![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Mouse-uri cu alte elemente de control pe langa butoane
Last Updated: May 23 2023 07:06, Started by
Aldulescu
, Mar 10 2023 11:53
·
2

Posted 10 March 2023 - 19:57

Mouse care sa se conecteze cu Bluetooth la laptop/tableta fara stick exista?
|
Posted 10 March 2023 - 20:12

Bineînțeles. Chiar destule.
Eu am (și recomand) Logitech MX Anywhere 2S Și Microsoft Surface arc. Logi e mai fancy (dar si mai scump). Edited by ro_explorer, 10 March 2023 - 20:13. |
Posted 10 March 2023 - 21:00

Deci alea Bluetooth sunt cu conectare directa, fara stik si cele wirless sunt cele cu stick???
Nu e deranjant sa trebuiasca incarcat zilnic? |
Posted 10 March 2023 - 21:20

Mx-ul il incarc la cca 6 luni (e ratificat pentru 70 de zile de utilizare continua) iar ARC-ul e cu 2xAAA pe care le schimb o data la 3-6 luni.
Alea de gaming cu polling rate mai mare tin mai putin. Eu folosesc un G502 de exemplu care tine vreo 48 de ore pe o incarcare (48 de ore de utilzare, deci la 6-7 ore pe zi tine o saptamana). Dar i-am pus "pastila" Qi si seara cand inchid magaoaia il parchez pe chargerul lui wireless. Edited by ro_explorer, 10 March 2023 - 21:30. |
Posted 11 March 2023 - 08:38

L-am comandat. Logitech MX Anywhere 2S
Ms de recomandare. |
Posted 23 May 2023 - 07:06

Am si eu mouse Logitech mx Anywhere 2S, doua bucati chiar, foarte robuste, fiabile.
Dupa care am facut upgrade la MX Master 3 si ulterior inca un MX Master 2S. Efectiv ambele MX Anywhere au aterizat in sertar. Nu mai concep sa folosesc mouse fara forma ergonomica a celor amintite si fara rotita de scrol laterala cu care imi controlez volumul in windows. Si evident, orice mouse la care m-as putea gandi, trebuie sa fie minim Bluetooth multi device si cu acumulator cu incarcare rapida. Soarecii de la logitech se incarca in 5 minute cat pentru o zi de munca si functioneaza si in timp ce e infipt cablul de incarcare ca un mouse wired. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users