Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Termo-Higrometru ethernet

MacBook Air cu M3

Forța de 1N

Creative SoundBlaster GC7
 Recomandare generator curent

Determinare

Centrala termica electrica Bosch ...

Recomandare amplificator wi-fi
 Semnal netrimis monitor

3000 euro gaming PC

Meta Quest 3

Ciolacu la Muzeul Holocaustului
 La multi ani @sfantu.dracu!

Boiler cu 2 serpentine

BORDEA -Teoria Conspirației ...

Probleme Dacia pe zapada cu lanturi

Nu functioneaza My Vodafone?

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
29 replies to this topic

vik19

vik19

Member

• Grup: Members
Nici un utilizator nu specifică ce sistem de operare folosește și ce versiune.
Aici cât și pe bănci o mulțime de probleme pe care eu nu le am. Android 12.

Edited by vik19, 23 February 2023 - 17:32.

StefanRO

StefanRO

Hai noroc straine

• Grup: Senior Members
Cea mai tare aplicatie.. nu pot descarca ultima factura, ma pus sa o reinstalez sa nu stiu ce , cica sa dau eu "reset la telefon".

Pai nu am treaba, aia veche se poate descarca..

strongsss

strongsss

Senior Member

vik19, on 23 februarie 2023 - 17:28, said:

Nici un utilizator nu specifică ce sistem de operare folosește și ce versiune.
Aici cât și pe bănci o mulțime de probleme pe care eu nu le am. Android 12.

nu merge pe nici unul (windows 7, 10, 11, android 7,10, 12, iphoneX - nu stiu exact versiunea), desi ar trebui sa merga pe toate!
e ceva din modul in care scot ei datele din sistem, nu interfata data de sistemul de operare.

Edited by strongsss, 23 February 2023 - 19:33.

popadanut1997

popadanut1997

Member

Mai sunt momente cand nu functioneaza

broris

broris

Active Member

M-a lovit și pe mine.

Attached Files

lg

lg

Active Member

M-a pus naiba sa fac zilele trecute un update la aplicatie si acum nu se mai deschide. Ramane cu simbolul lor pe ecran care se invarte la nesfarsit.
Incredibil cat de retardati sunt programatorii lor. Incredibil cum nu pot sa faca ceva functional.

w21

w21

Guru Member

Updateuri la zi, se deschide fara probleme la mine...

foxbat

foxbat

Guru Member

E vorba de web.nu folosesc gunoiele de app . Pe scurt.nu web,nu *222(incercat de pe 4 nr diferite),cont de peste 10 ani sters .

E vorba de web.nu folosesc gunoiele de app . Pe scurt.nu web,nu *222(incercat de pe 4 nr diferite),cont de peste 10 ani sters .

Ninja

Ninja

Senior Member

lg, on 25 februarie 2023 - 10:18, said:

M-a pus naiba sa fac zilele trecute un update la aplicatie si acum nu se mai deschide. Ramane cu simbolul lor pe ecran care se invarte la nesfarsit.
Incredibil cat de retardati sunt programatorii lor. Incredibil cum nu pot sa faca ceva functional.

La fel si la mine.

DoarEu099

DoarEu099

Junior Member

• Grup: Junior Members
Nici nu mai folosesc aplicația my Vodafone. Total inutilă, de multe ori nici nu funcționează, apare eroare. Bine ca totuși a funcționat sa schimb un număr de telefon fără a înlocui cartela cu totul. Ca mai apoi, când am reîncărcat prin aplicația my Vodafone, creditul s-a dus spre numărarul vechi. Frumos asa, o ora m-am chinuit sa o conving pe Andreea ca am nevoie sa intru în legătură cu un operator. Până la urmă s-a rezolvat, dar azi nu mai folosesc aplicația my Vodafone pentru nimic. Reîncărc cartela direct prin aplicația 24pay care este de 10x mai utilă. Până și facturile merg plătite prin 24pay.

donjoe

donjoe

Senior Member

Ca porcu' se mişcă, zici că încerc să rulez o aplicaţie modernă pe un telefon de acu 15 ani. Telefonul e de acu 7 totuşi, cu Android 8, quad-core şi 4GB de RAM, n-ar avea niciun motiv raţional să se mişte aşa o aplicaţie care tre să-mi arate nişte text şi câteva poze, practic funcţionalităţi de sait web. Nu e joc 3D, deci n-are nicio scuză. Efectiv dau swipe să scrolez meniul şi număr secundele până începe să reacţioneze.

Dar mna, în rest dacă am răbdare până răspunde la comenzi, funcţionalităţile le face, pot reîncărcare, pot citi consumul, ofertele, e într-o perioadă în care se poate utiliza, a fost şi mai rău de atât.

Vulpoiul-Jhon

Vulpoiul-Jhon

Active Member

Săptămâna trecută am pus botul la vrăjeala cu 170 lei înapoi pentru 3 plăți făcute cu card nou Revolut in aplicația myVodafone. Am folosit linkul din sms-ul primit din myVodafone pentru instalare Revolut, am alimentat contul Revo, am făcut 2 plăți din app myVodafone cu card virtual Revolut și recompensa promisă de Vodafone se lasă așteptată mult și bine. Promoția este până în 6 noiembrie, deci m-ai am răbdare, dar sper să nu fie o nouă țeapă marca Vdf, ca și abonamentul Red15 la 3€ care se update-aza lunar, ba 3% din contract, ba 8% inflație, ba 1,5€ că e îmbunătățirea serviciilor.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate