. Ma intreb - pana cand? Iarasi ma mai intreb, cum de mai au bani la cat au cheltuit? Edited by i7zooke, 16 March 2023 - 09:39. |
|
Posted 16 March 2023 - 09:43

Vad n romanasi cum au cosurile pline cu prostii si sunt ca furnicile prin supermarkets. Ma intreb - pana cand? Iarasi ma mai intreb, cum de mai au bani la cat au cheltuit? nene, aici o zbârciși: DOAR prin menținerea consumului la niveluri normale, se poate-ncetini efectul rău! dacă, după retragerea banilor din bănci, oprim și circulația banilor (prin limitarea achizițiilor), atunci CRIZA e mortală! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users