![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Honor 70
Last Updated: Oct 11 2023 10:59, Started by
ecsclusiv4u
, Feb 23 2023 20:44
·
7

Posted 23 February 2023 - 20:44

Salut, folosește careva înregistrare apel pe honor, android 12.
Cum este la Huawei. |
Posted 23 February 2023 - 22:57

Vezi la Honor Magic4 Pro. Să ai updateul SO la zi.
Edited by badmania98, 23 February 2023 - 22:58. |
Posted 24 February 2023 - 19:33

Revin iară cu o întrebare în meniul de date mobile nu îmi apare butonul VOLTE on/off aveți idee cum pot sa activez butonul sa apară în meniu..
Operator Orange mi-a activat VOLTE și spune ca nu exista buton separat de VOLTE ȘI APEL PRIN WI FI spune ca butonul apel prin WIfi e același buton cu VOLTE, greșit pe Huawei p30 pro sunt butoane diferite. |
Posted 24 February 2023 - 19:46

Păi Honor nu e Huawei. Sistemul lor de operare seamănă dar nu răsare. Închide WiFi și ar trebui să apară icoana VoLTE dacă e așa cum zic ei. Dar și tu văd că pui la capturi de ecran aici de zici că toate lumea are Honor.
Edited by badmania98, 24 February 2023 - 19:47. |
Posted 24 February 2023 - 21:57

@ badmania98 😂 meniul este identic cu Huawei ideea este ca și dacă închid wifi-ul sau îl deschid volte rămâne în bara de sus. Am văzut pe YouTube ca este un bug și se poate activa dintr-un meniu.. și ma gândeam ca poate careva de pe forum sa fi avut problema asta. Nu ma deranjează ca este activ mereu pe ecran dar as dori dacă se poate sa le arat celor de la relația cu clienți ca nu au dreptate.. ei spun ca butonul de apel wifi este același cu volte. Probabil ai văzut ca am scris și în alte subiecte aceasi problema..
|
Posted 25 February 2023 - 21:55

Meniul telefonului, cel putin la Huawei, are in sectiunea de Date mobile, printre alte optiuni si Apeluri 4G si Apel WiFi.
Atata vreme cat Apeluri 4G este activat apare Volte in bara de sus, daca activezi si Apel Wifi si la Mod, alegi Preferabil Retea 4G, sus in in bara apare tot Volte, daca alegi Preferabil Wi-Fi, sus in bara apare VoWiFi. Volte are treaba cu reteaua 4G si nu cu wifi. |
Posted 26 February 2023 - 08:56

@ donPedros , da ai dreptate pe Huawei indiferent de mod imi apare si butonul de on/off apel 4G Volte, insa la Honor butonul de apel 4G nu apare daca in Mod este setat pe 5/4/3 G automat , daca setez in Mod 3G apare butonul apel 4G on/off dar nu poate fi ativat sau dezactivat .
Ideea este ca indiferent de situatie ca e in 5 G 4G sa ai posibilitatea sa activezi butonul 4G on/off cum este la Huawei .. |
Posted 26 February 2023 - 12:02

La P40 Pro cu EMUI12 este la fel. Adică în modul 5G/4G/3G/2G/Auto nu apare. La 4G/3G/2G auto apare și poate fi modificat.
Bănuiesc că în 5G nu se poate decât cu el activat și probabil dacă ai avea posibilitatea să-l dezactivezi nu ai putea să să efectuezi o convorbire. Așa ca în modul în care apare 5G el este activat implicit fără posibilitatea de a-l dezactiva, chiar dacă în acest mod telefonul tăru se conectează pe 4G sau mai jos. Edited by badmania98, 26 February 2023 - 12:15. |
Posted 26 February 2023 - 12:18

Uite:
![]() ![]() |
|
Posted 14 March 2023 - 08:51

Salut, nu mai îmi apare modul de căutare când trag cu degetul în jos din ecranul principal ma puteți ajuta cu un sfat.
Pentru cei care au telefonul sau doresc sa îl cumpere trebuie protejat cu folie sau hus se zgârie foarte ușor. |
Posted 25 March 2023 - 21:27

Salut ma puteți ajuta nu mai vrea sa înregistreze convorbirile cu toate ca este setat pe înregistrare convorbirile.cu aplicația com.hihonor.phone.recorder.zip
Ma poate careva ajuta. Suportul la honor este slab. |
Posted 30 March 2023 - 20:24

Salut știe cineva cum sa rootez Honor 50?
Fara sa mă trezesc cu bootlop sau ceva de genu:) |
|
Posted 02 August 2023 - 16:08

Recomand salvarea plicațiilor de orice fel, în special a celor de sistem, înainte de a le ”dezinstala”. As zice că e mai bine să le dezactivați decât să le dezinstalați.
Folosiți cu încredere acest program: https://adbappcontrol.com/en/ |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users