Smartwatch /smartband care tine evidenta somnului
Last Updated: Mar 01 2023 11:27, Started by
AndreY2u
, Feb 27 2023 12:22
·
6

Posted 28 February 2023 - 01:17

Cu tensiometrul umbli peste tot? Ideea e că e alegerea omului, banii lui, dar tot timpul se găsesc unii care să îi frece de capra vecinului, că așa suntem noi ca nație. |
Posted 28 February 2023 - 19:20

Tensiunea nu se ia asa ca respiratia de alcool,stai intins te relaxezi nu il iei pe fuga altfel ai rezultate false Concluzia mea este că dacă ai un smartwatch care are și un tensiometru agreat medical (Huawei Watch D, de pildă) este cu atît mai bine pentru tine. Edited by manic_user, 28 February 2023 - 19:31. |
Posted 01 March 2023 - 09:42

Nu stiu cat e de ok nici Huawy Watch D - e prima data cand il vad, dar pare interesant - vad ca ar avea ceva elemente de tensiometru pe bratara.
Insa in general ceasurile care masoara tensiuea sunt fake-uri. Mai am unul pe-acasa - piciorul mesei avea hipertensiune si mi-au dat banii inapoi pe el cand le-am zis ![]() |
Posted 01 March 2023 - 11:07

Ceasurile Huawei Watch GT 3 Pro și Watch D au certificare medicală. Ministerul Sănătății, prin Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din Romania, a certificat că Huawei Watch GT 3 Pro (EKG) și Watch D (EKG & TA) pot fi considerate dispozitive medicale de tip II. De asemenea, ceasurile au primit și certificarea internațională europeană prin care se atestă faptul că pot fi utilizate ca dispozitive medicale.
|
Posted 01 March 2023 - 11:12

Or avea.. Am si eu Huawei.
Dar in afara de puls nu ma bazez pe el. Are niste limitari destul de mari - e ok doar cand il tii fix pe mana si stai nemiscat. Altfel citirile sunt eronate. Mie imi palce cand arata stresul de ex. la munca am 29-31. Pe plaj la mare imi zice a sun tstresat - 51-63 ![]() Nici la pasi nu ma incanta - el arata o valoare, aplicatia de pe telefon alta valoare, mai mare, desi telefonul sta pe birou si eu ma misc, Huawei Health ia ca baza doar valoare mai mare ![]() |
Posted 01 March 2023 - 11:27

[...] Mie imi palce cand arata stresul de ex. la munca am 29-31. Pe plaj la mare imi zice a sun tstresat - 51-63 [...] Păi vezi, tocmai ai confirmat cît de exacte sunt măsurătorile: unde ai parte de relaxare pură, in altă parete decât la job (Netflix, Solitaire, socializare etc) și unde găsești stres mai mare decât la mare (berici, valuri, fete frumoase, cluburi, nopți nedormite etc)? ![]() ![]() ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users