Crearea unei baze de date
Last Updated: Feb 28 2023 16:48, Started by
codrincluj
, Feb 28 2023 10:02
·
6

Posted 28 February 2023 - 10:02

Buna ziua. Am nevoie de ajutor la acest proiect
"Creați o bază de date pentru un sistem, folosind ca model rețele sociale existente. Sistemul trebuie să posede informații despre utilizatori, precum și informații despre postările pe care le publică aceștia. Pentru utilizatori, trebuie salvate următoarele informații: prenume; nume; data nașterii; locul nașterii; adresa de e-mail; numele de utilizator; un scurt CV; o fotografie. Pentru stări/statusuri trebuie stocate informațiile despre titlu, conținut și data publicării stării, așadar trebuie marcat și cui îi aparține starea respectivă. Utilizatorii pot să devină prieteni, activitate care, desigur, trebuie notată undeva. Trebuie să salvăm și utilizatorul care este prietenul utilizatorului nostru, când s-au împrietenit și care este starea de prietenie (în așteptare, acceptat, respins). " |
Posted 28 February 2023 - 10:20

OK, zi unde te-ai blocat, vedem cum rezolvam.
Daca asta e tot ce ai rezolvat, pai succesuri ![]() |
Posted 28 February 2023 - 10:25

M-am blocat la neintelegerea cerintei, nu prea stiu ce tabele trebuie create
Presupun ca trebuie create doua sau trei tabele: utilizatori, stari si prieteni. Edited by codrincluj, 28 February 2023 - 10:25. |
Posted 28 February 2023 - 10:47

"Creaţi o bază de date pentru un sistem, folosind ca model reţele sociale existente. Sistemul trebuie să posede informaţii despre utilizatori, precum şi informaţii despre postările pe care le publică aceştia.[...]
Presupun ca trebuie create doua sau trei tabele: utilizatori, stari si prieteni. Edited by MarianG, 28 February 2023 - 10:48. |
Posted 28 February 2023 - 16:48

Buna ziua. Am nevoie de ajutor la acest proiect "Creaţi o bază de date pentru un sistem, folosind ca model reţele sociale existente. Sistemul trebuie să posede informaţii despre utilizatori, precum şi informaţii despre postările pe care le publică aceştia. Pentru utilizatori, trebuie salvate următoarele informaţii: prenume; nume; data naşterii; locul naşterii; adresa de e-mail; numele de utilizator; un scurt CV; o fotografie. Pentru stări/statusuri trebuie stocate informaţiile despre titlu, conţinut şi data publicării stării, aşadar trebuie marcat şi cui îi aparţine starea respectivă. Utilizatorii pot să devină prieteni, activitate care, desigur, trebuie notată undeva. Trebuie să salvăm şi utilizatorul care este prietenul utilizatorului nostru, când s-au împrietenit şi care este starea de prietenie (în aşteptare, acceptat, respins). " Trebuie creata o baza de date, cateva tabele, relatiile dintre tabele. Lucrurile sunt destul de simple, evidente. Se pot face cateva discutii, de exemplu: de stabilit unde si cum codifici acele presetrui, exista cateva variante.- fie ca preseturi in baza de date (in faza de design), fie intr-un tabel separat. Ce mediu (IDE), ce RDBMS folosesti? |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users