![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Bunuri necunoscute decedat + executare apartament decedat
Last Updated: Feb 23 2023 14:29, Started by
danb1961
, Feb 23 2023 08:42
·
3

Posted 23 February 2023 - 08:42

Se da una bucata familie= 2 soti si un copil major; sotul a decedat sa-i fie tarana usoara
1. Inainte de deces, sotul a facut un credit(nevasta nu stia) pe care nu l-a mai platit si a ajuns la executare silita pe apartament pentru suma datorata Ce trebe/poate sa faca sotia in acest caz ? 2. Sot decedat cam hapsan, nevasta crede ca are niscaiva bani dositi prin banci= cum se pot identificare bunurile unuia care a dat in primire..? Edited by danb1961, 23 February 2023 - 08:42. |
Posted 23 February 2023 - 09:12

1. Să plătească. În orice caz, având în vedere că împrumutul a fost făcut fără ştirea soţiei, moştenirea ar trebui acceptată sub beneficiu de inventar, să nu se trezească că apar ulterior şi alte datorii pe care să le achite cu bunurile proprii.
2. Cred că notarul poate cere de la ANAF verificarea în registrul electronic de conturi bancare |
Posted 23 February 2023 - 09:36

Dacă avea bani dositi, la ce i-ar mai fi fost necesar creditul? Ceva nu se leagă.
Sa discute doamna cu un notar, sa afle ce variante are la dispoziție, sa nu ajungă în strada, fără acoperiș deasupra capului. Poate are noroc și acel credit a fost însoțit de o asigurare, iar cauza decesului nu se afla printre excluderi. În acest fel firma de asigurari achita creditul către banca. |
Posted 23 February 2023 - 10:13

lista conturilor o are ANAF si cred ca notarul o poate obtine cand se initiaza succesiunea.
prin interogare la Biroul de credit se pot aflat toate conturile cu datorii la banci, nu stiu daca apar si conturile fara datorii (conturi curente, depozite, etc) |
Posted 23 February 2023 - 11:25

Pai daca apartamentul e vizat pentru executare silita e clar ca s-a verificat si nu mai are alti bani pe nicaieri ca altfel aia erau cel mai usor de confiscat.
Nu cred ca sotia se poate prevala de nestiinta ca sa scape de executare. |
Posted 23 February 2023 - 13:00

In vederea succesiunii notarul poate cere situatia eventualelor depozite ale defunctului.Dar mie imi este neclar cum a putut decedatul sa faca un imprumut punand gaj un apartament pe care,cred eu,era si sotia proprietara.PLus ca pentru credite ,banca solicita obligatoriu asigurare,ceea ce inseamna ca in caz de deces,firma asiguratoare plateste restul din imprumut.Dar acest lucru nu este simplu de obtinut,trebuie verificat contractul si asigurarea incheiata.
|
Posted 23 February 2023 - 14:29

Cand ajungi sa fi executat silit, iti sunt executate toate bunurile aflate in proprietate, nu conteaza ca sunt gaj sau nu. Executorul iti valorifica toate bunurile in vederea recuperarii debitului.
Creditul mentionat nu e obligatoriu e fie imobiliar si nu e sigur ca respectivul apartament a fost gaj pentru credit. La fel si cu "exista / nu exista asigurare". Edited by dacibesti, 23 February 2023 - 14:29. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users