![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Accesarea unui URL din VB
Last Updated: Apr 12 2006 11:30, Started by
RoKeRu
, Apr 10 2006 23:48
·
0

Posted 10 April 2006 - 23:48

Salutare.
Sunt cam incepator in vb si am nevoie sa fac un mic utilitar pe care sa-l folosesc sa-mi acceseza diferite URL-uri ; in mod special ...cel putin pentru moment am nevoie sa-mi acceseze o pagina web ; insa sunt sigur ca este aceeasi rezolvare si pentru un FTP sau un mail. |
Posted 11 April 2006 - 10:45

Salut, foloseste controlul IE-ului (WebBrowser.Navigate "www.blablaballla.com" )) il gasesti in Project->Components: Microsoft Internet Controls (VB6)
Edited by RAZ, 11 April 2006 - 10:45. |
Posted 11 April 2006 - 14:04

am cautat prin cam toate subdirectoarele directorului VB98 insa nu am gasit nimic asemanator cu ce mi-ai indicat .
Ai putea te rog sa atasezi un fisier cu ...ce am eu nevoie (...sau o arhiva cu toate fisierle ...in cazul in care e un *.vbp). ...sau mail daca e mai usor [email protected] . Attached Files |
Posted 12 April 2006 - 09:39

Nu m-ai inteles, hai sa incerc sa-ti explic in cativa pasi:
1. Deschide Visual Basic-ul (mergi in Start->Programs->Microsoft Visual Studio->Microsoft Visula Basic 6) 2. In fereastra de New Project alege Standard Exe si apasa Open 3. Mergi in Meniul Projects si alege Components 4. In fereastra care ti-a aparut cauta in lista Microsoft Internet Controls, dupa ce l-ai gasit bifeaza-l si apasa Ok ![]() 5. In Tools ar trebui sa-ti apara un nou icon cu un glob albastru (jos-stanga este WebBrowserul), click pe el si trage-l pe form ![]() 6. Mai pune un button pe form si da-i dublu click pe el iar in Private Sub Command1_Click() scrie: WebBrowser1.Navigate "www.softpedia.com" ![]() ![]() 7. Da-i un "play" (sau apasa F5) si testeaza... ![]() Acum daca ai inteles ce am explicat eu mai sus arunca un ochi peste resursele de VB si citeste cateva tutoriale inainte de a te apuca de treaba ![]() Succes! |
Posted 12 April 2006 - 11:30

duhhhh ....ok am priceput ...eu intelesesem cu totul altceva .
Merge ...mersi frumos ; duar ca ...eu nu am nevoie de ...browser .....cum sa spun ....eu accesez un link .....initial nu am nevoie decat sa trimit un request serverului meu web si sa vad inregistrat acel request in log-uri ...e inutil transferul intregii pagini web (nu ca ar costa ceva ...dar nu e nevoie ) si abia apoi dupa ce rezolv cu partea asta o sa am nevoie sa ...trimit request-ul cu ceva parametri , exemplu : user id ; pass ; etc ... ; si apoi sa ..."captez" cumva raspunsul serverului si sa extrag numai informatiile de care am nevoie de acolo ( nu sa le afisez in fereastra unui browser ). |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users