Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amenintat cu moartea de un numar ...

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...
 Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul
 A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?
 transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...
 

Net de la Digi prin SFP

* * * * - 8 votes
  • Please log in to reply
328 replies to this topic

#307
jimmy_x86

jimmy_x86

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 06.02.2006
Stiti cumva daca acest modul SPF ONU este compatibil cu un Mikrotik RB3011UiAS?
Routerul curent de la Digi e un ZTE GPON ONT ZXHN F668, in bridge mode.

#308
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,537
  • Înscris: 07.03.2006
teoretic da, pt 1Gbps pe interfata LAN.
asta daca e vb de modulul de la FS: https://www.fs.com/d...cts/133619.html

#309
jimmy_x86

jimmy_x86

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 06.02.2006
Da da, despre acel modul este vorba. Multumesc!
Mai este cineva interesat de acest modul sa facem transport gratuit? http://www.fs.com/de...cts/133619.html

#310
robertroma

robertroma

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 16.02.2024
Revin cu un update legat de compatibilitatea cu plăcile de rețea pentru MA5671A.
Am încercat cu un Chelsio N320E, dar nu a funcționat. Dacă pun fibră în modul sau folosesc un patch pentru /lib/modules/3.10.49/mod_optic.ko, ledul se va aprinde, dar nu pot să-l negociez la 1 Gb (apare ca Unknown <full-duplex>). După aceasta, am facut rost de un ConnectX 3, dar nici acesta nu a funcționat. Am pus link de 1 Gb, am experimentat cu variabila sgmii_mode, și am încărcat diferite firmware-uri pe SFP, dar fără succes. În acest caz, ledurile de stare nu s-au aprins deloc. Până acum, am reușit să îl utilizez doar într-un switch.
A reușit cineva să folosească acest modul cu o placă de rețea? Dacă da, ce model ați utilizat?(sau ce imi sugerati sa mai incerc)

#311
Damipace

Damipace

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 21.02.2024
Salut

@itrack

Intrebare: este in modul bridge sau exista campuri unde setezi credentialele?

#312
yonutm

yonutm

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 21.04.2006

View Postrobertroma, on 21 februarie 2024 - 17:27, said:

A reușit cineva să folosească acest modul cu o placă de rețea? Dacă da, ce model ați utilizat?(sau ce imi sugerati sa mai incerc)
La mine e intr-un opnsense cu placa DELL Intel X520-DA2 X520 10Gb SFP+

#313
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,537
  • Înscris: 07.03.2006

 Damipace, on 21 februarie 2024 - 21:44, said:

Salut

@itrack

Intrebare: este in modul bridge sau exista campuri unde setezi credentialele?
Modulul SFP? Da, e in bridge, iti trebuie un router sa-ti faca sesiunea pppoe.

#314
robertroma

robertroma

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 16.02.2024
@yonutm se negociaza la 1gb sa te lasa si la 2.5gb?

#315
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,537
  • Înscris: 07.03.2006
1. Intel X520-DA2 X520 stie doar 1/10 GbE
2. suportul multi-gigabit pt SFP+ este foarte RAR si in 99,9% din cazuri il gasesti intr-un L2 (switch).

#316
mariusclaudiubn

mariusclaudiubn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.03.2007
salutare
in cazul in care am ont urile de la digi in modul bridge , pot sa iau datele din el asa cum e ?
sau trebuie sa le cer celor de la tehnic sa mi-l scoata din modul bridge , sa iau datele necesare , dupa care sa mi-l  treaca din nou in modul bridge

la unii clientzi bussiness le instaleaza un echipament mic , de marimea la 1/2 pachet de tigari , nu am luat datele de pe el sa vad exact ce e
stie cineva daca si ala e ont ? si daca da , se pot extrage datele necesare si din ala ?

nu am luat inca sfp ul insa intentionez sa iau
am un sophos 330 , pe care folosesc opnsense si as vrea sa ma scap si eu de ont ul lor

multumesc mult

#317
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,537
  • Înscris: 07.03.2006
Datele sunt pe o eticheta lipita pe spatele ONT-ului de la digi. Daca nu sunt acolo, ghinion…



#318
mariusclaudiubn

mariusclaudiubn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.03.2007
merci mult pt promtitudine
dupa ce am scris , am citit exact de unde se iau datele
am aflat si faptul ca daca e abo si cu tv , trebuie pus modulul sfp intr -un swich cu management
insa cred ca se poate face vlan 201 tagged / untagged si din opnsense , pt ca stie asa ceva

#319
mariusclaudiubn

mariusclaudiubn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.03.2007
salutare
stie careva daca modulul asta e compatibil ?

https://www.ebay.de/...qGazKc0yAh5BwFw

multumesc

#320
mariusclaudiubn

mariusclaudiubn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.03.2007
pt cei care folosesc opnsense si ataseaza sfp ul direct in firewall :

https://forum.opnsen...hp?topic=9324.0

#321
sgn30

sgn30

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 787
  • Înscris: 20.08.2016
Era pe undeva un link cu routerele suportate de: https://www.fs.com/d...cts/133619.html

Nu mai reusesc sa dau de lista.

#322
Capcaunul

Capcaunul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 775
  • Înscris: 06.04.2005
Se pare ca ar merge si cu Hisense GPON LTE3415. Ce imi place la modulul asta e ca are si interfata web.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/yD8aq4KSWko?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Aici ar fi ceva setari pentru Orange Franta, nu stiu daca la noi sunt bune:
https://medium.com/@...sp-2af4fccfc95a

View Postsgn30, on 08 martie 2024 - 13:06, said:

Era pe undeva un link cu routerele suportate de: https://www.fs.com/d...cts/133619.html

Nu mai reusesc sa dau de lista.
Asta? https://resource.fs....11612okdp4o.pdf

Cred ca sunt doar echipamentele testate de ei. Foarte probabil sa mearga si cu altele asemanatoare.

Edited by Capcaunul, 08 March 2024 - 14:58.


#323
jimmy_x86

jimmy_x86

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 06.02.2006
Am reusit si eu sa configurez modulul de la FS pe un Mikrotik RB3011UiAS, avand un router ZTE GPON ONT ZXHN F668.
Multumesc @itrack!

Am urmat ghidul lui itrack cu urmatoarele comenzi:
sfp_i2c -i 0 -s "FIBERHOME"
sfp_i2c -i 1 -s "ZXHN F668"
sfp_i2c -i 3 -s "ZTEGCxxxxxxx"
sfp_i2c -i 8 -s "ZTEGCxxxxxxx"
fw_setenv ont_serial ZTEGCxxxxxxx
sfp_i2c -i 9 -s "fiberhome"
sfp_i2c -i 4 -s "191029"
sfp_i2c -i 6 -s "ZTENQxxxxxxxxxx"
sfp_i2c -i 7 -s "ZTEG"
sfp_i2c -i 11 -s "0100000001"
fw_printenv sfp_a2_info
...


Asa imi arata acum interfata
Attached File  Clipboard Image.jpg   109.37K   32 downloads Attached File  Clipboard Image (1).jpg   28.92K   28 downloads Attached File  Clipboard Image (2).jpg   24.93K   20 downloads Attached File  Clipboard Image (3).jpg   40.01K   20 downloads

Edited by jimmy_x86, 20 March 2024 - 13:54.


#324
jimmy_x86

jimmy_x86

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 06.02.2006
Daca este cineva interesat de un modul GPON ONU de la FS am o bucata disponibila, la 350 lei.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate