![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Program gasire numere ce insumate dau o anumita valoare
Last Updated: Mar 15 2023 16:06, Started by
greenlife
, Mar 15 2023 13:10
·
4

Posted 15 March 2023 - 13:10

Salut. Daca puteti sa-mi dati un punct de plecare pentru un program ce sa faca ceea ce scrie in titlu.
De exemplu am suma de 24 Cum fac ca sa detectez de exemplu din 2 pagini de numere care dintre ele, insumate dau 24. 1, 2, 7, 4, 6, 8, 20, 1, 3, 19,.................................................. 19+2+3=24. Un numar poate fi adunat o singura data. Multumesc. |
Posted 15 March 2023 - 14:12

La 2 pagini ar trebui sa fie multe numere si,implicit, probabil si suma de cautat este mare => pica ideea de a le ordona crescator si sa incepi calculul de la numarul egal sau mai mic decat cel cautat.
Trebuie toate combinatiile sau macar una? Logica (de balta) zice sa le aduni pe rand pana iti da ce trebuie: intai vezi daca numarul exista in lista, apoi aduni cate 2 numere, apoi cate 3 si tot asa => nu pare prea eficient dar (sper) ca face treaba Aranjate iar si, Oarba dupa ele... cumva ![]() Apropo, poti pune paginile aici si sa vedem ce (ne) iese? |
Posted 15 March 2023 - 15:42

Backtracking. Alta idee nu imi vine in minte acuma.
La pima impresie pentru a reduce timpul de rulare:
|
Posted 15 March 2023 - 16:06

Multam de sprijin. Ma apuc sa buchisesc. Într-adevăr sumele sunt mai mari iar întrările(numerele) sunt multe. Nu pot pune paginile cu ele fiindca au multe date personale.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users