![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
imprimanta Epson ET-2756, golie rezervor cerneala pierduta ("waste ink tank")
Last Updated: Mar 05 2023 22:25, Started by
Victor5
, Mar 05 2023 16:20
·
0

Posted 05 March 2023 - 16:20

Salut
Dupa fiecare curatare de duze, primele pagini imprimate (vreo 3) au coltul stânga sus patat cu cerneala Întrebare: voi va goliti acel rezervor? Nu cumva este "calcâiul lui Ahile" al imprimantelor cu cerneala? Am avut o imprimanta HP care avea un mic furtun transparent cu o pompa peristaltica ce tragea din acel rezervor la fiecare avansare de pagina; la un moment dat n-a mai imprimat cu negru; am demontat-o si am vazut cerneala pe acel tub, am crezut ca o repar schimbând capul, l-am schimbat cu altul nou, si nimic; s-a "sinucis", nu mai imprima cu negru! Vreau sa previn "sinuciderea" noii imprimante golind acel rezervor (care are si un burete); ma întreb daca nu cumva are si un numarator de cicluri de curatare duze limitat? |
Posted 05 March 2023 - 19:12

Te-ai prins ! Toate imprimantele cu cerneala au un recipient cu burete numit waste ink pad. La Epson e un soft care face acel reset. Gasesti pe net o solutie de reset convenabila.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/0vz1lbgNA-w?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 05 March 2023 - 21:23

la Canon acel rezervor era de fapt un burete care se imbiba cu cerneala si dupa multe curatari de cartuse iti dadea eroare "waste ink tank.....ceva"
gasisem la un moment dat cum sa dau reset la nr de printari iar acel burete pur si simplu il scoteam si il spalam la chiuveta |
Posted 05 March 2023 - 22:25

nu e rezidualul plin, e service station murdar de cerneala
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users