![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Glet crapat
Last Updated: Feb 23 2023 10:36, Started by
marianculturistul
, Feb 22 2023 22:28
·
3

Posted 22 February 2023 - 22:28

Salutare tuturor, am un apartament în bloc de 5 ani vechime, pereteleinterior pare de bca, a început gletul sa se crape, la tocul usii de la dormitor. Este etaj intermediar și nu are igrasie sau umezeală. Îmi puteți recomanda cum sa repar și ce sa verific. Asa a fost cumpărat și nu știu cum a lucrat constructorul.
Toate cele bune Attached Files |
Posted 22 February 2023 - 23:33

Cojesti tot ce se desprinde la spaclu, gletuiesti zonele decopertate, slefueisti si vopsesti.
Edited by pasilla, 22 February 2023 - 23:34. |
Posted 23 February 2023 - 01:35

Dai jos tot ce este friabil, armezi cu plasă din fibră de sticlă, dai glet, vopsești.
Attached Files |
Posted 23 February 2023 - 07:28

Este etaj intermediar și nu are igrasie sau umezeală. Îmi puteți recomanda cum sa repar și ce sa verific. Se curata gletul si se reface cu armare de fibra de sticla. Edited by TheWarrior, 23 February 2023 - 07:29. |
Posted 23 February 2023 - 08:37

Daca vad bine, gletul a fost dat direct peste BCA ? Fara plasa de armare, fara nimic ? Daca e asa, pregateste-te sa-l dai jos in tot apartamentul, sa aplici plasa de armare peste tot si apoi glet
Sper sa ma insel.....mama lor de "dezvoltatori imobiliari" ... |
Posted 23 February 2023 - 10:20

Poate parea ciudat ce scriu, ciocane si vezi daca "tencuiala", gletul, daca suna a gol.
Pare ciudat ca nu au dat tencuiala. Daca nu dai tencuiala bagi ceva plasa de armare. |
Posted 23 February 2023 - 10:36

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users