![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Care e gama de frecvente 4G Digi?
Last Updated: Mar 06 2023 00:32, Started by
florinel
, Mar 05 2023 05:58
·
5

Posted 05 March 2023 - 05:58

Salutare.
Intr-o locatie "la tara" (vezi in imagini) am nevoie de internet mobil, in special pentru supraveghere - insa si pentru wifi call, deoarece semnalul pe toate retelele este foarte slab si cu fluctuatii(la telefoane). Internet fix nu se pune problema... ca nu se poate. Am instalat un router Huawei b310 si i-am scos antena afara, in varful casei (inchisa intr-un tub pvc). Obtin semnal stabil, cu o medie de 8-9Mbs download si 5-7Mbs upload - pe Digi (restul retelelor fail in teste). Cu cartela in telefon, obtin download mai bun(dar foarte fluctuant), dar uploadul este praf - nici macar 1Mbs.... As vrea sa construiesc o antena (yagi sau "gun") care sa-mi imbunatateasca calitatea conexiunii - dar pentru asta mi-ar trebui date despre frecventa utilizata. In cellmaper - turnurile de transmisie cele mai apropiate par a avea banda 1 si 8 (2100 si 2600mhz ?). Stie cineva mai exact? Se foloseste o banda pentru download si una pentru upload, sau ambele sunt down/up? Attached Files |
Posted 05 March 2023 - 07:56

B8 <3mhz este pentru acoperire/apeluri cu 2mhz în 2g
B38 pentru download, deci inutila pentru ce ai nevoie chiar dacă ai fi avut semnal B1 s-ar putea sa nu fie îndeajuns pentru atâția utilizatori fiind singura frecventa acolo pentru date Încearcă sa vezi ce au disponibil și ceilalți operatori în regiune |
Posted 05 March 2023 - 08:30

Sa inteleg ca B1 ar fi ce imi trebuie mie....Asta inseamna 2100 mhz, poate cineva sa confirme?
Sa stiu ce frecventa sa iau in calcul pentru dimensiuni antenei..... Ceilalti operatori stau foarte prost, cel putin Orange si Vodafone. Atat de prost incat nu se poate vorbi la telefon, iar pe partea de date, inclusiv cu routerul si antena scoasa afara, nu trece speedtest. Nu stiu telekom cum este, dar acum cativa ani, cand erau in floare - semnalul era la fel ca cel Orange. Digi pare varianta cea mai decenta, doar trebuie sa gasesc o cale de-a mai imbunatati putin ce ajunge in router - si asta incerc sa fac, o antena directionala pe care sa o indrept catre cel mai apropiat/stabil turn. |
Posted 05 March 2023 - 08:57

Era sa uit ceva...
La digi ai doar 50gb pe luna trafic (100gb dacă plătești 5euro și locuiești la oraș), ceea ce probabil nu va fi destul pentru tine... |
Posted 05 March 2023 - 10:04

Cu netmonitor poți vedea pe ce bandă prinzi semnal. Totuși ar trebui să iei în considerare și opțiunea Starlink, de un an de zile au redus la jumătate prețul abonamentelor.
|
Posted 05 March 2023 - 10:05

... Sa stiu ce frecventa sa iau in calcul pentru dimensiuni antenei..... ... Faci o antena de banda larga sa acopere de la 2100 pana la 2600 Mhz . Un LPDA cu 6-10 dBi castig ar trebui sa fie suficient . Muti routerul langa antena pentru a diminua pierderile in rf . |
Posted 05 March 2023 - 10:05

Sa inteleg ca B1 ar fi ce imi trebuie mie....Asta inseamna 2100 mhz, poate cineva sa confirme? Sa stiu ce frecventa sa iau in calcul pentru dimensiuni antenei..... -Instalează pe telefon aplicatia huactr. Dezactiveaza B8 si B20. -Cuplezi antena la cele 2 porturi de pe spate. -Te conectezi apoi cu browserul si setazi sa folosească antena externa. -Indrepti antena catre cel mai apropiat site cu B1. Avand in vedere ca nu s-a facut upgrade la reteaua din zona, as zice ca e realizabil sa obții undeva la 20-30Mbps, iar dupa ce se va face ipgrade probabil ca va creste pana pe la 50Mbps. |
Posted 05 March 2023 - 11:44

B1 e 2100MHz, B8 e 900 MHz, B7 e 2600 MHz, B20 e 800MHz, B3 e 1800MHz.
|
Posted 05 March 2023 - 12:21

Lungimea de unda e foarte mica si orice antena e buna. Conteaza foarte mult inaltimea antenei. Pentru banda CB de 11m conteaza acordarea pe frecventa centrala chiar daca nu va avea marimea ideala de 5.5m. La Digi daca prinzi 30mb/s cu antena esti norocos. Atat prind eu la 100m de antena lor cu un telefonul.
Pentru fiecare camera sa ai in vedere sa existe alocat cate 1.6-2Mb/s din banda totala disponibila. Deci probabil ca acum esti limitat la 4-5 camere video. Am o camera video de 4MP si encodare X265 si inregistreaza cu maxim 200kB/s. Depinde si de la camera la camera ce compresie are. |
|
Posted 05 March 2023 - 12:58

Digi iasă din discuție oricum dacă faci streaming continuu, fără senzori de mișcare. Nu ajung cei 50 sau 100 GB.
|
Posted 05 March 2023 - 13:39

Salutare. Intr-o locatie "la tara" (vezi in imagini) am nevoie de internet mobil, in special pentru supraveghere - insa si pentru wifi call, deoarece semnalul pe toate retelele este foarte slab si cu fluctuatii(la telefoane). Internet fix nu se pune problema... ca nu se poate. Am instalat un router Huawei b310 si i-am scos antena afara, in varful casei (inchisa intr-un tub pvc). Obtin semnal stabil, cu o medie de 8-9Mbs download si 5-7Mbs upload - pe Digi (restul retelelor fail in teste). Cu cartela in telefon, obtin download mai bun(dar foarte fluctuant), dar uploadul este praf - nici macar 1Mbs.... As vrea sa construiesc o antena (yagi sau "gun") care sa-mi imbunatateasca calitatea conexiunii - dar pentru asta mi-ar trebui date despre frecventa utilizata. In cellmaper - turnurile de transmisie cele mai apropiate par a avea banda 1 si 8 (2100 si 2600mhz ?). Stie cineva mai exact? Se foloseste o banda pentru download si una pentru upload, sau ambele sunt down/up? Edited by gigabiter, 05 March 2023 - 13:43. |
Posted 05 March 2023 - 14:07

Nu e nevoie de streming continuu. Camera (deocamdata una) are card si senzor de miscare, va fi configurata sa inregistreze cand misca ceva pe acolo, urmarire subiect...etc.
Dar ma gandeam ca uneori sa pot verifica de pe telefon ce mai e pe acolo. Pana acum doar am determinat ca cel mai stabil/consistent este Digi. Restul au fluctuatii majore, zici ca vine semnalul pe aripile vantului....si nici antena externa (cea montata pe casa) a routerului nu aduce imbunatatiri. Locatia e cumva la partea joasa a unei palnii, inconjurata de dealuri. Cat despre constructia vs achizitia unei antene - prefer constructia din mai multe motive (imi place sa fac cu mana mea, sa experimentez; cele din comert au banda mai larga dar cu castiguri vizibile doar in cateva zone de frecventa vs una construita acordata bine pe o anumita frecventa...etc) @NikoroB - multam fain, nu stiam de aplicatia aia, cred ca va fi utila sa determin ce banda e mai ok Multe sfaturi utile, multumesc tuturor. |
Posted 05 March 2023 - 14:38

Cu placere! Eu am un setup de genul pentru backup. Daca las totul pe auto, se duce in B8 si merge ca naiba. Asa cu benzile joase dezactivate, merge foarte ok.
|
Posted 05 March 2023 - 15:13

Sa ne povestesti si cand vine ancom sa iti bata la usa deoarece antena ta interfereaza cu antena celor de la digi
|
|
Posted 05 March 2023 - 15:55

Posted 05 March 2023 - 17:47

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users