![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Metalistii, unii din cei mai fericiti oameni din lume
Last Updated: Mar 19 2023 07:49, Started by
Bursul
, Mar 13 2023 14:10
·
6

Posted 13 March 2023 - 14:10

Dovedit stiintific:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/mhD0s0QmdXI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Esti trist? Solutia e Megadeth Ti s-au inecat corabiile? Iron Maiden N-ai bani? Black Sabbath Te-a parasit prietena? Dream Theater Esti deprimat? Metallica |
Posted 13 March 2023 - 14:11

Rock on!
Eu am auzit ca sunt și ce mai inteligenti! ![]() Edited by KiloW, 13 March 2023 - 14:11. |
Posted 13 March 2023 - 14:20

Rock on! Eu am auzit ca sunt și ce mai inteligenti! ![]() ![]() Dar n-a scos un sunet . ![]() |
Posted 13 March 2023 - 14:22

Posted 13 March 2023 - 14:24

Dovedit stiintific: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/mhD0s0QmdXI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Esti trist? Solutia e Megadeth Ti s-au inecat corabiile? Iron Maiden N-ai bani? Black Sabbath Te-a parasit prietena? Dream Theater Esti deprimat? Metallica Daca n-ai trait in perioada contemporana cu ei adica cum s-ar zice sa fii "pe val" e ca si cum cineva s-ar indopa cu o mancare ce nu-i place numai ca sa dovedeasca celorlalti ca are clasa.Mai simplu spus indopi o rata contra vointei ei. |
Posted 13 March 2023 - 14:27

Posted 13 March 2023 - 14:29

Pfff, am sarit pe titlu, credeam ca sunt muncitorii de la Sidex Galati.
Eu cand ascult Tarja (cica 'metal simfonic') sunt nefericiti aia din jur, nu stiu de ce. Intreb pentru un prieten, toate 'metalele' se considera (trupele pe ele insele - aceasta perspectiva ma intereseaza) satanisti sau nu ?
Eu am vazut un metalist din asta , era asa de entuziasmat si fericit si in euforia lui a dat un pumn intr-un perete de beton cat a putut de tare . . . . dupa cateva secunde l-am vazut cum s-a albit la fata. ![]() Dar n-a scos un sunet . ![]() Cine s-a albit si nu a scos sunete, peretele ?! |
Posted 13 March 2023 - 14:32

Intreb pentru un prieten, toate 'metalele' se considera (trupele pe ele insele - aceasta perspectiva ma intereseaza) satanisti sau nu ? [ https://media.tenor.com/BP70qe8X0J8AAAAC/crycat-crying-cat.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 13 March 2023 - 14:39

Posted 13 March 2023 - 14:50

|
Posted 13 March 2023 - 15:00

Intreb pentru un prieten, toate 'metalele' se considera (trupele pe ele insele - aceasta perspectiva ma intereseaza) satanisti sau nu ? As zice ca undeva la <5% din trupe se considera satanisti. |
Posted 13 March 2023 - 15:11

Daca n-ai trait in perioada contemporana cu ei adica cum s-ar zice sa fii "pe val" e ca si cum cineva s-ar indopa cu o mancare ce nu-i place numai ca sa dovedeasca celorlalti ca are clasa.Mai simplu spus indopi o rata contra vointei ei. Ca Caragiale. Ca Al Bundy. Metallica all the way!! ![]() L.E. Si Iron Maiden. ![]() Edited by futurist, 13 March 2023 - 15:13. |
Posted 13 March 2023 - 15:12

Aha, aveam impresia ca procentul auto-declarat satanist e urias. Pur si simplu eram curios daca trupele se declara si adera la eticheta satanica, fie din ratiuni de marketing si teribilism, fie din convingere, ocultism whatever. Desigur, se poate si pe dos, o trupa care se declara prizabila dar vine cu un mesaj explicit in directia satanica.
|
Posted 13 March 2023 - 15:22

Neah, cre' ca Reign in Blood e cam cea mai buna scula/unealta de modelare/formare a unui om
![]() |
Posted 13 March 2023 - 15:31

Nightwish
![]() Within Temptation ![]() Edited by MKdens24kw, 13 March 2023 - 15:32. |
Posted 13 March 2023 - 15:40

Esti trist? Solutia e Megadeth Ti s-au inecat corabiile? Iron Maiden N-ai bani? Black Sabbath Te-a parasit prietena? Dream Theater Esti deprimat? Metallica Ești însurat? Megadeth + Iron Maiden + Black Sabbath + Dream Theater + Metallica Tot nu merge? Mai pune și niște Noir Desir, Motorhead și Testament. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users