![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Caut un coleg din Germania, cu ceva timp liber
Last Updated: Mar 19 2023 11:46, Started by
Ru-Warrior
, Mar 09 2023 10:12
·
5

Posted 09 March 2023 - 10:12

Si vin cu propunerea:
(A) punem fiecare 500 eur; (B) colegul cauta prin targuri tipurile de scule ce i le indic; ( C) sculele ajung la mine: (D) eu le vand in ro; (E) impartim profitul; (F) repeat; Edited by Ru-Warrior, 09 March 2023 - 10:14. |
Posted 09 March 2023 - 10:26

Nu risca nimeni daca nu te cunoaste. De unde stie el ca ii mai dai banii din vanzari?
Te duci in Germania, iti cumperi singur sculele, cumperi si o masina si le vinzi pe toate in Ro. Repeat. |
Posted 09 March 2023 - 10:30

clar
ii dau eu primul 5oo eur de unde stiu eu ca imi cumpara sculele? fara whataboutisme, caut un coleg interesat si vb cu el in privat ce si cum stiti pe cineva interesat? atat. Edited by Ru-Warrior, 09 March 2023 - 10:30. |
Posted 09 March 2023 - 10:31

Ce experienta este necesara? Sculele trebuie testate la fata locului?
Daca Targurile nu sunt chiar aproape de adresa colegului, cine plateste trasportul catre si de la targ? Intreb pentru un prieten care cred ca ar putea fi interesat. |
Posted 09 March 2023 - 10:33

aceste intrebari is la obiect
respect experienta nu e necesara nu trebuie testat nimic la fatza locului cost trasport catre si de la targ - ramane de discutat/analizat si la mine intervin costuri legate de trimitere prin posta, gen (si de altfel si la el) toate astea (si sigur multe alte costuri) le scadem in principiu din sumele obtinute din ce vand eu in ro... Edited by Ru-Warrior, 09 March 2023 - 10:36. |
Posted 09 March 2023 - 10:34

problema e la punctul asta:
(E) impartim profitul; cine imi garanteaza ca tu chiar o sa imparti profitul?! nu de alta, dar romanii sunt cunoscuti ptr cinstea si sinceritatea lor ![]() ![]() ![]() |
Posted 09 March 2023 - 10:38

cmon ati pierdut voi mai mult de 500e la viata voastra pe alte prostii... poate chiar merge faza. eu stiu cativa care fac asta regulat si le merge decent, si aduc toate chestiile posibile...de la cuptoare cu microunde, motociclete de copii, scule..etc...
|
Posted 09 March 2023 - 10:38

banii ce ti-i dau eu, in avans
increderea trebuie sa mearga in dublu sens mai mult, ea se va consolida in timp, dupa cateva ture de transport Edited by Ru-Warrior, 09 March 2023 - 10:40. |
Posted 09 March 2023 - 10:47

Colegu din Germania face toata treaba si tu imparti profitul... esti un darnic!
|
Posted 09 March 2023 - 10:50

Pai nu prea, colegul sorteaza marfa, repara, vinde...cam asa merg treburile astea.
Cam asa era dupa 89 cu televizoarele apoi masini de spalat, combine frigorifice etc. Edited by Ion_Bumbu, 09 March 2023 - 10:51. |
Posted 09 March 2023 - 10:50

Colegu din Germania face toata treaba si tu imparti profitul... esti un darnic! el cumpara iar eu vand el face 1/2 din treaba iar eu fac 1/2 din treaba insa intrebarile, chair daca un pic rauvoitoare, fac bine topicului si pot lamuri pe colegii potential interesati poftiti si cu altele Edited by Ru-Warrior, 09 March 2023 - 10:52. |
|
Posted 09 March 2023 - 11:05

Formalizezi în vreun fel această colaborare? Adică un contract, eventual și o formă juridică, de exemplu SRL?
|
Posted 09 March 2023 - 11:06

Posted 09 March 2023 - 11:07

Colegu care umbla sa cumpere, sa testeze sculele, sa negocieze, sa transporte local si international nu face nimic...
Tu practic dai un avans si apoi la livrare ii dai niste profit cand s-o implini sorocul fara niciun control din partea lui. |
Posted 09 March 2023 - 11:11

Colegu care umbla sa cumpere, sa testeze sculele, sa negocieze, sa transporte local si international nu face nimic... Tu practic dai un avans si apoi la livrare ii dai niste profit cand s-o implini sorocul fara niciun control din partea lui. controlul din partea lui va fi absolut intrucat el va vedea fiecare articol la ce pret se vinde so, va avea toate elementele necesare pentru a tine tracking la ce intra la el si ce iese de la mine sub toate aspectele: bucati, pret, transpoarte, etc el nu testeaza nimic; doar cumpara si imi pune colet pe cea mai ieftina si rapida metoda gen pletl sau mai stiu eu ce Edited by Ru-Warrior, 09 March 2023 - 11:13. |
Posted 09 March 2023 - 11:12

Colegu care umbla sa cumpere, sa testeze sculele, sa negocieze, sa transporte local si international nu face nimic... Tu practic dai un avans si apoi la livrare ii dai niste profit cand s-o implini sorocul fara niciun control din partea lui. ca vanzatorul poate sa spuna oricand ca sculele erau defecte, ca nu s-au vandut sau ca a avut un profit foarte-foarte mic la vanzarea lor |
Posted 09 March 2023 - 11:16

la achizitie are colegul din D control (de unde stiu eu ca a dat pe o surubelnitza 10 eur, cat zice el, dar de fapt el a dat 1 eur...) am incredere in ce imi spune, desi nu am cum sa verific
la vanzare am eu control, iar el are incredere in ce spun eu (si poate si verifica); nu se poate invers ca daca se putea, propunerea era sa cumpar eu din Ro si sa vanda el in D Edited by Ru-Warrior, 09 March 2023 - 11:18. |
|
Posted 09 March 2023 - 11:17

Eu ti-as propune sa-ti trimit sculele si sa-mi platesti x euro si restul e treaba ta...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users