Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Reclamatie/sesizare

Viteza fsb cpu variaza

Xiaomi reclame

Air Serbia ptr ruta Bucuresti-Bud...
 Multifunctionala cu toner ieftin

Succesiune, sentina tribunal.

Primariile locale se pregatesc de...

Realizare acoperis foisor DIY
 Monitorizat, statistici, blocare ...

Pete maro pe haine spalate

Ce inseamna sacru?

Decodor digi kaon na 1000hd
 Dacia papuc diesel curge ulei din...

recomandare curatare DPF

Amenajare teren in prezent cu pla...

AMONG WOLVES (2023)

Probleme instalare cartuse compatibile imprimanta HP

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

ionutz38

ionutz38

Junior Member

• Grup: Members
Salutare!

Am si eu un Multifunctional HP Deskjet Ink Advantage 3835 All-in-One si am cumparat un Kit cartuse compatibile HP 652 XL, black, tricolor, Activejet ( https://www.forit.ro...black-pluscolor ). Din pacate nu resusesc sa le instalez deoarece imprimanta imi da eroare ca nu recunoaste cartusele. M-am uitat si la contacte si acestea difera fata de cel original...a mai intampinat cineva aceasta problema?....cei de la magazin imi spun ca sunt compatobile si merg la imprimanta mea chiar daca difera contactele, dar eu nu prea cred///Multumesc

Attached Files

crocko.dilul

crocko.dilul

Senior Member

• Grup: Senior Members
https://www.cartuse-...icol.php?id=237
https://www.cartuse-...icol.php?id=227
https://www.cartuse-...icol.php?id=221

ionutz38

ionutz38

Junior Member

crocko.dilul, on 27 februarie 2023 - 09:19, said:

Am incercat tot ce se scrie acolo dar nu am reușit..am mai avut cartușe compatibile care ai mers perfect, dar aveau aceleași contacte..acestea clar diferă mult de original și cred că și depășesc zona de contact

Leo2006

Leo2006

Senior Member

Aparent aranjamentul contactelor pare in ordine. Pe noul cartus mai sunt 4 contacte in plus. Posibil ca firmware-ul imprimantei a fost actualizat sa nu mai accepte cartuse compatibile. Pe vechile modele probabil ca mai merg.

Altex are kitul original la 153 lei direct din magazin. Deci fix la fel te-a costat cel compatibil cu transport inclus.

Leo2006

Leo2006

Senior Member

Ai intrat in meniul de configurare sa vezi daca se poate dezactiva "HP cartridge protection" si "automatically update" ?

ldpe

ldpe

Guru Member

Contacte aiurea
Inprimanta accepta foarte greu cartuse compatibile datorita softului extra imbarligat , print pro vinde cartuse compatibile ok la 76 lei plus transport , care merg bine plus suporta refill.
Foarte mult ai dat pe cartus , aproximativ 50% din pretul imprimantei...eu acum m-as gandi : o mai tin sau daca nu am neaparata nevoie de color trec pe tonner .

Importanta : cand schimbi cartusele sa nu ATINGI cu mana contactele si diuzele ! te descarci electrostatic si adio cartus , idem si la memoriile pentru pc/laptop. Eventual pui mana pe un calorifer sa te descarci in el .Normal se lucreaza cu bratara antistatica si manusi .

"Altex are kitul original la 153 lei direct din magazin. Deci fix la fel te-a costat cel compatibil cu transport inclus."
Cele originale au 5 ml cerneala vs compatibile 20 ml cerneala .

Edited by ldpe, 27 February 2023 - 11:19.

nixrohnson

nixrohnson

Active Member

Toate "solutiile" de mai sus, plus inca 2-3 gasite pe net/youtube sint apa de ploaie.
Adica sa cureti contactele ca or fi murdare sau e bagat cartusul in slotul gresit.

O posibila solutie ar fi dezactivarea HP Cartridge Protection.
Posibil sa fie in meniul imprimantei, in 2 locuri diferite:
1. direct pe imprimanta, pe ecranul LCD
2. pe pagina de configurare online. Deci, trebuie sa o instalezi pe wifi, nu pe USB.
Nu stiu 100% daca acest model are aceasta optiune.
In acest caz, singura solutie este alte cartuse.

ionutz38

ionutz38

Junior Member

Leo2006, on 27 februarie 2023 - 10:23, said:

Aparent aranjamentul contactelor pare in ordine. Pe noul cartus mai sunt 4 contacte in plus. Posibil ca firmware-ul imprimantei a fost actualizat sa nu mai accepte cartuse compatibile. Pe vechile modele probabil ca mai merg.

Altex are kitul original la 153 lei direct din magazin. Deci fix la fel te-a costat cel compatibil cu transport inclus.

Acestea sunt XL, deci mult mai mari decat cele originale..le-am încărcat de peste 15 ori până acum pe cele vechi și speram să mă țină și astea măcar 10 încărcări

AdrianHH

AdrianHH

Senior Member

Un cartus de genul acela tine de obicei cam 1-5 incarcari(original), cateodata, depinzand de diversi factori si mai mult.
Ia in considerare ca e posibil ca, cel nou sa fie remanufacturat dar umplut la refuz(unele originale au un compartiment blank, astfel intr-un volum fizic de 20ml, se lasa doar 5-8 ml iar restul se "umplu" cu plastic). Cele remanufacturate pot avea "rezervorul full" plin cu cerneala.
Numai ca, din experienta, un remanufacturat nu tinea cateodata nici o incarcare. Idem si la  compatibile, deci, trebuie sa iei si asta in considerare.

LucaRares

LucaRares

Junior Member

Cel mai probabil cartusele sunt defecte.

Mai jos este un tutorial in care poti vedea cum se face dezactivarea protectiei cartuselor la o imprimanta laser (eu din cate stiu este valabil doar pt cartusele laser).

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/xaxrEKrTHAk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

ionutz38

ionutz38

Junior Member

AdrianHH, on 27 februarie 2023 - 16:48, said:

Un cartus de genul acela tine de obicei cam 1-5 incarcari(original), cateodata, depinzand de diversi factori si mai mult.
Ia in considerare ca e posibil ca, cel nou sa fie remanufacturat dar umplut la refuz(unele originale au un compartiment blank, astfel intr-un volum fizic de 20ml, se lasa doar 5-8 ml iar restul se "umplu" cu plastic). Cele remanufacturate pot avea "rezervorul full" plin cu cerneala.
Numai ca, din experienta, un remanufacturat nu tinea cateodata nici o incarcare. Idem si la  compatibile, deci, trebuie sa iei si asta in considerare.

Mi-am cumparat originale ..daca ma tin si astea peste 15 incarcari este ok

daniel21

daniel21

Senior Member

ionutz38, on 27 februarie 2023 - 18:13, said:

Mi-am cumparat originale ..daca ma tin si astea peste 15 incarcari este ok

La mine recordul a fost de 28/reumpleri pentru cartusul negru. Dar intodeauna a fost reumplut inainte de a se consuma si a fost folosit aproape zilnic.
Conteaza mult sa folosesti o cerneala de calitate si kitul de amorsare.

Ceva de genul asta:
https://www.buzzprin...i-color-7284159

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate