![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Vopsea lavabila care respira
Last Updated: Mar 03 2023 23:44, Started by
florinstoicescu
, Mar 03 2023 14:45
·
4

Posted 03 March 2023 - 14:45

Salutare!
Construiesc o cladire la mare, am aplicat tinci pe pereti la interior si momentan sunt in cautarea unei vopsele lavabile. Din experientele voastre, imi puteti recomanda o vopsea lavabila care totusi sa nu sigileze complet stratul suport si sa permita oarecum respiratia peretilor? Mentionez faptul ca pe durata iernii locatia nu va fi locuita si va fi incalzita minim cat sa nu las sa se dezvolte mucegaiul. |
Posted 03 March 2023 - 15:06

Pai latex tocmai ca sigileaza!
Orice vopsea lavabila clasica este buna, dar sa ai in vedere urmatoarele. - Unele sunt cu ioni de Ag si anti-mucegai. - in primul an sa ai dezumidificator - iarna sa ai minim 10C in casa |
Posted 03 March 2023 - 15:17

Latex nu sigileaza nimic.
Are acelasi efect "mirific" ca si ionii de argint si anti-mucegai, cu mentiunea ca acopera mai bine. Adica e nevoie de mai putin material. In rest, marketingul functioneaza perfect. Eu vorbesc din experienta, nu din ceea ce scrie pe un pliant sau altul sau pe manualul de utilizare. ps. Teoretic nu exista lavabila care sa nu sigileze. Ce inseamna a sigila, cred ca nici Cristos nu stie cu exactitate ![]() |
Posted 03 March 2023 - 15:59

Cu cat e mai lavabila cu atat sigileaza mai tare.
Mergi pe Sylitol® Innenfarbefarbe - CAPAROL Edited by iva, 03 March 2023 - 15:59. |
Posted 03 March 2023 - 16:28

lavabila in contact cu aerul polimerizeaza. restul sunt reclame.
|
Posted 03 March 2023 - 20:05

Vopsele transpirante le spune , italieni sunt foarte buni in domeniu
http://www.san-marco...te-pe-baz-de-ap Plus No.1 in vopseluri STO https://www.sto.ro/r...-interior/60-85 Edited by ldpe, 03 March 2023 - 20:08. |
Posted 03 March 2023 - 23:44

Depinde de cum e construita, umiditatea din sol, nu cred ca tipul de vopsea lavabila va face mare diferenta, mai degraba iei una de calitate care sa poata fi curatata usor. Oricum daca folosesti locuinta doar vara, si daca sunt probleme cum da caldura si se usuca adio mucegai.
Edited by tomcatsk8, 03 March 2023 - 23:45. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users