![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ce watchface(-uri) folosim?
Last Updated: Jul 24 2023 21:27, Started by
r3my_cc
, Mar 03 2023 18:43
·
2

Posted 03 March 2023 - 18:43

Multitudinea watchface-urilor mi se pare un hățiș, de-a dreptul. După câteva luni de abonament la Facer, din cauză că unele fețe mi se încărcau destul de greu, am ales să caut altceva. Am cumpărat unele fețe, individual, am testat altele gratuite, etc. Tot am căutat. Deocamdată m-am oprit la 3 fețe pe care le folosesc alternativ, în funcție de circumstanțe.
Poate ar fi util să facem aici schimb de impresii și sfaturi. Rog moderatorii să mute topicul în altă parte (versus, etc), dacă li se pare că nu acesta e locul potrivit. Și pentru că un alt tovarăș de forum m-a învățat cum să fac capturi de ecran, am și făcut și atașat 😁 On topic: pe gw4 folosesc "3100 Dauphine", "Analogic pentru utilități" și "Tablou de bord de bază", toate 3 gratuite, prima descărcată din play store, celelalte două alese chiar din aplicația oficială a Samsung. Attached FilesEdited by r3my_cc, 03 March 2023 - 18:46. |
Posted 03 March 2023 - 18:53

Exista zeci de marci de ceasuri, doar cunoscute. Pe langa acestea, exista sute made in China. Eu folosesc teme care sa-mi arate bateria, pasii si caloriile cu font mic si ora mare.
|
Posted 03 March 2023 - 19:17

Depinde și de ce sistem de operare vorbim: WearOS, watchOS de pe Apple Watch, cel de pe ceasurile Huawei, ceasurile Garmin, Amazfit, Mi Watch etc.
WearOS și watchOS sunt net superioare, celorlalte, pe partea smart, cel puțin. Edited by Vlad_22, 03 March 2023 - 19:18. |
Posted 03 March 2023 - 21:23

Fețe cu duiumul au toate, eu la Apple watch folosesc pe cea default, cu sistemul solar. La Huawei tot una defalut.
La un moment dat te plictisești cu personalizarea, cum oamenii nici măcar ringtone-ul nu îl mai schimbă. Eu nici nu mai folosesc deloc sonerie. Oricum, ideea de a face fidgeting cu pozițiile planetelor în sistemul solar mi se pare cea mai drăguță chestie. Attached Files |
Posted 03 March 2023 - 21:41

La Huawei își permite să consume baterie în exces 🏆
Oricum, la cele mai multe fețe se poate dezactiva afișajul secundelor, cel puțin pe gw. O să fac un experiment, să văd dacă mi se reduce consumul prin dezactivarea secundarului. Edited by r3my_cc, 03 March 2023 - 21:46. |
Posted 03 March 2023 - 21:59

Da, cu ceas analog, dă aspectul de ceas clasic, dar prefer ora clasică, cu cifre, ca să o văd rapid.
|
Posted 04 March 2023 - 07:31

Pe AW8, folosesc infograph, care-mi permite sa-mi aleg 8 "complicatii": puls, fitness, data, ekg, numere favorite, baterie etc.
|
Posted 04 March 2023 - 10:38

Folosesc tablou bord analogic, e singura... deși mai am cumpărate, dar asta e altfel.
|
Posted 04 March 2023 - 10:52

Da, cu ceas analog, dă aspectul de ceas clasic, dar prefer ora clasică, cu cifre, ca să o văd rapid.
Pe AW8, folosesc infograph, care-mi permite sa-mi aleg 8 "complicatii": puls, fitness, data, ekg, numere favorite, baterie etc.
Folosesc tablou bord analogic, e singura... deși mai am cumpărate, dar asta e altfel. Eu mai aveam una nice de pe Facer, dar îmi cam mânca bateria. Am pus-o aici. Btw: folosește cineva fețe cu fundal colorat? Attached FilesEdited by r3my_cc, 04 March 2023 - 10:58. |
|
Posted 04 March 2023 - 11:19

Cea postată de pe Facer avea un design mai deosebit, dar și probleme, în sensul că dacă puneai UM pe europene, nu mai afișa nici temperatura, nici umiditatea. În schimb, îmi plăcea că scria în clar data, în română, gen "vineri, 10 ianuarie"
Fețe cu duiumul au toate, eu la Apple watch folosesc pe cea default, cu sistemul solar. La Huawei tot una defalut. La un moment dat te plictisești cu personalizarea, cum oamenii nici măcar ringtone-ul nu îl mai schimbă. Eu nici nu mai folosesc deloc sonerie. Oricum, ideea de a face fidgeting cu pozițiile planetelor în sistemul solar mi se pare cea mai drăguță chestie. |
Posted 04 March 2023 - 11:47

Da, poți din rotiță să derulezi înainte sau înapoi de la poziția actuală.
|
Posted 04 March 2023 - 11:58

"LCARS by TomHol" forevăr. Îl am de... 7 ani? Cred că ceasul ăsta o să stea pe LCARS până moare, sau până îi fac eu un LCARS mai bun.
![]() ![]() |
Posted 06 March 2023 - 15:52

Posted 06 March 2023 - 19:49

Tocmai aceasta e ideea, acest topic e pentru toate ceasurile, nu doar wear os, sau watch os, and so on. Mai vedem și ce au alții. Mi-e îmi place mult tema implicită de la HW gt2 pro, chiar am găsit o replică pentru wear os, pe facer, dar nu era chiar că și cea de pe gt2 pro, mai ales nuanța culorii era diferită, dar și elementele erau diferite.
Voi sunteti fani android... Pun, dar nu o sa fie cum credeti voi. Nice. Butoanele de pe colțuri sunt comenzi rapide? Edited by r3my_cc, 06 March 2023 - 19:50. |
|
Posted 06 March 2023 - 20:12

Da, contacte
Edited by adip1962, 06 March 2023 - 20:12. |
Posted 07 March 2023 - 11:52

HW GT2 pro. Primul smartwatch detinut. O superbitate. Si ma surprinde cum toate valorile aratate sunt "prescurtari" spre un alt ecran.
Attached Files |
Posted 28 May 2023 - 09:40

Există o cale de a instala o aplicație de AOD standalone pe gw4?
Nu reușesc să pun un AOD pe gustul meu, mă izbesc de 2 cazuri: 1. Îmi place watchface-ul, dar nu AOD-ul său 2. Îmi place AOD, dar nu și watchface-ul La alte branduri, watchface-ul setat nu are nimic de a face cu AOD-ul. Pe fiecare le alegi separat. Edited by r3my_cc, 28 May 2023 - 09:42. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users