![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Dezactivare balon fotografie la primirea unui mesaj în Messenger.
Last Updated: Mar 05 2023 13:51, Started by
levis36
, Mar 02 2023 18:31
·
1

Posted 02 March 2023 - 18:35

Dezactivare balon fotografie la primirea unui mesaj pe Messenger.
Nu am găsit nicăieri o metoda de dezactivare a balonului cu fotografia la primirea unui mesaj pe Messenger. Ma poate ajuta cineva cu aceasta problema. Multumesc |
Posted 02 March 2023 - 19:12

Stai sa scoatem globul sa ghicim despre ce telefon este vorba sau....
![]() Edited by Alexiaz, 02 March 2023 - 19:13. |
Posted 02 March 2023 - 21:49

e vorba de Facebook Messenger?
Si, daca da - pe telefon, sau pe calculator? |
Posted 02 March 2023 - 23:15

Sunt sanse mari sa fie vorba de un telefon Huawei cu Android.
|
Posted 03 March 2023 - 09:01

Nu stiu daca e universala chestia dar pe tel meu (motorola cu android 12) exista aceasta setare: settings - notifications - bubbles -allow apps to show bubbles (some conversations apear as floating icons on top of other apps)
|
Posted 05 March 2023 - 13:51

Este vorba de un Huawei mate 10 pro.
Dar ma gândesc ca e ceva comun la Huawei. Am găsit ptr. Samsung iphone dar nu și pentru Huawei. Dacă știe cineva as aprecia. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users