![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Dureri de spate/mijloc, ham pentru indreptarea spatelui
Last Updated: Mar 05 2023 20:49, Started by
cuculea
, Mar 05 2023 20:49
·
0

Posted 05 March 2023 - 20:49

Deoarce lucrez mult stand jos in fata calculatorului, dar de multe lor si pe santier unde mai ridic cate ceva, am niste dureri de spate , ingrozitoare, si asta de la pozitia de stat pe scaun, de multe ori sunt foarte focusat pe ceea ce lucrez si uit de pozitia corecta pe scaun .
Intr-un timp am rezolvat durerile cu exercitii fizice si cu masaj, dar de ceva vreme, sunt din ce in ce mai suparatorare, plus ca am si o sciatica destul de enervanta care mi se decalnseaza cand vrea ea (sau mai bine zis, cand o activez eu cu cate o miscare aiurea) Am gasit pe amazon niste ham-uri cu insertie de aluminiu care , zic vanzatorii, ti-ar corecta pozitia si ar rezolva problemele durerilor de spate cauzate de pozitia neconforma in timpul activitatii la birou sau chiar si in alte activitari in miscare. Ce parerea aveti? a folosit cineva asa ceva in diferite situatii ? daca da, cu vi s-au parut? merita incercat sau mai mult incomfort decat solutionarea durerilor? Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users